na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
Iveta Michael
ďakujem za povzbudive slova :)no pokusim sa o tom byt pysny, ale ked ja to neviem, ja nie som rad stredobodom pozornosti, ja radsej tak v ustrani :) ako seda eminencia :)
alchemist
No keby si vedel koľko som mala takýchto kamarátov...a niektorí sú ešte aj teraz stále panici a majú už po 30-ke...ale čo sa teba týka,tak podľa mňa si fajn chalanisko ale mohol by si skúsiť byť trošku viac ,,pyšný,, na seba...a to celkom vážne. Ukáž svoju hrdosť práve na to aký si a uvidíš že začneš vyžarovať zo seba fluidum ktoré pritiahne mraky dievčat a mladých žien:))A neobávaj sa toho,máš isté kvality ktoré musíš ukázať v takom inom ,,svetle,,vieš..:)
chladomor máš pravdu, je to na piču.
inak k tomu porovnavaniu sa s ostatnymi...
ked sa tak pozriem okolo seba, vidim tolko povrchnych vztahov, uplne o nicom, kde ti 2 nemaju nic spolocne a su spolu len zo zvyku, len preto aby boli...
potom, samozrejme ze ludia, ktori maju 20+ alebo 25+ vyzeraju popri takychto divne...
moznosti na vztah som mal tolko, ale nepojdem do toho len preto, ze mam XY rokov. k tej druhej osobe ma nieco musi tahat... (nemozem za to, ze mam vyssie naroky ako moj kamos, ktory ich ma uplne prizemne). a kolko krat ta to aj taha, ale ten druhy/a ta nechce, cize nemas stastie.
Takýto život je naozaj o ničom. Vraj je to vzácnosť, jeden človek z tisíca... Ďakujem pekne za takú výnimočnosť. 99% ľudí žije normálny život so všetkými starosťami a radosťami, niektorým je to druhé odoprené.
Želám si, aby som sa nikdy nebol býval narodil. Nechcem zomrieť, chcel len jednoducho nebyť a hotovo (skúšal som prestať existovať, asi sa to len tak ľahko nedá). Dúfam, že keď zomriem, nikto ma nebude obťažovať nejakými posmrtnými životmi a inými chobotovinami...
Ahoj, Nyky.
Samozrejme, ze si ta pamatam. Ved si sa mi predsa snazila poradit alebo lepsie povedane usmernit, aby som zahnal "cierne myslienky". A myslim, ze aj snaha vyznela uspesne :-) Podarilo sa, lebo teraz ma to uz trapi menej, hoci ani u mna sa nezmenilo nic z toho, co bolo obsahom mojej povodne odkazovanej temy.
Zrejme ta tu nezastihnem (mal som sem nahliadnut vcera). Keby si si chcela dalej pisat, tak ti tu necham kontakt :-) Takze ten zatial provizorny (ale nie pochybny) mail je
naozaj@post.sk
Lost
To som rada. Aspon niekomu ... : D
Mifune
Ahoj: )
No ja som stále rovnako na tom : ) Nebodaj si ma pamätáš?? : ) A ty ako?
StaráPaprika
Nič si z toho nerob. To, že nemáš kamošky neznamená, že sa to nemože zmenit. Ja som nikdy nebola na diskotéky a tak, tak ani ja som nemala kamarátov ( chalanov). A nikdy som nechápala o čom by som sa s nimi rozprávala : D A dá sa povedať, že všetkých terajších kamarátov poznám z netu, z praxe, z vlaku : ) A tiež som bola skor hamblivá a radčej sama. Len zase som nikdy nebola namyslená a ked už nejaký chalan ma oslovil tak som nemala problém mu odpovedat a neskor sa dat s ním do reči : )
Takže moja rada znie : Hlavne nerieš čo dotyčnej povieš, kedy, ako, ... A pomaly to skúšaj, za to nič nedáš. A neboj sa po prvých nezdaroch. Povedz si, (ked už nejaká neopovie podla tvojich predstáv) že aj tak dobre, ked je hentaká len by si strácal s nou čas. Normálna baba nemá problém milo odpovedať na hocijakú otázku. A nemá prečo druhých ponižovať. Viem, že s touto radou ma viacerí pošlú "dohája" ale čo už : D