Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neera kúra

KatarinaB27

Dnes som na Neere 5. deň. Chcem vydržať 10 dní, dúfam, že to pôjde. Pre mňa bol zatiaľ prvý deň najhorší, bolela ma hlava. Druhý, tretí a štvrtý deň bol v pohode, akurát dnes sa objavila hnačka, pritom vôbec nepijem laxatívne čaje. Ale celkovo sa cítim v pohode, sama som zvedavá ako sa budem cítiť a čo ukáže váha po 10. dňoch.

sdafdsafdsf

Ahojte,

co hovorite na tieto cviky - -odkaz odstránený- ku diete? Pomoze to? Hlavne to brucho ma zaujima, tam chcem zhodit najviac.

Vdaka, Ada.

asdfsadf

Ahojte,

co hovorite na tieto cviky - -odkaz odstránený- ku diete? Pomoze to? Hlavne to brucho ma zaujima, tam chcem zhodit najviac.

Vdaka, Ada.

miissy

Tak aj my s priatelom sme sa dali na detox kuru s neerou, kupili sme si 3litre pre oboch, vyslo nas to spolu s kayenskym korenim na 120e pre oboch, cize 60e na 10 dni pre jedneho, To je celkom fajn, ked zvazim ze denne je to 6 eur a to aj tak dam za obycajne jedlo. Dnes je prvy den, tak som zvedava :)

katkesa

predám otvorený Madal Bal sirup + cayenské korenie, potrebné na neera kúru. Vyskúšala som to, ale bolo mi z toho veľmi zle.
Cena je 10 €, pôvodná cena bola 25 € (objem cca 0,4 l, pôvodne 0,5 l). Budem rada, ak sa nájde záujemca, inak pôjde sirup do koša...

KatarinaB27

Lemontiel - ja som začala s kúrou dnes prvýkrát, odhodlaná som tiež, tak dúfam, že vydržím tých 10 dní. Držím ti palce a nech sme obe zdravé a plné energie :)

Lemontiel

Ahojte, dúfam, že sa môžem ku Vám pripojiť....náčinie mám nakúpené, ...chuť by bola, odhodlanie tiež...takže mi chýba nejaký parťák na spovede o pocitoch ...držala som ju pred rokom/ nie kvôli chudnutiu/ ...ale kvôli dobrému pocitu z prečistenia si tela...držala som ju 4 dni...je pravda, že som schudla 4 kg...ale fííí že 10 dní...klobúk dolu...a práve preto Vás tu potrebujem, lebo sa bojím, že aj keď akokoľvek budem chcieť...10 dní nezdolám..../moje okolie mi nefandí, skôr mi vravia kašli na to, netíraj sa, ...ale ja fakt chcem...pred rokom som bola na preventívke / hneď po kúre/ a všetky výsledky som mala super...po roku chcem ísť tiež...takže dúfam že to bude zase ok.
Držte mi palce prosím, budem sa Vám priebežne hlásiť...a ak to zdolám...ták..ták..asi budem na seba hrdááá...pa zajtra

marysa

ahoj kuker,prepac ze sa ti odpovedam az dnes. prave citam ako si skoncil a ako si zacal po kure a ides na to velmi dobre. prve dni ti ani nebude tak chutit a preto pomali pridavaj pevnu stravu ,ale skor nieco lahsie stravitelne,zostan pri pitnom rezime a jedz vela salatov