Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Este som nemal vazny vztah

SnowyOwl

ja som to nemyslela tak,že príťažlivosť,resp. vášeň by sa mala brzdiť...len proste niektorí ľudia na naviazanie nového vzťahu asi potrebujú viac času a to dievča,o ktorom hovorí alchemist je možno ešte príliš zranené z toho,že ju jej bývalý nechal a preto je zrejme váha,či dôverovať chlapcom alebo nie a tak si od neho drží istý odstup.
alchemist,
keď na nej vidíš,že je v tvojej spoločnosti rada,resp.že ju priťahuješ,potom to má význam,ale inak asi nie a tak súhlasím s ostatnými prispievateľmi-poobzeraj sa okolo seba,chodievaj často do spoločnosti,resp.spýtaj sa nejakého kamaráta,ktorý má frajerku-že či ona náhodou nemá nejakú kamošku s ktorou by ti to mohlo vyjsť.
ináč,ja som práve opačný prípad:D...u mňa sa to vždy začínalo búrlivo a vášnivo a celé sa to vyvýja bleskovou rýchlosťou a výsledok je vždy taký,že ako rýchlo to začne,tak rýchlo to aj skončí...je to vždy len dočasná pobláznenosť a potom the end...vždy v tom bol aj kus kamarátstva(malinký),ale nikdy,nikdy to nebolo to pravé priateľstvo...bolo to stavané hlavne na príťažlivosti-a to tiež nie je práve ten najlepší prístup k danej veci

alchemist

t333
no toho sa ja velmi nebojim, zeby mi nieco uniklo :D sice rok uz uplynul, a aj v obdobi predtym ked sa to zacalo, tak som nebadal ani najmensi naznak toho aby som nejaku babu zaujal, aj ked som si s nejakou vysiel a tak vzdy to skoncilo neuspesne, len na kamaratskej urovni :) podla mojich odhadov aj toto skonci tak ako doteraz...najhorsie na tom je to, ze stale sa nieco objavi ako blesk z jasneho neba, ale tak ako rychlo to pride tak to aj odide :)

t333

len som tou svojou skusenostou chcel povedat: pozor aby si si netrieskal potom hlavu o stenu za to, ze si rok-dva, mozno dlhsie veril, ze sa to prelomi a pritom sa to nestalo a za ten cas ti unikli ine baby s ktorymi by to mohlo skor vyjst...

alchemist

SnowyOwl,

to dievca so vztahmi ma skusenost, viem, ze mala chalana s ktorym aj spolu byvali, len ju nechal, a su tomu uz asi tri roky, mozno preto, je teraz asi radsej bez vztahu.

Iveta Michael,
kludne mozest napisat ten moj problem aj sirsie, ale nie zas podrobne :D mozno sa mi ho podari lepsie vyriesit

a co sa tyka, toho toho,ze bud maju veci nabrat rychly spad, alebo ze na vsetko je potrebny dlhsi cas, tak v tomto smere je moja povaha vyckavajuca ja som velmi velmi trpezlivy clovek, co je niekedy dost na skodu, ale niekdy trpezlivost ruze prinasa a stalo sa par veci ked som si pockal a vyplatilo sa, len skoda, ze to nemalo spolocne nic so vztahmi, stale to bolo nieco materialene alebo ako by som to vysvetlil...

Iveta Michael

t333

A čo sa týka tej tvojej vlastnej skúsenosti,dobre a rozumne si to pomenoval...s tým časom,ja celkom nesúhlasím zo SnowyOvl lebo..niekedy je zase lepšie keď veci naberú rýchlejší spád ale to musí byť veľmi spontánne a obojstranné.Podľa mňa sa skutočná citová vášeň vo vzťahu nedá brzdiť a spomaľovať a načo by aj. Buď to tam je alebo to nie je,potom je dosť pravdepodobné že to ani nebude.

Iveta Michael

t333

Nuž to mi bolo jasné hneď z toho čo písal doteraz...mám taký psychologický inštinkt na toto:))a nechcem to tu rozoberať lebo sa to týka jeho a nebolo by to fér voči nemu..no ja si stojím za tým čo som mu radila,ale viac za týchto okolností neviem pomôcť..hoci by som veľmi rada,dokážem sa vžiť do neho a preto ma to mrzí:(

t333

SnowyOwl,
na zaklade vlastnych skusenosti mmusim nesuhlasit.
rok som udrziaval jeden vztah na kamaratskej urovni so spoluziackou zo strednej. mali sme spolocne zaujmy, nasmiali sme sa spolu, bolo nam fajn... z roznych dovodov som nechcel tlacit na pilu a nechaval som to dalje tak ako to bolo.po strednej sme sa dokonca dostali na rovnaku VS, rovnaky intrak, cize este aj osud mi zahral do kariet (aspon na prvy pohlad). ked som ale videl, ze sa okolo nej tocia ini chalani a mne nevenuje tolko pozornosti kolko by som cakal (ziarlil som trochu:), tak som sa jej narovinu spytal ako to vidi ona, pretoze ja by som rad aj nieco viac. odpoved ma ma vratila na zem (snad to nemusim dalej rozvadzat).
cize zaver z toho celeho je, ze sa netreba uponahlat, ale na druhej strane netreba tomu davat vela casu... kolko presne, to je tazko povedat. to si musi kazdy zvolit sam...

SnowyOwl

nasáčkujem sa sem aj ja,ak dovolíte:)
ale no,chlapci,hlavu hore.podľa mňa bozk niečo určite znamená,ale musí to byť s tým,že je tam príťažlivosť z oboch strán,nielen fyzická,ale aj tá "vnútorná"-vtedy je to ten pravý bozk.
alchemist,
podľa mňa si neurobil nič zle,keď si vtedy to dievča pobozkal,ona možno len nie je veľmi na vzťahy,resp.nemá veľa skúseností s chlapcami a preto sa hambí,či??koniec koncov,keď si s ňou v kontakte ako kamarát,môže sa to ešte vyvinúť do pekného vzťahu.základom kvalitného a dlhodobého vzťahu je aj tak priateľstvo.skús tomu nechať voľný pribeh,naďalej spolu chodievajte von,ešte viac sa skamarátte,spoznajte viac jeden duhého a potom zrazu môže prísť niečo pozitívne,čo ani nebudeš v danej chvíli čakať;)
pamätám sa,keď som bola prvýkrát s chalanom ja vonku,sadli sme si do kaviarne,kecali sme a bolo to celkom fajn,aj sme si čo povedať,ale celý čas som mala strašnú trému a veľmi som sa hambila:D potom,keď sme sa už lúčili,chcel ma pobozkať,no ja som mu dala len takú strohú pusu,nie bozk a utekala som preč:D