na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
tak ja neviem potom-nepáčiš sa ženám??
nosíš náušnice,?
tetovanie??
veď to nie je možné,žeby si ťa dievčatá vobec nevšímali.
nathália09
zien stretavam vela, len som zatial ziadnu nezaujal, kolegyne ? pracujem v oblasti kde je viac zien ako chlapov, no vsetke su vydate, zadane :) a hlavne starsie odomna, ja som tam totizto najmladsi :D
ahoj Nathalia, citala som si tvoj prispevok, co si vsetko zazila. Ja som tu pisala trochu o mojom vztahu, som teraz taka z toho smutna, lebo vidim ze nas vztah sa nikam neposuva, ja stale dufam ze sa zmeni a nic neprichadza. Neviem co mam robit, lubim ho stale a zalezi mi na nom. Len mne sa zda ze on ma berie ako samozrejmost aj vsetko co robim a dako si ma ako keby prestal vazit. A ked mu nieco poviem co ma trapi tak mi povie ze to tak nie je a on vela veci tak nemysli a ze mu na mne velmi zalezi, ze som jeho poklad. Vazne neviem co mam robit, mozno trochu dufam ze mi mozes dat nejaku radu, alebo ktokolvek...
Ak mas spolocensku povahu, tak sa zoznamis aj keby si sa pohyboval/a v prostredi, kde je len 5% ludi opacneho pohlavia. Ak nemas spolocensku povahu, tak sa nezoznamis ani ked su okolo teba skoro vsetci opacneho pohlavia. Stastiu treba pomoct. Ale v dnesnej dobe internetu uz to nie je taky problem.
stale dookola to iste v tejto teme nic nove... a ja tvrdim jedno - treb mat stastie.
je par veci na svete, ktore sa nedaju kupit a ani dosiahnut akymkolvek usilim a treba na nich stastie.
a jedna z nich je prave toto. nejde o to stretnut milion bab, chodit niekam, kde je vela bab, ale stretnut v spravnom case na spravnom mieste (pre teba) spravneho cloveka.
ja pracujem na mieste kde je 60 - 70% bab a co z toho...?
mal by si chodiť tam kde sú aj ženy a nejak zaujať-ale nie tak okato-prirodzene.A čo kolegyne??
co ja viem co ma bavi :) vsetko : sport - chodil som hravat florbal, sem tam do fitka ale nato som sa vybodol kedze studujem popri zamestnani, hudba hlavne rockova, vlani som bol na troch koncertoch.. ale nebavi ma tancovanie :D to len ked mam unhute :D
rozumiem ti,ale ved musíš byť niečím zaujímavý nie??
máš záľuby??čo ťa baví??
nathália09
vies ono najhorsie na tom je, ze ja mam teraz 25 o zopar dni 26, a este som nezazil ake to je byt s babou :) nemal som ten pocit, aby na mne nejakemu dievcatu zalezalo viac ako len na kamaratovi, ze ti trebarz pride sms od priatelky :)...nezazil som to ani pocas skoly...a roky idu a idu :)