Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
ja si myslim, ze obidve cesty su cesty
- ak sa dievca rozhodlo, ze si chce dat zvacsit prsia, tak ak jej niekto vie poradit, nech jej poradi
- ak sa rozhoduje, ci si ich ma dat zvacsit alebo nie, tak jej napiste svoje nazory. Su to len nazory, nikto netvrdi, ze ma patent na pravdu.
To ostatne je len prezentovanie sameho seba a to urcite nie je to, co ta dievcina od nas potrebuje.
Diskusia v tejto teme, podobne ako aj v inych ukazuje len na jedine. Ludia vyhlasuju o sebe, ze im nevadi nazor tych druhych, kazdy si moze svoj nazor napisat, ale spravaju sa uplne inak. V tejto teme je to uplne vypukle - ano, niekto moze by spokojny so svojimi jednotkami, ale nech to nechodi vypisovat do tejto temy. A tak sa stane, ze sa uzatvaraju skupiny, v ktorych si tie spokojne pisu, ake su spokojne a potom temy, kde si tie nespokojne vychvaluju svoje rozhodnutie o silikonoch a neznasaju, ked tam niekto pride a spomenie nejake rizika alebo, ze co bude tak o 10-20 rokov. Ludia v zasade nemaju radi, ked si niekto mysli nieco ine a este o tom aj vypisuje a to hlavne vtedy, ked sem pisu preto aby ich ti ostatni uistili o spravnosti ich nazoru ci rozhodnutia. Tak to je a my to mozeme len akceptovat.
youki, ja beriem vsetky nazory!!!
a ked budes v mojej kozi, potom si tu pokecame. ani neviem ci si zena alebo muz. ale to je jedno. urcite nemas problem, ktory sa tu riesi. to je ocividne... tak nechapem, co sa tu staras do debaty...do temy by mali chodit ludia, ktori s nou maju nieco spolocne. tak poprosim, daj do eteru svoj problem a potom mozes reagovat a nie, si tu prides a za to ze ty si proti silikonom, tak sa tu ides vozit na tych, co su za...
ano, ja uznavam, ze zastavam nazor, ze ked zena nema prsia, tak nech ide na operaciu. ale nikdy som nikoho nenahovarala ani neodhovarala. a nepacilo sa mi, ked to tu niekto robi. ja som len reagovala na prispevky tych, co tu odhovarali. tak fakt nechapem, co ma tu riesis. venuj sa laskavo teme a nie mne, dakujem...
kokri: nevies zniest iny nazor,
pises, ze su tu ludia co ju vyslovene odhovarali "ze zivot nie je len o prsiach" ale maju ju skor podporit.
Podla mna mudra rada, ty ju neakceptujes.
Spokojnost sa da dosiahnut aj inak, a ked sa snazia ini poradit, tak sa do nich obuvas.
Plasticke chirurgie zarabaju na zenach, je to biznis a skryt rizika nie je problem. Samozrejme ze ich nebudu davat na titulne strany letakov.
youki. tak ty si tu fakt odveci, si myslim.
ja som napisala, ze nech sa kazdy rozhodne sam. ale tie, na ktore som narazala, tak tie tu vyslovene odhovarali. neprejavovali svoje nazory, ako ja, ale odhovarali, ze aby si to rozmysleli a ze zivot nie je len o prsiach a pod. a chcela som zdoraznit, ze toto nie je tema pre tie, co su spokojne so svojimi prsiami. ma sa tu riesit problem "ziadne prsia" a zial, nijake ine riesenie ako operacia, som za 15 rokov nenasla...
tak porad, ty mudry, youki!!!
a prave preto, ze nezijeme len 10 rokov, tak preto si ten zivot chcem zprijemnit a nie zit cele leto zavreta doma, lebo na mna ukazuju na kupku prstom, ze kde som nechala cici... (to bol len priklad).
a nemysli si, ze nevieme do akeho rizika ideme. a velmi sa toho bojim, lebo mam zodpovednost a nielen za seba, ale aj za svoje dve deti. toho jedineho sa bojim. ale takyto zivot, aky mam ja preto, ze nemam prsia neprajem nikomu na svete.
lia86
mozem len potvrdit tvoje slova :DDD
korki: tak toto ma vazne dorazilo:
"poprosim tie, co su spokojne so svojimi jednotkami ci dvojkami, aby tu neodhovarali od operacie. je to velmi tazke rozhodnutie pre kazdu z nas a nie je to jednoduche. tak prosim vas, neodhovarajte ich... nech sa kazdy sam rozhodne!!!"
Tym si chcela povedat, ze bud ma silikony podporovat alebo byt ticho? Resp. mas svoj nazor a ten je proste spravny. Ak ma niekto iny tak nech si ho necha pre seba.
K pointe temy sa vyjadrovat nebudem, lebo asi kazdy citi moj nazor. Len by som chcel podotknut, aby sa zeny zamysleli nad zakrokmi, zdravie je len jedno a nezijeme na 10 rokov. Neverim ze by chirurg odprisahal, ze sa v starobe tieto zakroky na zdravi neprejavia.
Zuzulla,
Drzim ti paste, aby si sa spravne rozhodla a bola nadmieru spokojna. Ja som bola na plastike pred 4 mesiacmi, a ani na okamih som nezapochybovala, ze toto moje rozhodnutie bolo spravne. A pritom svoje som mala krasne dvojky. Moj priatel mi tiez vravel, ze naco, co vymyslam, ale teraz je z mojich prs riadne nadrzany. Mam ich krasne makucke, na omak by si ani nepovedala, ze su to silikony, a pritom mam krasne plny dekolt a podprdku 70D, uzasny pocit. A to, ze tu niektora napise, ze by ich priatel poslal so silikonmi k vode, omyl moje mile, raz by okusil a ine by uz nechcel. Este som nestretla chlapa, ktoremu by sa nepacil krasny plny dekolt, podotykam, nie velke rozlajdane prsia...
Fiiha nejako sa tu tu rozprudilo ... každy ma proste iny nazor a to že tu nekto trepne naku kravinu nerieište to ... ved aj tak si každy mysli svoje ... a hej na začiatku som na plastiku nemyslela len možno nejaku radu lenže taa rada neexistuje proste jedina možnost pre mna je len ta operacia lebo mne nejde o to aby to ,, vyzeralo" ze tam niečo maam .. ja mam hlavne problem s tym ze ked sa vyzlečem nič tam nemaam .. a to nesparvi ziadna podprsenka ... takže tak .. noo baby čo nemate žiadne kozy a nechcete plastiku okaaa je to uplne v poho ... a tak isto aj baby co nemate kozy a chcete plastiku je to tiež normalne .. leen to že niekto kritizuje to, že si chce niekto dat zvacsit prsia a pritom ta dotycna prsia maa... to mi nejde do hlavy .. my sa tu naaozaj baviime o ŽIADNYCH prsiach a nie o malych jednotkach ci dvojkach. Hej vam partnery hovoria ze im to nevadi ze mate krasne prsia pretože maate aspon nejake ..tak pššt