na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
Milos5,
napisat sem, ze nejaky kamosi nikdy nemali vztah lebo " Majú ale jedno spoločné-sú,resp.pôsobia na dievčatá príliš slučne a dobre." je dost vseobecne a nic nehovoriace.
Po prve, neviem ci si si robil dotaznik u vsetkych bab ktore tito chalani v zivote stretli ale skor predpokladam, ze takyto dojem robia len na nasho kamosa Milosa.
A keby aj... co to znamena "slusne a dobre"? nie kazdy to hodnoti rovnako.
Poznam kopec debilov a hulvatov ktori maju baby, ale rovnako poznam aj kopec chalanov ktori su na uplne opacnom konci a baby tiez maju.
Ja ani zdaleka nie som grazel a tiez si nemyslim, ze som nejaky bezhranicny gentleman a frajerku nemam.
Nieze by som ju nemohol mat, mohol by som sa spravat prave ako ten grazel zhanat si lacne pipky, ale je to aj o mojich poziadavkach a hodnotach, ktore preferujem, takze tak...
Hulvat nech si najde pipku, gentleman damu, ja chcem niekoho na mojej urvoni....
kazdemu ako sa paci - neda sa zovseobecnovat.
ako sa zoznámiť... :)
To, čo píše Milos5 má v sebe kus pravdy, skús sa tým chvíľu riadiť. Nemáš čo stratiť ;-)
Milos5
Fiha, tak to som asi z inej planety. Nazdavala som sa, ze slusny, dobry a nezadany muz okolo 30 neexistuje, respektive ide na dracku. :-)
som rada:)
nathália09
nie nie, preco by som mal :D
alchemist,
myslím že si sa neurazil.
To ma len tak napadlo.
Ahoj Alchemist. Ja mám 30 r. a mám viacero známych čo nikdy nemali vzťah. Majú ale jedno spoločné-sú,resp.pôsobia na dievčatá príliš slučne a dobre. Dievčatá,min.tie do 30 r. nikdy nechcú slušnáka a dobráka, vždy pred takým uprednostnia grázla.Musíš pôsobiť rozhodne a sebavedomo, ono dievčatá síce nahlas hovoria že chcú dobrého chlapca, lenže podvedomie si urobí svoje.Samozrejme, úspech môže mať aj dobrák,ale musí fakt veľmi dobre vyzerať,alebo byt veľmi bohatý.Tak to proste chodí-dievčatá sú milé a chápavé, muži zase sebavedomý a priebojní.
jajka001
nepracujem v v cisto zenskom kolektive, je tam aj par chlapov :), vies ked niekto pracuje v institucii ako je napr banka tak je tam viac zien :)
nathália09
nemam ani nausnicu ani tetovanie ani dlhe vlasy :D
alchemist - zmen zamestnanie. to nie je zdrave pre chlapa robit v zenskom kolektive.