Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
kraskyvlasky, musim sa priznat, ze asi rok dozadu som mala PRESNE taky isty nazor na silikony, ako ty! fakt! a teraz mam silikony aj ja. neviem, co bude dalej, ci sa nieco neskomplikuje, ale nerozmysslam nad tym. to by si si nemohla kupit ani auto, keby si stale rozmyslala len nad tym, ako v nom havarujes. ine zeny si davaju nadpojit vlasy, gelove nechty, zostihlujuce kury, permanentny mejkap, laserovu depilaciu...a vnimame to ako normalnu vec, tak preco by malo byt vylepsenie vyzoru poprsia niecim inym, nenormalnym?
kraskyvlasky,
zavidim ti. si stastna zena, ked mas male prsia a nevadi ti to.
a poviem ti, porodila som dve deti, obe odkojila a prsia nikde. plnu podprdu, aj to nulkovu, som zazila, len ked sa nadmerne tvorilo mliecko.
podla mna, zena ma mat prsia a kedze ja som zena a prsia nemam, tak to asi nie je v poriadku a dakujem bohu, ze zijem v takej dobe, ked sa s tym da nieco robit a nemusim s tymto zit. a dakujem aj za to, ze mam muza, ktory ma od operacie neodhovara. a aj ked mi to nechce povedat, urcite sa na moje nove prsia tesi...
Bude chciet vediet tvoju predstavu. Potom povie svoj nazor. A vysetrenia sa robia predoperacne. Krv, interne a niekto chce utz prsnikov. Ja som bola a aspon viem ze som ok.
a co sa ma tam bude pytat ??... a potom sa ide este na nejake vysetrenia ze ??.. a na akee ??. co vsetko ?
Zuzulla oni sa prisposobua implantatu. Su oble neboj. Ved chod na nezavaznu konzultaciu a sama uvidis.
No tak to ja skusim nieco kuknut na nte v Blave alebo tak .... baby a nemate ich teraz jako take spicate ??.. lebo mna dost mylia te fotky zee aj tak te cecky ne su take pekne .. proste ked si davali baby z nuliek lebo tam je aj malo koze zevraj .... ja by som chcela take B- cka take oble no take normalne chapete ...ale to treba asik s doktorom prediskutovat :))
Kraskyvlasky
prepac ale aj tu bolest ti vyvratim. Mozu dat do dokumentu mna. Ja poviem ze je to bezbolestny zakrok. Ani po narkoze a ani doma som necitila nic. Ani jednu tabletku som nemusela uzit. Kebyze nemam prsia, ani neviem ze som bola na opke.