Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neera kúra

ema280

ahoj marysa niekde odporucuju ze ju mozes dtrzat do 40 dni pokial sa ti na jazyku nestrati biely povlak potom je uz vycistene telo tak ty radis o pol litra viac vody???

marysa

ahoj kuker,ja som kuru drzala asi pred 3 tyzdnami a keby nedoporucovali dlzku doby maximalne 10 dni tak ju drzim este teraz.znasala som ju super,schudla som 5 kg,mala som neskutocne vela energie a vobec ziadne zle priznaky. citila som sa ako keby sa mi telo zvnutra olupalo od bordelu, neboleli klby ,vobec nic,ale chcem ti povedat a poradit aj dalsim zacinajucim ze som si davkovanie upravila na radu jednej znamej ,ktora to opakuje 2-krat do roka. davka 1 dcl sirupu ,1 dcl citronovej stavy stipku korenia doliet do 2l flase. napoj vydrzi na cely den a medzi tym pijem precistujuce caje ako salvia,zihlava alebo cistiaci... ! skus a daj vediet

ema280

ooooo vyborne drzim palce nech sa ti dari ja zacnem po velkej noci no pis dalej ako ti prebieha den ci neochories citala som ze niekoho boli hlava klby ba aj nadchu dostanu:-)))

Kuker

Rano si spravim: 1dc sirupu, 1dc citronu, korenie a doplnim vodou do 1,5l flase. Ked pridem z prace spravim 0,5dc sirupu, 0,5dc citronu, korenie a cca pol litra vody.

Druhy den mam za sebou. Bol ovela jednoduchsi ako prvy. Napoj celkom dobre potlaca chut do jedla. Hlavne je mat ho stale pri sebe. Mal som 1,5 hodinove "okno" a hlad sa okamzite dostavil. Necitim sa ani unaveny, ani mi nieje zle. Dokazem fungovat ako vzdy. Rano mi vaha ukazala 97,0 co ma dost prekvapilo. Ide to dobrym smerom :) zajtra rano som tu zas :)

Kuker

No takze vcera som zacal s 10 dnovou kurou. Predpriprava dva dni predtym rano dva suchare, na obed cista ryza a vecer zas suchare. Pred kurou bolo na vahe 99,7kg (rano po zobudeni). Prvy den bol dost tazky, doobeda som myslel ze zjem v praci pocitac ale v priebehu dna sa to zlepsilo. Dnes rano na vahe 98,5, ale myslim ze to nieje nejake smerodajne cislo este. Uvidime ako prezijem druhy den. Zajtra dam vediet ;)

idalida

ahojte ja som minulý rok skusila neeru vydrzala som asi 8 dni :) schudla som 6 kg a znovu som ich nenabrala dokonca som schudla aj potom ešte zo dve kilka takze odporučam ak vam to nechuti dajte si viacej citronov do toho a vychladene to chuti celkom super .. idem si to kupit aj teraz pretoze v zime sa na mna nejaké kilečka nalepili a v tomto mam istotu ze pôjdu rychlo dole a chcem vydrzat 10 dni a ešte tiez som sa bala toho ale nieje to hrozne nebola som ani unavena ani hladna proste len treba byt zo začiatku na seba tvrdy je to nezvyk nejest ale da sa to :)

Alique

Ahojte, plná entuziazmu po prečítaní úžasných účinkov neera kúry, som si včera všetko nakúpila, dnes skoro ráno zarobila a zúfalo po pol litri premýšľam, že skončím... Z chuti nápoja ma napína... Veľmi veľmi by som chcela vydržať, snažím sa zapíjať vodou, aby som sa zbavila chuti v ústach, no je to také ťažké... Je pravda, že hlad som zahnala, funguje to, len sa bojím, že kvôli tej chuti skončím skôr, ako naozaj začnem... Nejde mi o chudnutie, ide mi o prečistenie. Pred rokom a pol som vysadila antiku a odvtedy mám príšernú pleť, zvonka si pomôcť neviem, vyskúšala som všeličo, skúšam teda zvnútra - keďže nechcem žiadnu chémiu... joooj, poraďte, ako ďalej...
Ďakujem...;-)