Nemáte niekto osobné skúsenosti s Neera kúrou? Rozmýšlam nad ňou, že ju vyskúšam. Motivuje ma na nej detox a zároveň aj chudnutie.
Neera kúra
prutik- nie, ja si nechcem dat 2 lyzice sirupu, ja by som ho chcela uplne vynechat... som rada že sa ti tak pekne darí:)
Ešte musím dodať,že ja ešte pred tým ako som začala s touto kúrou som si ju najprv dobre naštudovala na internete. Je tam veľmi dobre opísaná, zloženie, na čo pomáha, postup prípravy, referencie ľudí a pod. Popozeraj si to aj ty pred tým ako sa do toho pustíš.
Musím povedať, že veľmi dobre, som spokojná. Za 3 dni mám dole 2,3 kg. Uvidím ešte po dnešku koľko pôjde dole. Štvrtý deň nič nejem,len pijem tú kúru a vôbec nie som hladná a nemám ani bolesti hlavy a ani žiadnu slabosť. Podľa mňa je to dobrý začiatok na stiahnutie žalúdka a k nakopnutiu sa začať chudnúť,pretože nepociťuješ hlad.
A k sewin333ty si asi nepochopila zloženie toho 2 l nápoja. Nemôžeš tam dať 2 lyžice sirupu miesto 1,5 dcl. Prečítaj si ešte raz pozorne postup.
prutik ako pokracujes,aj ja by som sa chcela pridat,len musim nakupit potrebne suroviny.
odpoviete mi prosim?
no ja sladké vobec nemam rada tak by vadilo keby si tam dam len napr do 2litroveho napoja jednu PL tohto sirupu?alebo vobec? a ja mam doma urologicky caj, ten sa može namiesto toho senneho? to je super že necitis hlad ja som dnes ani včera cely den nejdela len vodu a kavu pila aby som sa prečistila aj ked kava sa nema pri detoxe.
Ešte som ti zabudla dodať,že to 0,5 l balenie máš asi na 3-4 dni, podľa toho koľko sirupu si tam dáš. Ja som si dnes dala miesto 1,5 dcl len 1,25 dcl, pretože ten sirup je pre mňa príliš sladký.
Ten Madal Bal Neera sirup predávajú v 0,5 litrovom a 1 litrovom balení. Menší stojí približne 22 Eur a väčšie balenie asi 42 Eur, už si presne nepamätám. Dvojlitrový nápoj si pripravíš z 1,5 dcl Neera sirupu, 1,5 dcl citrónovej šťavy, 1,7 l vody a zo štipky caylanského korenia. Má to zaujímavú chuť,ale dá sa to bez problémov vypiť. A okrem toho ešte musíš vypiť aspoň 1-2 litre vody. A na večer si uvariť šálku čaju so senného listu, aby ťa to do rána prečistilo.Dnes som na druhom dni a cítim sa výborne, necítim hlad. Miesto jedla len piješ a to ťa zasýti.
jojo5- tak to je super .. ono to pomaha pri vrzgani kolien? lebo mne hrozne zapastia vrzgaju ako keby sa mam zlomiť o chvilu..
prutik- tak da sa to zvladnut? to korenie doma mam len ešte si musim sirup kupit len viem že 2,5dcl stoji 8eur a to mi vydrzi dost kratko 2,5dcl nie?.... ako si mam spravit ten napoj napriklad 2litrovy? tak ti drzim palce len sa tak pekne drz a to je super že už mas kilo dole:))) ja chcem tak 6kg schudnut ale ide mi hlavne o precistenie lebo som stale akosi chora:(
Idem sa pochváliť. Tak včera som konečne začala s Neera kúrou a môžem Vám povedať, že mám úspešne dole 1 kg po prvom dni. Necítim sa byť unavená, mám dosť energie, nie som vôbec hladná.Celý deň popíjam nápoj a čistú vodu. Celkom dobrý začiatok. Čo na to poviete?