Este som nemal vazny vztah

alchemist

no tak to je pruser :) to mam byt teraz arogantny ci co ? ked ja to nemam v povahe... kocky fnukaju, ze by chceli chalana, ktory ich dokaze pocuvat, pomoze, neflirtuje s ostanymi babami, nepodvadza, a ked taky je, tak nanho kaslu...

doubledog

zle to nie je.
akurat zeny to neznasaju, odpudzuje ich to.
budes pre nich len kamarat, na ktoreho sa mozu spolahnut.
a chodit a spavat budu s inymi.

alchemist

doubledog - to je zle ked si ku niekomu dobory/laskavy ? a nemas dovod bezistne niekomu nepomoct ? ked to je chyba preco o mna baby javia zaujem ako o figurinu vo vyklade tak do budem sam dokial mi nebudu zvony zonit :)

lost

nyky20

este trpezlivo cakam :P

a pravdupovediac extremne trpezilov (tj. stavil by som sa ze nasledujuci rok-dva budem na tom rovnako)
avsak ako uz som mal tu cest poznat OSUD, tak viem, ale naozaj viem, ze ten zmysel pre humorom nesetri...
a mozno mi "skomplikuje" zivot niecim necakanym..
(i ked skomplikuje nie je myslene negativne :) )

alchemist

xy:)- mozno to bude vo vyske, priroda mi toho vela nenadelila :) len 168 cm, ale vsetky potencionalne partnerky boli nizisie odo mna resp tak isto vysoke ako ja. Ako to teda zeny vnimate ked je od vas partner len o par cm vyssi ?

alchemist

xy:)- neviem o tom, aby som mal nejaku chybu v komunikacii,ze som trochen hamlivy to priznavam, az takou chybou by som to nenazval,kamosiek mam dost, ale vsetky ma beru len ako kamarata, nic viac...