na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
chapem ze to myslis dobre :) ale nestaci ked chces ty, musi chciet aj ta "mikina" :) resp. musis mat dost penazi...ak je mikina co sa ti paci priliz draha a ty nanu nemas dost penazi, hold mas smolu. ak sa ti lacnejsie, na ktore prave mas nepacia, ostanes "holy" :) a o tom to je
joj sak som aj napisal ze to doslovne nemyslim len ze ten moj priklad na mikine bol trochu podobny procesu - chcem nieco tak si za tym idem. Aspon ste sa pobavili no :D
tiez som sa zabavila na tych radach Janko :) ked uz stretnes niekoho kto sa ti paci a ty jemu, mas vyhrate...ide skor o tom niekoho takeho vobec stretnut a to je sakra tazke. teda ako ukoho ale ja som este takeho za svoj zivot asi nestretla
ja som narazal na tutvoju myslienku.
ked sa ja pacim jej a ona mna, tak to uz nie je o tom, ze dostanem to za cim si idem. v takom pripade, to mas naservirovane na tacke... uz to len zjest = zacat vztah. to nie je o nejakom tvojom usili a snahe ist si za svojim cielom.
ked sa babe nepacis tak sa mozes aj pokrajat, vynalozit akekolvek usilie a nezmenis to.
pises nieco o nejakej mikine. tieto veci vsak nie su obchod, tam ked sa raz baba zatne alebo si jednoducho vybere ineho tak. tieto veci su o 2 ludoch, pricom kazdy z nich ma pravo volby. ta mikina je trosku odveci priklad, kedze ona si teba nevybera, ale ty ju ano.
t333
Ano rozmyslam ked pisem :) Ty ?
Ide o to ze predsa vztahy su o dvoch ludoch, funguju iba ak sa maju radi obydvaja. Treba byt realistom, ked sa chalan pokusa o babu tak holka rozhoduje ci sa nieco udeje.
My chalani sme tu od toho aby sme to skusali a skusali. Byt strojcom vlastneho stastia stale plati pretoze eventualne ked sa pokusas tak skor ci neskor budes uspesny. Ked sa nepokusas tak nic necakaj.
Nie je take tazke zistit ci je baba otvorena tvojmu osloveniu. Rec tela hovori vsetko. Dost som o tom na nete precital, skus aj ty a uvidis :)
Bezny Janko,
ty trosku aj rozmyslas nad tym c o pises?
"vyberies si holku ktora sa ti paci ale hlavne ktorej sa pacis aj ty"
...ved to prave vybrat si dievca ktore sa paci tebe a havne ktorej sa pacis aj ty.
bohuzial som doteraz nestretol taku ktora by sa pacila mna a aj ja jej, ty "strojca svojho stastia".
potom uz viem byt "strojca svojho stastia" aj ja ked viem, ze sa dievca paci mne a naopak. tkay frajer vie byt kazdy...
Kazdy je strojcom vlastneho stastia. Ak nieco chces tak si jednoducho chodt za tym, pokusaj stastie a ono to pride. Ked sa tak pozriem retrospektivne na svoj zivot tak vidim len jedinu pricinu preco nemam ziadne skusenosti s babami - vobec som sa nepokusal ! A ze preco som tam kde som ?
Pevna vola je zaklad uspechu. Princip je jednoduchi, napr. raz sa pevne rozhodnes ze chces novu mikinu - tak si nanu nasporis, zajdes do obchodu, vyberies si tu ktora sa ti paci a kupis si ju.
Babi rozhodne nie su tovar, ale spravidla je princip podobny. Raz sa pevne rozhodnes ze chces mat priatelku - tak naberez odvahu a zopar uzitocnych informacii, zajdes von medzi ludi, vyberies si holku ktora sa ti paci ale hlavne ktorej sa pacis aj ty - pozoruj rec tela, gesta, jej oci - nakoniec ti nezostava nic ine len pouzit tvoju odvahu a zopar "uzitocnych informacii" aby si danu slecnu oslovil a pokusil sa o jej srdce.
alchemist
No nemala som vôbec na mysli to že máš byť stredobodom pozornosti...ide o to aby si bol na seba hrdý..bez ohľadu na to aké pocity ťa kvária atď...naozaj máš byť na čo hrdý.Lebo mladí muži čo skáču z jednej postele do druhej..to nie je moc pekná predstava pre mnohé baby,len tie čo sú samy také im viac vyhovujú skúsení.A keď už o tom hovorím,ja som dosť dlho hľadala vzťah práve kvôli tomu,túžila som po niekom neskúsenom a mám rada panicov a asi aj preto ma vždy viac priťahovali mladší muži.Mám 39a tiež mám chabé skúsenosti, hoci som pre rovesníkov atraktívna,tvrdo odolávam lebo ma odpudzujú.Mladší ma viac hýčkajú a tiež sa nechajú hýčkať:))no vidíš,to len aby si vedel som ti uviedla seba ako príklad toho že zďaleka nie všetky idú po ,,prachatých mačoch,,tak len pokoj a nelám si zbytočne hlavu,príde to vtedy keď sa tým prestaneš zaoberať.:)
M74
presne Truhlik je to vystizne slovo, a nie vynimocny, aj ked je to takisto trocha vynimocne, ale Truhlik je realnejsie :)
Ja som bol podobnej situácii, ale asi vo veku 23 rokov sa mi podarilo prelomiť ľady :-)
A tiež som z toho nemal dobrý pocit ( že som v takom veku ešte nemal vzťah a sex ), pripadal som si ako truhlík a nie ako niekto výnimočný.