Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
silviklh preto ten dodatok :-)
ale presunme sa radsej uz k nam, do privetivejsieho prostredia, ktore nam rozumie :-)
:)
keby som tak mala to stastie v zivote a mohla riesit dvojky, ci jednotky prsia...
ale beriem tvoj nazor...
len viete, to ze idem na operaciu, tak to nebolo len tak, ze aha, dnes som sa zobudila, ze idem a basta. bolo to velmi tazke rozhodnutie a musela som prejst vela prekazkami (predsudky, rodicia, manzel, deti)... a tiez ma nezaujima nazor druhych ludi, na zakladke sa mi vysmievali ze "lata" lebo som bola rovna ako lata a plakavala som potajomky na zachode a stale si hovorila, ze vsak este narastu. nestalo sa. potom som si hovorila, ze sak hovoria, ze po detoch narastu, nestalo sa. takze mam 30, zivot kratky, nikdy nevieme, dokedy tu budeme a ja chcem zit krasny zivot, znie to povrchne, ale s prsiami. a ceresnicka bola, ked sa ma raz moja 3 rocna dcerka opytala, "maminka, ty preco nosis tu podprsenku, ked nemas ciciky? to ma presvedcilo....
patri to k prispevku od :) o 21:48 podotykam..
:) pekne si to povedala..
ja si to tiez myslim..
ma niekto skusenost s tukovymi vyplnami?su dozivotne,alebo treba opakovat zakrok, teda odburavaju sa?
jaj korki, ja mam dvojky, ale som malicka a mam vacsi zadok, moja postava posobi neproporcne, typicka hruska :) ale mam pekne nohy a niektorym ludom sa moj latinozadok paci. mna tiez obcas prepadnu myslienky, ze by som chcela vacsie prsia, postava by posobila proporcne, ale potom si uvedomim, ze je to zbytocne, zivot nie je o prsiach, ale o celkovom vyzarovani, o celkovom dojme, krasa nestoji na velkosti prs... to je jedna vec a druha vec, priatel by so mnou urobil razny koniec, keby som na sebe nieco operacne vylepsovala :D
kazdopadne ti drzim palce, ja silikony neodsudzujem. naopak, ak ta to spravi stastnejsou a sebavedomejsou, tak do toho chod. a nevahaj. :)
odsudzujem len zenske, ktore si myslia, ze vsetky zeny s malymi prsami su zakomplexovane kravy, ktore sa cele dni pozoruju a tuzia po Dckach ;)
korki- presne moja rec.. co ja by som dala aspon za jednotky :(
zdoraznujem, ze toto je tema "ziadne prsia". tak nechapem, co tu robia zeny s krasnymi jednotkami. ja byt vami, som spokojna a neprispievam do fora, ktore sa ma vobec ale vobec netyka.
co by som ja dala za take jednotky...
a poviem vam, keby existovala hocijaka ina moznost zvacsenia prs, napr. nejake tabletky, tak nevaham aj keby stali rovnako ako operacia.
Súhlasím s tvojím príspevkom =). Asi závidí, že existujú aj vyrovnané a spokojné baby/ženy ;).