Nemáte niekto osobné skúsenosti s Neera kúrou? Rozmýšlam nad ňou, že ju vyskúšam. Motivuje ma na nej detox a zároveň aj chudnutie.
Neera kúra
ahoj Ema.dala som si ho doviest z NL .
ja som kupila javorovy sirup v lekarni a kajenske korenie v tesco ak nie daj si aj cervenu papriku stiplavu
Môžem použiť namiesto Madal Bal sirupu len Javorový dostupný napr. v DM drogerie? Ďakujem
prosim vas kde zoženiem tu papriku, čo sa do toho dava, niekto v KE mate s tym skusenosť????
Kam mam za tym isť???
ahoj marysa aky zdroj???porad budem rada
ahoj ema. dakujem za radu a s tou dobou si ma potesila,niekde som to citala ,ale uz som to nemohla najst. mam teraz dobry zdroj za super cenu 25€/kus
Ahoj Kuker. a som tu davku znizila ,lebo ten sirup bol na mna velmi sladky,ale ucinok sa nezmenil.
Ja ani pri nizsej davke necitim hlad.
ahoj kuker a pijes aj slanu vodu???rano na lacno?prajem krasny den
Ahoj marysa. Preco by som mal znizit davku sirupu? nemyslim si ze je to dobry napad. Ja dodrzujem oficialne davkovanie a citim sa tiez super. 1,5dc sirupu, 1,5 dc citronu, korenie, 2l vody. Popri tom pijem matovy caj, ze je tiez dobry na ocistenie.
3. den bol v pohode, ked pijem sirup vobec nemam pocit ze by som nejedol. Na vahe sa ukazalo 96,5 co je super. Kazdy kto vaha chodte do toho! :)