Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
moze sa tu dokola vsade pisat ze na krase nezalezi ale to je len pekna vraza, v praxi to vyzera inak...
a pre tie s malymi prsiami - vacsina chlapov ti povie "radcej male ako ovisnute", cize to sa zas prezmenu ja mozem ist rovno zahrabat...
Vies korki, tak si uzavrite temu, ako to spravili "silikonky", aby vam tam nekomlexacky nechodili. Budete sa navzajom stazovat ake je to hrozne a ako si idete dat spravit silikony. Dievcata aj zeny trpia tym, ze maju male prsia ci ziadne, je to znak zenskosti. Lenze zivot sa netoci len okolo zenskej hrude. Zeny predcenuju prsia ako problem. Normalni chlapi to zdaleka neriesia tolko ako zeny, lepsie povedane neriesia ti vobec, Bud dotycnu maju radi alebo nie a prsia v tom ulohu nehraju.
aj ja si pisem svoj nazor a viem, ze to co pise spathett, je len zavadzanie. ona ma prsia, tak sa ani nevie vcitit do koze tych bAB, KTORE NAOZAJ ZIADNE NEMAJU. TAK JA SOM TU ZA TIE, CO ZIADNE NEMAJU!!!
Je dobre ak sem napisu aj tie co su spokojne, mozno pomozu tym, co sa zamotaju mentalne len v svojich malych prsiach ci inych drobnych nedokonalostiach a nevedia vnimat zivot a jeho ine pekne stranky.
korki - ja som napísala len svoj názor, nič iné =). Takže sa zbytočne rozčuľuješ =).
spaghett, tak potom to uz nechapem vobec... naco prispievas do tohto fora, ked si so sebou spokojna. zbytocne tu zavadzas baby, ktore nemaju "ziadne prsia" a fakt nemaju ziadne. a ty ak mas jednotky, tak si zaloz novu temu, kde budes ospevovat, aka si spokojna. sa mi nepaci, ze si uplne jednostranna.
a stale sa tu ohadzujes svojim uzasnym priatelom. ja nejdem na "plastiku" kvoli mojmu muzovi, ale kvoli sebe. a o to viac si ho vazim, ze sme spolu 12 rokov a na moje "ziadne prsia" sa nikdy nestazoval.
adusha - a čo tak zamerať sa na iné časti tvojho tela a kašlať na prsia? =) Hmmm? Určite je na tebe veľa vecí pekných a zaujímavých =).
korki - ja som nepísala, že nemám žiadne prsia, ale malé prsia. Aj 1ky vedia očariť =). Neberte to až tak tragicky =).
Spaghett- ja ta chapem :) take stastie by som chcela aj ja :D
Teraz bude vyzerať môj príspevok divne, ale je to pravda: Svojho terajšieho priateľa som spoznala pri jazere a bola som v plavkách, mokrá, s mokrými vlasmi =). Napriek tomu som ho zaujala =). Mnohým chalanom NEzáleží na veľkosti pŕs, naozaj =).