na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
najla:
sa prestan snazit a ono sa to niekam pohne. Ci uz tak, alebo onak.
ahojte AdamKrt, som si citala tvoj prispevok a ja ta chapem, lebo u nas je to opacne, ja sa snazim a chlap nerobi skoro nic a lezie mi to uz dost na nervy. Sme spolu 6 rokov a asi az teraz mi zapina ze sa snazim iba ja. Niekedy mi pripada dost sebecky a neviem kolko to takto este vydrzim.
Iveta Michale,
tak mi teda skus vysvetlit ako si Ekvadora pochopila ty?
no ja sa za dobraka/slusnaka nepovazujem :) ale zas ku grazlovi mam tiez daleko :D, taky stred, nemam problem niekomu pomoct ak sa da, ale zas ked mam pocit, ze ma niekto zneuziva, tak smola, kyvat zo sebou nedam
ja si myslím,že to čo napísal ekvador je dosť relatívne-určite nie je pravda,že dobráka každá jedna nechá-závisí to všetko od pováh konkrétnych ľudí podľa mňa....možno je ok,keď je vo vzťahu nejaké to pozitívne napätie,ale s mierou..
Janaokuliare - nie náhodou, že si ho pripravila o panictvo? :)
a aka bola ta dobra rada ?
ahoj, mam 44 rokov a teraz som sa zacala stretavat s muzom, kt. som predtym poznala len z videnia a tak.,on ma 46 rokov, ked malo dojst k zblizeniu priznal sa mi, ze je este panic. najprv som mala z toho sok, ale postupne upadol a po jednej rade, kt, mi dala jedna osoba, sa stalo to, co sa stalo, este to nie je ono, ale uz sa osmeluje a je rad, ze som prave ja ho priviedla o panestvo
zamýšľala som sa nad tým čo napísal ekvador...napísal to tvrdo ale poviem vám jednu vec že niečo z toho som pochopila...a v istom zmysle má pravdu.Netreba hneď reagovať emocionálne,keď má niekto celkom opačný názor...:)
jajka001_:
praveze vsetko nerobim a ona naviac tvrdi, ze sa jej paci, ked som taky starostlivy. Robim tak, ze vselico predvidam, prekvapim. Niekedy rozmyslam, ci je vobec k niecomu to neustale snazenie. Ze by bolo omnoho lepsie, keby bola situacia obratena a snazila sa ona... :) Lenze na to je moc sebecka.