Este som nemal vazny vztah

jeanny

s tym uplne suhlasim, poznam osobne viac takych co proste nevedia byt sami a az je mi ich luto ked ich potom stretnem s ich novymi "objavmi"...to ja s mojimi narokmi budem ale zas veeelmi dlho sama :(

t333

beskyd ma pravdu...
v podstate to co som uz spominal. keby mali ludia vstupovat do vztahov podla mojich kriterii, tak vo vztah by boli mozno tak 3 ludia z 10.
vazne... ked sa pozriem okolo seba, tak pekne vidim ktore dvojice maju nejaky serioznejsi zaklad (spolocne zaujmy, spolocne nazory...) a u ktorych je zakladom len nejaka fyicka potreba,prip. snaha mat status "zadany" pred inymi.

beskyd

pochop ze vacsina ludi co maju v tvojom veku uz x vztahov za sebou sa sprava tak, ze vylezu na kazdeho kto je v blizkosti a ako - tak vyhovuje. to su "hodnoty" ludi kvoli ktorym ti pride zvlastne ze nemas v tomto smere ziadne skusenosti. vsimni si na zaklade akych mechanizmov vznikaju v tvojom okoli vztahy a co ludi motivuje do nich vstupovat a potom si poloz otazku, preco ti ma byt luto ze si ich nenapodobnil. ked si odmyslim jeden svoj vztah spred 9 rokov tak mozem napisat to iste co ty, aj s tym vekom, v januari mam 26:) ale princip je nestratit tvar sam pred sebou, nie byt konformny za kazdu cenu, teda moj nazor aspon:)

Iveta Michael

jeanny

Síce ťa viem pochopiť že ti to dvihne tlak,lenže...žiaľbohu vo veľkej miere je toto pravda! A na tom fakte nič nezmením ani ja ani ty..môžeme sa len od takýchto dištancovať. Ja teda môžem lebo mám síce veľké nároky ale celkom iného rangu ako sú prachy....:))) a jedného takého vďaka Bohu môžem už nejaký čas milovať,aj keď ho zatiaľ nemám pri sebe...ale si počkám,lebo mi za to stojí.A moc mi za to stojí...:)

jeanny

no esteze tak :) uz som strasne alergicka nato ked nieho zacne temu ze baby idu po peniazoch, normalne mi dviha tlak :)

jeanny

no esteze tak :) uz som strasne alergicka nato ked nieho zacne temu ze baby idu po peniazoch, normalne mi dviha tlak :)

Bezny Janko

Ale ved som pochopil, este som dal dvoch smajlikov akoze zartujem :) Babi tiez chalanov velmo nechapu ako sa zda :DD

jeanny

si to zda sa vobec nepochopil...myslela som ze kazdy ma svoju cenu, ine poziadavky, naroky - pre niekoho su to peniaze, ineho krasa, vzdelanie, humor....