na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
alchemist ved vies ze clovek chce vzdy to co nema ;)
alchemist ved vies ze clovek chce vzdy to co nema ;)
no tak to je pruser :) to mam byt teraz arogantny ci co ? ked ja to nemam v povahe... kocky fnukaju, ze by chceli chalana, ktory ich dokaze pocuvat, pomoze, neflirtuje s ostanymi babami, nepodvadza, a ked taky je, tak nanho kaslu...
doubledog - to je zle ked si ku niekomu dobory/laskavy ? a nemas dovod bezistne niekomu nepomoct ? ked to je chyba preco o mna baby javia zaujem ako o figurinu vo vyklade tak do budem sam dokial mi nebudu zvony zonit :)
nyky20
este trpezlivo cakam :P
a pravdupovediac extremne trpezilov (tj. stavil by som sa ze nasledujuci rok-dva budem na tom rovnako)
avsak ako uz som mal tu cest poznat OSUD, tak viem, ale naozaj viem, ze ten zmysel pre humorom nesetri...
a mozno mi "skomplikuje" zivot niecim necakanym..
(i ked skomplikuje nie je myslene negativne :) )
Osobne by som také somariny ani neriešila .. Sú tam dôležitejšie veci ako výška...
xy:)- mozno to bude vo vyske, priroda mi toho vela nenadelila :) len 168 cm, ale vsetky potencionalne partnerky boli nizisie odo mna resp tak isto vysoke ako ja. Ako to teda zeny vnimate ked je od vas partner len o par cm vyssi ?
xy:)- neviem o tom, aby som mal nejaku chybu v komunikacii,ze som trochen hamlivy to priznavam, az takou chybou by som to nenazval,kamosiek mam dost, ale vsetky ma beru len ako kamarata, nic viac...