Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neera kúra

prútik

Helus ja som už ukončila tú 10 dňovú detoxikačnú kúru. Za ten čas som zhodila aj 5 kg. Zvládla som ju bez problémov, necítila som žiaden hlad a energie som mala aj na rozdávanie. Som veľmi spokojná s výsledkom. Preto držím aj tebe palce, aby si to vydržala. Daj mi potom vedieť ako budeš pokračovať. Pekný víkend

MetallicA

čo? čo ste si to kupovali? ako sa to volá neera kúra som ešte nevidela v apatieke len šumivé tablety na detoxikáciu za 7 evri:D

Helus

PRUTIK OD FEBRUARA IDEM NA TO,BUDEM MAT DOVOLENKU,TAK PRECISTIT ORGANIZMUS NEBUDE PROBLEM,BUDEM SA VENOVAT SEBE,A OCISTE.

prútik

Helus - za päť dní má dole 3,2 kg a okrem toho sa mi poriadne vyprázdnili črevá. Čiže je to v prvom rade detox a až potom chudnutie. Ja som s výsledkom spokojná. Držím aj ja tebe palce, ak by si sa tiež do tohto pustila. Pekný víkend aj tebe.

leri

Ahojte,
ja som tuto kuru podstupila v lete........Vydrzala som 5 dni, nejako mi to nevadilo...myslim ani ta chut ani to ze som nejedla. Fakt je, ze som vobec nebola hladna, ale nejaky efekt som teda nevidela....Stravujem sa skor zdravsie, schudla som 2 kila a po tyzdni som ich mala naspat, takze na chudnutie to urcite nie je. Ja som vzdy vypila deci tohto a zapijala to cistou vodou lebo mi to bolo strasne sladke. A kupovala som to cez internet.

Helus

prutik dakujem za radu,popozeram si na internete ohlasy od ludi,ja som z Bratislavy,a neviem zatial kde tie suroviny nakupit,ale cez vikend budem hladat na nete informacie.Drzim palceky.

prútik

Nemôžeš ho vynechať,pretože on je základnou zložkou toho že nie si hladná pri chudnutí.Prakticky ti nahrádza stravu.