Este som nemal vazny vztah

alchemist

uff tak to neviem takto opisat :) jednoduco, po vsetkych neuspesnych pokusoch o nejaky vztah, jednoducho mam strach (ked sa to da nazvat strachom) urobit prvy krok k bozku... tak nejak :)

t333

Iveta Michael,
sorry, ze vam do toho vstupujem, ale na zaklade coho si usudila, ze alchemist je neisty?
to by ma zaujimalo...

Iveta Michael

No áno...je to na tebe môj zlatý...ty si sám sebou strašne neistý a to druhá strana vycíti. Musíš byť viac sebavedomejší a nepripúšťať si k srdcu svoje negatívne pocity..jednoducho musíš v prvom rade zmeniť postoj k sebe samému - inak to nejde! Začni si na sebe všímať aj tie dobré a pozitívne stránky..určite je na tebe niečo príťažlivé...alchemist..daj tomu vyniknúť! Neviem ako by som ti to už lepšie vysvetlila...dievčatá nemajú rady neistotu u chalanov...keby som poznala jej povahu,vedela by som ti aj konkrétnejšie poradiť ale takto nie..no v každom prípade platí to vyššie napísané.O.K.? :)

alchemist

Iveta Michael
ako zelezi na mne, tomu som moc nepochopil :) v tomto smere som trubka. prosim vyslvetlit podrobnejsie :)

Iveta Michael

alchemist

tak si tie chvíles ňou len užívaj ale v pokoji bez napätia....rozumieš. A v žiadnom prípade si už vopred nemaľuj čerta na stenu:) nezatracuj vzťah ktorý môže byť ešte veľmi zaujímavý a pekný...jednoducho sa nevracaj v myšlienkach do minulého obdobia ale mysli na PRÍTOMNOSŤ a to atkým spôsobom že si ju budeš užívať čo najlepšie a najkrajšie...môžeš fanatazírovať,to je dovolené...vieš že myšlienka má väčšiu silu ako by si predpokladal?? Predstavuj si len to krásne a príjemné..tak ako by si to sám chcel...vysnívaj si vo svojej predstave to čo si potom prenesieš do reality...nutkavé a negatívne myšlienky hneď zahorúca odožeň a nedovoľ aby ťa pohlcovali! Iba to krásne...záleží veľa na tebe teraz:))

alchemist

Iveta Michael:
dakujem za povzbudive slova :), neviem ci si cital vseko co som pisal, pisal som ohladom jednej kocky, a co sa medzi nami udialo, vtedy som sa na nu dost namotal, ale neskoncilo to ziadnym vztahom, ale v poslednej dobe si s nou obcas vyjdem vonku na kavu, zahrat si bowling a tak, zas mam ten pocit, ze sa na nu namotavam, a bojim sa toho, ze to zas dopadne tak ako pred rokom... zas si len urobim falosne nadeje... a skonci to tak ako vzdy doteraz