Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
a dufam vebe, ze s tou agresivitou a neznasanlivostou si nemyslela na mna.lebo neviem o tom, ze by som az tak bojovala za silikony, ze by som taka mala byt.
ale viem asi na koho si tu narazala.
mne sa len nepacili nazory tych zien, co tu ospevovali svoju postavu a odhovarali tie co uz boli rozhodnute ist na opku alebo hovorili o rizikach, ako keby sme my o nich nevedeli... fakt to ma stvalo dost, ale agresivna som nebola hadam...
Martinka, iste mnohe sa preto trapia. Ale ked zeny si vela krat same vyrabaju svoje komplexy. Niekde som citala, ze kolkokrat su muzi aki hrozni, jednen vlas na hlave, brucho neviem az kam a predsa aki su presvedceni o svojej neodolatelnosti. Vzdy si na to spomeniem, pobavi ma to a citim sa lepsie. Ale iste, zeny su proste take, myslia ay prilis na veci, co na sebe povazuju za nedokonale.
vebe, tak porad, ak sa vobec da teda!!! ako pekne zit a pacit sa muzovi, ked som zena a nemam ziadne prsia. toto asi fakt pochopia len tie, co tam fakt nic nemaju. keby som ja tak o tych mojicch mohla povedat, ze symbolika...
jasne martinka, ved keby som mniska, tak mi moj hrudnik vobec nevadi. ale myslim, ze prsia do intimneho zivota patria a neverim, ze je na svete muz, ktoremu sa paci ked zena nema prsia. (ale ziadne, ani naznak, ako v mojom pripade) ak to tvrdi, tak je klamar, alebo gay, xixi
vies korki, to riesenie okrem operacie v zasade neexistuje, lebo prsia mame take ake nam narastli a ziadne zazracne tabletky to nezmenia.Tie moje su tiez len taka symbolika, ale som nad vecou. Hormony by som preto neuzivala a tym to mam vyriesene. Do temy o silikonoch nechodim, nie je to moj svetonazor a je mi jasne, ze tam nikto nechce byt od operacie odhovarany. Rovanko nechodim do tem o alternativnej liecbe a medicine, lebo ani to nie je moj svetonazor. Idem len tam, kde sa mozno nieco dozviem ci mozem niekomu poradit. Ja nikoho nesudim, vadia mi len ti co su aj tu v anonymite agresivni, neznasanlivi ci surovi k tym co tu hladaju pomoc.
pekne si to korki napisala :-)
zivot nie je len o prsiach, ale kolke zeny sa kvoli tomu trapia
vebe, kazdy tu radi, hovori o rizikach. chceme konkretne priklady, konkretnych ludi. tema je otvorena. ja som tiez v teme silikonove prsia zatial nenasla jedinu zenu, co by to lutovala, ze si to dala urobit. preto verim, ze ja nebudem prva, alebo jedina. ale paci sa mi, ze tam hovoria aj o bolesti, dokonca niektore ktore nie su spokojne s vysledkom, aj tie tam su. dokonca su tam aj take, co uz idu na vymenu po 10 alebo 15 rokoch.
ale tato tema je proste ako zacarovana, nech teda ti, co su proti silikonom povedia ine riesenie pre tu zenu, ktora ma ten problem, ze ma plochy hrudnik. ja som ich vela krat vyzvala, ale nic. iba to, ze aj jednotky vedia ocarit, alebo ze zivot nie je len o prsiach. samozrejme ze nie je len o nich, ale je aj o nich...
Ja chapem, ze plochy hrudnik nie je nieco, na co je dievca ci zena hrda a povedala by som, ze vacsina to minimalne v svojej hlave riesi, najma v mladsom veku. Moj postoj a nazor na operacne riesenie je vyrazne ovplyvneny tym,ze sa pohybujem v porostredi, kedy ludom ide o zivot a ked riesia nie silikony ale rakovinu prsnika. Urcite sme ale nebudem vypisovat o vsetkych rizikach pri silikonoch, lebo jedna vec je jasna, ked sa raz uz niekto rozhodne, nechce aby ho tu niekto odhovaral a cim viac sa o to snazi tym vacsiu averziu navodzuje. To je ako ked privelmi poucame deti, vysledok je uplne opacny, neznasaju nas.
vebe
v teme silikonove prsia sa preberaju aj rizika si predstav, ze sa tam riesi vsetko a dokonca sme radi, ze niektora napise, ked ma potom nejaky problem alebo sa po case stane. takze zhrniem to do jedneho, prebera sa tam kompletne vsetko. jedine co mas pravdu, tak odporkyne tam nemaju co robit, lebo do tej temy chodia zeny, ktore su so sebou neni spokojne a chcu sa dat vylepsit :-)
vebe, suhlasim...
ale je mi to luto, ze tato tema nie je o teme, ale o somarinach. len ma stve, ze sem chodia ti, co sa ich to netyka. na tych som reagovala. ako tu pisali o krasnych jednotkach a pod. ved ja keby take mam, tak tu nie som a ani sa nestaram...
a youki tu riesi rizika, riziko je dnes vsetko. a neviem, ako by sa jemu alebo jej pacilo, keby jej napisem, ze zajtra ked vyjde z domu a pojde do prace, tak ho moze zrazit auto. napriklad. ved to je jasne, nam, co ideme na operaciu, ze su tam rizika. neviem, na co nam to sem chodi pisat. a este youki neprispieva do temy, ale len buzeruje nazory ostatnych a ze kazdy sa tu moze vyjadrit. asi nie, lebo ja som sa vyjadrila a uz sa nepaci...