na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
adam, ked je niekto moc makky a robi vsetko co si zena zmyslí, tak je to nudné
Pekne sa spravam k priatelke a mam z toho dojem, ze cim viac sa snazim, tym je to horsie a pritom existuje kopec grazlov, co robia zenam zle a tie na nich visia...
Asi na tom nieco bude. Ked ma to uz dozralo a zacal som si dupat, zrazu sa pristup priatelky zacal menit k lepsiemu. Vydrzi jej to vsak len kratku dobu, po tom, co sa ukludnim. Tak neviem, ci sa ma clovek pretvarovat a hrat sa na grazla, ci sa to ozaj podvedome zenam viac paci... Pretoze hovoria opak, ale realita je ina :)
tak clovek, ktory sa sprava k zene ako k psovi tak, nema problem najst si partnerku... aj ked ta partnerka je asi menej talentovana :D to je spravodlivost toto...
ekvador,
odkiaľ máš tie tvoje "múdre" reči??radšej si to nechaj pre seba...
ten kto sa chová k žene ako ku psovi,nie je chlap,ale obyčajný CHUDÁK!!!!!!!
ekvador
odkial si nabral, ze kazdej hovorim, ze chem vazny vztah ???, nie som si isty ci som to tu niekde spomenul, ale nepovedal som ziadnej ze chem vazny vztah, k tomu nedoslo.
"k zene ako k psovi - je dobra pochvalit
je zla potrestat
a vsetko ide ako ma..."
takto by som sa k zene v zivote nespraval... ked si takto vyzis svoju partnerku tak ju lutujem
DEXTER
...že s tými jeho kecami ( myslím ekvadora), vôbec zaoberáš.
Normálna žena chce muža, ktorý ju bude mať rá, bude si ju VÁŽIŤ a ktorému môže veriť, spoľahnúť sa na neho a ktorého si aj ona bude VÁŽIŤ.
To je celé, žiadne hry a pretvárky...vtedy to nedopadne dobre.
EKVADOR
" k zene ako k psovi" ????
Rada by som poznala tvoju priateľku/manželku........ aby som jej mohla "zablahoželať" , aký poklad má doma v tebe.
Alchemist, nepočúvaj ho!
...a este by ma zaujimalo co je to "to" viac co by mal ponuknut?
ekvador,
kuriev na sex ake opisujes ty si najdem v momente 10.
ak chcem ale partnerku do zivota s ktoru si rozumiem, to uz je 'trosku' tazsie.