Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
uplne suhlasim s korki
a ty :) skus napisat Zuzke Jančovej na facebook,zakladateľlke tejto temy,ci naozaj nechce silikony..a poto msa vyjadruj,ano?
arogantna zenska vobec nie som,vobec neviete,akym tonom toto pisem a zase hovorim,naozaj neviem,co tu robia dievcence,ktore su so svojimi prskami spokojne,aj ked su male...
a laskavo mi nenadavajte,ked ma ani nepoznate,ano,ja len vkuse omielam to iste-zuzka zakladatelka temy CHCE silikony,pisala so msi s nou,aj pisem na facebooku,tak neviem,o co vm stale ide,babam,co su bud ich odporkyne,alebo ich nechcu,ze co tu vlastne robite.
a najma,tiez som krasna a stastna,aj ked teraz mam male prsia.
naozaj ma mrzi,ked vy tu z nejakych viet uz usudzujete cloveka,pritom ho VOBEC nepoznate,nevideli ste,mna ludia maju radi,so moblubena,aj v praci,so mvychovana,len ma naozaj vytaca,ked tu niekto rozprava od temy,proste...zalozte si temu-som spokojna so svojimi jednotkami a bude...:) hmm? ja sa tu s nikym hadat nechemmale tiez,ako by ste sa citili,keby sem normalne napisete a niekto zacne nadavt,no tak ja pridam trosku navrch..
...som si len tak namatkovo precitala tuto temu a posledne prispevky...a som zdesena z primitivnosti a AGRESIVITY silvikh... ty nemozes byt jednoducho normalna...fuuuu... normalne som sokovana... inak poznam baby, co NEMAJU prsia a maju viac napadnikov, ako prsatice...to len tak okrajovo by the way... moj byvaly bol zatazeny na chudunke a vyslovene bezprsnate baby... normalne som im zavidela..co uz :D
babule, ale sa to tu zvrhlo... je to hrozne, tie urazky a taaak... je mi to luto...
radsej sem uz ani nepojdem, to sa tu neda citat...
a podla mna sa tu riadne zavadza. tato tema je pre baby, co maju "ziadne prsia" a chcu si pomoct. tak poprosim tie, co su spokojne so svojimi jednotkami ci dvojkami, aby tu neodhovarali od operacie. je to velmi tazke rozhodnutie pre kazdu z nas a nie je to jednoduche. tak prosim vas, neodhovarajte ich... nech sa kazdy sam rozhodne!!!
spaghett, na teba mam jednu otazocku a poprosim uprimnu odpoved. i ked si spominala, ze si spokojna so svojou postavou. keby existuje nejaka tabletka alebo vyzivovy doplnok, z ktoreho narastu, ci spevneju prsia, kupila by si si a uzivala??? vopred dakujem.
silviklh tebe to dobre sibe v tej gebuli :) vulgarna arogantna zenska, ktora sa potrebuje vyvysovat nad vsetkych. len sa nepototo z tvojich buducich silikonov ;) ja proti silikonom vobec nic nemam, tak neviem co sa tu do mna navazaz. ked ta to spravi stastnou, tak na opku chod, ja viem, ze dnes to robia pekne a prirodzene, ze to ani nikto nespozna.
ale prestan tu kydat na baby, ktore su vyrovnane a stastne a najma KRASNE aj s jednotkami ci dvojkami. zena nie su chodiace prsia... zena to je aj krasna tvar, povabne vlasy, pekne oci, upravene nechty, pekne nohy, zenske boky...
okrem toho, zakladatelka temy v uvode nespominala nic o tom, ze chce silikony. len ty si jej tu zacala o nich vykladat a pred tvojim prichodom bola tema uplne o niecom inom ;)
PS. moje prsia su proste moje a preto su pre mojho chlapa dokonale a za silikony by ma poslal k vode. takze ziadna zena so silikonmi nikdy nebude mat lepsie kozy ako ja ;)
Tusim existuje nova diagnoza - ked udru prsia na mozog. Ty si este asi neriesila ziaden fakt zavazny problem, preto riesis len svoj hrudnik. skoda reci, ci pisania
silviklh je prikladom arogantnej osobky, co si privlastni temu a vyhana ludi, co si myslia nieco ine prec. Ak clovek sleduje toto forum, dokaze si vytvorit niekolko kategorii prispievatelov a takmer kazdeho je mozne niekam zaradit. Je to vcelku zaujimave takato virtualna typizacia.
Este taka poznamocka, ak si dama ci slusne dievca, tak niektore slova co si pouzila silviklh, si nabuduce radsej odpusti.
:)
ja sa nerozculujem nad tym,ze si nejaka plochana nechce dat spravit prsia,je mi to uplne jedno :D
a ty co vlastne robis v tejto teme??pokial viem,ZAKLADATELKA TEJTO TEMY SI CHCE DAT SILIKONY PISALA SOM SI S NOU NA FACEBOOKU TAK NEVIEM,CO TU PICUJES? TY HOVORIS OD TEMY!!!
A kto povedal,ze neverim,ze su take zeny?nikde to nevidim napisane!!!
SPaghett no tak to by so mchcela vidiet tvoju super krasnu sexi postavu:D myslim,ze by si bola o dost horsia ako ja,a to sa nechvalim.
a ty :) padaj,odkial si prisla,tato tema JE TOTIZ O SILIKONOCH!!!! PIsala so msi so Zuzkou blizsie,tak viem lepsie! a nove prska chce :) a bude ich mat milionkrat krajsie ako ty a spaghet :D :D