Ziadne prsia...

Príspevok v téme: Ziadne prsia...
ZuZulla

Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((

bezceckova

vy tu riesite hovadiny !! ...chapem,aj ja tam nic nemam a dokonca mam 4 mesacneho synceka a cicky sa mi este viac zmensili :-((( ja si z toho nic nerobim a snazim sa skraslovat to,co je na mna pekne! ja som v mladosti nechcela kvoli tomu s nikym chodit a cudujsa svete,mala som tolko napadnikov ze som sama nevedela ze preco :DDD dnes mam 30 rokov,aj som vydata bola a uz si z toho velku hlavu nerobim,i ked v tej puberte to nie je nic prijemne :-(((

Nikuškáá

ak ta ten chalan ma naozaj rad tajta bude mat rad taku aka si..aj z maymi prsiami...ak mu na tebe zalezi a nechce ta stratt tk t koli tjeb blbosti nenecha!!

zuzkas

korki ja ťa plne chápem,aj ja som po 2 deťoch a myslím že si zalúžime byť nielen dobré matky a manželky, ale aj pekné matky a manželky!:-)

korki

zuzkas, suhlasim. jasne ze aj teraz si s muzom zijeme stastne a klape to. ale v tej posteli je to proste pre mna hruza. tym ze sme spolu dlho, chcem to trosku skraslit aj ten intimny zivot a po dvoch kojeniach tam nic nemam a fakt sa citim blbo, ked ma tam muz chyti a nic. len kostra...

zuzkas

samozrejme,že iba pekné,alebo pekné veľké prsia niesu zárukou šťastného manželstva/vzťahu/.pri hľadaní partnera/ky/sú prvoradé vnútorné hodnoty.môj terajší manžel si tiež vyberal podľa toho,že sme si sadli a nie podľa toho,čo mám,alebo nemám na hrudníku.nikdy ma nijak neponižoval,vždy mi hovoril,že sa mu moje prsia páčia a že je spokojný.vždy mal babu len s malými prsiami.mne po deťoch neostali žiadne prsia a šla som do silikónov,lebo som to potrebovala.potrebovala som mať pocit,že som žena so všetkým ako má byť,teda aj s prsiami a nie len s kožkami.som mladá,starám sa o seba a preto by bola škoda nevylepšiť si zovňajšok ak sa to dá a nemá to nejaké zvláštne riziká.prsia som si robila kvôli sebe a teraz manžel každý večer zaspáva s rukou na nich,každý deň mi vraví aké sú krásne,ako ho vzrušujú a že by nikdy pred tým neveril,že tie prsia tak zmenia aj náš intímny život!proste som rada,keď ma zane chití,čo pred tým som bola radšej v tričku aj pri sexe.tie,čo sa netrápia so svojím vzhľadom,tak im je jedno akú majú postavu,prsia,zadok...niekto tu napísal,že so silikónmi sa rozum nezväčší,alebo niečo v tom zmysle.to akože keď mám teraz prsia,tak som inteligenčne na nižšej úrovni?koľké lekárky,manažérky,právničky majú rôzne plastiky a to práve preto,že sú vzdelané,ale len to im nestačí!akoby to vyzeralo,keby prišla právnička na pojednávanie a vyzerala by ako ostrarok.hneď prvý dojem je dôležitý a to robí práve zovňajšok.mne je úplne jedno,či si niekto dá,alebo nedá urobiť prsia,nos....je to každého slobodné rozhodnutie,ale netreba ho zato odsudzovať!

korki

vebe, ano mam deti. ale poviem ti, do poslednej chvile som stale dufala, ze ta operacia nebude nutna. jasne, moj muz ma miluje aj taku bez prs. ale urcite ho to v duchu trapi. a chcel by aby som tam aspon nieco mala. a bol by sprosty, keby nechcel. podla mna... on mi to nepovie, lebo vie, ze ja sama sa s tym trapim uz od 18 rokov. myslela som, ako mi radili, ze po detoch tam nieco bude. ale nestalo sa. a este ked mi uz aj dcerka ustedrila poznamku na moj plochy hrudnik, a to ma len tri roky. tak nemam ine riesenie. a ja nepotrebujem podporu od nikoho. mne staci, ze ma podporuje moj muz a moja blizka rodina. ja nepotrebujem od vas rozhresenie ci odobrenie, ze robim dobre. ja som len reagovala na tie damy,ktore tu spominali svoju uzasnu postavu a odhovarali tie, co su zakomplexovane.
a youki, uz prosim nereaguj na moje prispevky, dost ma tym vytacas, je to neprijemne. lebo ty to proste nikdy nepochopis. ja som nepisala, ze zena sa nemoze pacit muzovi bez prs. ja si len myslim, ze kazdy normalny chlap chce mat doma zenu a nie polozenu. zial, ja sa bez prs citim ako polozena. ale nie kvoli mojmu muzovi a intimnemu zivotu s nim. ale kvoli tejto spolocnosti. a kedze som sucastou spolocnosti, tak s tym mam problem. a neverim tomu, ze keby si sa mal rozhodnut medzi dvoma zenami, ktore by boli rovnako mudre a jedna by mala prsia a druha nie, tak ze by zvitazila ta plocha. a pozor bavime sa tu o tom, ze uplne plocha, nie s malymi prsiami. lebo to je podla mna strasny rozdiel...

youki

korki: skusim sa vyjadrit strucne k niektorym vetam (robim to kvoli tomu, ze to budu citat aj ine zeny s tvojim zmyslanim)
- nie je pravda, ze sa zena paci muzovi len s prsiami a neverim ze o tom nevies, tak ako dovod: "neverim ze sa budem pacit muzom" nie je adekvatny
- dalej pises (aj ine zeny), ze nech sa vyjadruju len ludia, ktorych sa to tyka. Tak to je riadna sprostost. Akoze ked ma niekto zlomenu nohu, moze mu radit len ten, co ju ma tiez zlomenu? Mal by radit ten, co o tom nieco vie a bohuzial, na tomto fore chyba nieco ako overenie schopnosti uzivatela za nickom (co na mnohych anglickych forach je a ludia si vazia prispevky z kazdej strany ale to je o inom). Nemozes tvrdit, ze to niekto nevie pochopit, ked to nezazil, pretoze sa stretavam s podobnymi nazormi pravidelne. Ako by to dopadlo, keby sa alkoholikom venovali len alkoholici?
- zdravie: niekto pisal ze chce dokaz poskodenia. Konkretny ti nedam, ale ak sa niekto zaujima o ludske telo, tak vie ze zeny maju podstatne slabsiu pokozku ako muzi a tazsie znasa zasahy. Potrebuju vacsiu starostlivost. Je to vidiet aj na celulitide vo vyssom veku. Ja tu teda nebudem pisat, ze to skodi zdraviu, ked to nemam ako preukazat, ale ked sa zamyslis, moze to pomoct? Urcite nie. Poznas niekoho, kto sa v detsve nejako poranil na kozi, pripadne si zlomil nohu ci ine. Ked bude buducnosti nejaka nehoda (pad z bicykla ci ine), ten co mal nohu zlomenu ma ovela vyssiu pravdepodobnost na rovnaky uraz.
- zenske nazory: pre zenu je lahsie podstupit operaciu ako sa v dobe prsnatych modeliek vyrovnat so svojim vyzorom, ale to je uz spomenuty biznis.

Su zeny, co zakrok ozaj podstupit musia a nemaju na vyber.

moj nazor: ak nie je zakrok nutny k lepsiemu zivotu, naco riskovat. Lepsie prsia si moze spravit hocikto, ale rozum sa este vylepsit neda. Mne osobne by zena bez prs nevadila
na poziadanie o mne: som muz, moja oblast zaujmov je zdravie a zdravi zivotny styl, spolupracujem s medikmi (nie som odborny lekar-chirurg, ale to nikto, kto tu pise), vlastnim jeden z najrozsirenejsich portalov pre medikov, kde sa prirpavuju na skusky z mediciny,anatomie..., (link neuvediem - asi by tu prispevok dlho neostal a nepotrebujem si robit reklamu).

vebe

nie korki, teba som namala ne mysli, to su tu ine typky. Ty len hladas podporu, ze si sa dobre rozhodla a chces aby veci dobre a pekne dopadli. To je take ludske.

vebe

Korki, ja nikoho neodsudzujem, ty si sa uz rozhodla a uz to zrejma nic nezmeni. Ty spominas intimny zivot, ved ty mas deti,takze islo to aj s tym co mas. Neviem ci tvoj manzel mal niekedy poznamky na tuto temu, lebo to si viem predstavit, ze to by asi odrovnalo kazdu zenu.