Neera kúra

Kuker

zdravim, som trochu zmateny z toho davkovania.. Idem sa dat na 10 dnovu kuru . Kolko sirupu mi treba? Kdesi som nasiel ze litrova flasa vydrzi na 5 dni ale Je tam napisane denna davka 1,5 deci sirupu (+citron, voda.......). Pit to treba priebezne pocas celeho dna? alebo na tretiny namiesto ranajok/obeda/vecere? Dik za odpoved

MetallicA

no dobre nič teraz som to akurát našla na tri dni 25 eur? TO je dáko veľa, a to nestačí kúpiť obyčajný javorový sirup a cayanské korenie? či čo?:D

MetallicA

otázočka, nieže by som bola lenivá ja som ti pozerala aj tu na nete aj v časopise som to videla ale nikde som nevidela cenu za jednu tú fľašu- tá vydrrí tých desať dní nie? a v lekárni to je prístupné?

lamarcela

Ja túto Neera detox. kúru robím bežne..cítim sa veľmi dobre, pokožka na tvári a všetko sa zlepšilo, úprimne poviem, dá to zabrať..bolela ma hlava, ale zároveň, DÁ SA TO!Keď máte inšpiráciu..tak je to veľmi dobre zvládnuteľné, zhodila som 7kg za 10dní.Čo ma neskutočne prekvapilo, fakt som neverila, a potom vás to naštartuje dávať si bacha..snažiť sa nebyť závislý na jedle..teda Neera ma naučila, že jedlo nemôže byť mojim pánom..darí sa mi, cítim sa dobre.Chuť sirupu je perfektná, prvý dojem klame..ide len o to zvyknúť na tu chuť, je to sladké a s citrónom a korením..absolútne normálne..nechápem ako môže z toho niekoho napínať..ale neodsudzujem..trošku zaprenia..povzbudzujem..je to úžasná vec.

Cutesju

ja som prave zacala neera kuru, kupila som suroviny zatial na 3 dni, uvidíme ako sa budem cítiť a ci pojdu kilecká dole....
a hlavne dosť cvičím a ráno sa chystám do posilky, tak hadam zvadnem...

maleusko

ahojte, este niekto \\\"drzi\\\" neera kuru? ja som zacala pred dvoma dnami nieco podobne, len domacky recept,tak zistujem, ci tu nahodou nie je niekto so mnou :)

roxie

Ahojte, ja som tiez zacala s touto kurou a zatial to zvladam. Prutik, mozes mi prosim napisat svoju povodnu hmotnost a vysku? Je ine, ked clovek s hmotnostou 80 kg schudne na 70 kg, ako chudnut z vychodiskovej hmotnosti 55 kg. Dakujem a drzim vsetkym detoxikujucim palce :-)

Helus

Prutik zapajam sa kazdy den do nasej temy Plnou parou.Mas pravdu nedrzala som kuru,mala som zavrate 2 dni a skoncila som.teraz som bola na krvnych testoch,tak uvidim ake mam vysledky.Spm chronicky chudokrvna,a mam nizky tlak 80/60 .Zavrate a blbo na odpadnutie mi bolo.teraz sa zdravo stravujem a verim,ze sa mi to pohne,len aby sa uz oteplilo,budem pracovat na zahradke,a pohybu bude dost.Predsa okopavat,a ine prace su idealnym sportom.

prútik

Helus všimla som si, že si sa
nedala na túto kúru. Sledujem príspevky v iných témach, kde sa zapájaš aj ty.
Pokračuješ v chudnutí so zdravou stravou, ale akosi ti váha stojí. Ja sa môžem pochváliť s celkovým úbytkom 10 kg. Na niečo bol dobrý ten detox, pretože tie kg potom išli dole aj samé. Držím ti palce, aby sa ti podarilo niečo zhodiť. Mne sa chudne ináč tiež ťažko, pretože už mám viac rokov ako ty, metabolizmus mi už nepracuje tak ako za mlada a mám aj rôzne zdravotné problémy pri ktorých cvičiť nemôžem. Preto som skúsila túto kúru a som rada, že sa mi to podarilo. Nevzdávaj sa ani ty, drž sa.

Helus

prutik ja som zacala dnes rano,a bolo mi strasne zle,hlava sa mi tocila,a strasne bolela,vydrzala som to doobeda,ale poobede som si spravila dietne cestoviny,a na vecer som isla plavat.teraz sa citim dobre,hlava ma neboli.Ale kuru chcem zacat znova ked budem mat dovolenku.Predsa rano fungujem od 5 tej,a za pultom v obchode za nalietam,takze cez dovolenku sa na to dam.Ale napoj je to velmi chutny,aj to korenie je chutne.