na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
kazdu zenu vyplasis ak chces vazny vztah ver mi, berie ta ako chudaka co nema co viac ponuknut tak hned slubuje vernost.. to vobec nelaka.. ziadna vyzva.. prestan sa lutovat a snaz sa hlavne byt normalny krasnej zene nesmies hned davat vela ber ju ako normalnu proste ziadne sladke reci ani nic toho sa uz napocuvala a musi citit !co tebe sa asi bude zdat divne ty "zlaty slusnacik" ze sa jej chces dostat do nohaviciek.. len tak sa ti to podari, ak nejdes po mäse tak zenu to odradi, ty nesi ich kamarat ale partner chces byt, zacni sa chovat ako muz, zeny chcu muza na ktoreho nadavaju ako im ublizuje ale lubia ho a neopustia, dobraka kazda jedna necha, ty si potrebujes "zasunut", nedavaj ich na pedestral, chovaj sa k nim tak ako si zasluzia a oberes ovocie,
k zene ako k psovi - je dobra pochvalit
je zla potrestat
a vsetko ide ako ma...
tak ja si tie Vase rady vezmem k srdcu :)
dakujem
alchemist...okay,ale prestaň nad sebou lámať palicu!
Iveta Michael
prepac...
alchemist
Čo vlastne po mne chceš?? Ti nestačí čo som už povedala? Nehnevaj sa,ale ja ti nemôžem riešiť za teba problém..a ešte mi dávaš aj podmienky..obšírnejšie...ale nie moc. Takýto prístup k mojim radám odmietam a trochu sa ma dotklo,že si k tomu zaujal také stanovisko.
Ja som to myslela dobre a naozaj som ti chcela pomôcť,ale keď ty stále nechápeš a stále dokola na mňa tlačíš aby som neviem čo...nebudem už nič viac písať,myslím že som ohľadne toho povedala všetko a viac k tomu nemám čo dodať!! A ty si to prečítaj znovu ale ja sa odmietam tým viac zaoberať,lebo nepoznám druhú stranu a teba som dosť dobre odhadla ale tým to u mňa končí,nevzal si moje slová k srdcu tak potom ti nedokážem pomôcť.:(((
ale čoby,nájdeš raz svoju polovičku.si ešte mladý,máš pred sebou ešte kopu možností,stretnutí...nikdy nevieš kedy sa s kým zoznámiš.možno nakoniec ti to predsa vyjde s tou tvojou kamarátkou.no nechcem ťa ešte viac zmiasť,aj tak si už možno popletený z toho,čo som sem písala:D...ospravedlňujem sa
vieš,ty to musíš sám cítiť vo svojom vnútri,ako sa zachovať.
možno si to ani neuvedomuješ,no niekedy stačí len odhodlane veriť v to,že sa splní to,čo si najviac želáš.musíš byť odhodlaný a trpezlivý.vizualizuj si to,po čom túžiš,pretože podvedomie a nervová sústava aj tak nevedia určiť rozdiel medzi realitou a živou predstavou.neboj sa,určite nájdeš to,čo hľadáš.želám ti to:)
tak necham nech cas vsetko vyriesi :)
pravdepodobne mi nebolo sudene mat svoju polovicku :D tak asi pojdem cestou zivotom sam :D
podla mňa by si si mal nájsť niekoho iného,navyše keď ona odchádza do iného mesta....už neviem,čo by som ti skúsila iné poradiť.myslím,že sú tu aj múdrejší a skúsenejší ľudia ako som ja,oni ti možno viac pomôžu:)
no,čo sa tej "dočasnej pobláznenosti týka",nepovedala by som,že som na to zrovna zvyknutá.tiež mi to nie je úplne jedno,hlavne,keď si začnem uvedomovať,že čosi k tomu človeku predsa len cítim.lenže snažím sa to brať s nadhľadom,keď to ďalej nemôže fungovať,čo s tým spravím??jedno veľké NIČ
SnowyOwl
"je to vždy len dočasná pobláznenosť a potom the end..." ty si na nieco take mozno zvyknuta :) bez urazky, ale mojom pripade ked je niekto bez vztahu, s nulovymi vedomostami co sa tohto tyka, vie taketo poblaznenie narobit riadnu sarapatu v mojom vnutri :) vies nic nic zrazu sa nieco deje... a zas nic :)
a co sa tyka toho ze chodit do spolocnosti a tak, ja som v spolocnosti dost casto :D no bez uspechov, kedysi som nevynechal ani jednu disku a aj tak to bolo prd platne :D
SnowyOwl
no ja sa v tom neviem vyznat :), take letme dotyky tam su, ale zas neviem ci tomu prikladat nejaky vyznam:) a od noveho roka sa stahuje do ineho mesta teda je to len 40 km, aby nemusela denne dochadzat do prace...