Nemáte niekto osobné skúsenosti s Neera kúrou? Rozmýšlam nad ňou, že ju vyskúšam. Motivuje ma na nej detox a zároveň aj chudnutie.
Neera kúra
Ahojte :) no ja uz to mam uspesne za sebou :) natiahol som to na 11 dni.. presnu stratu vahy budem vediet az v utorok rano :) skoncil som vcera... dnes som si dal rano ovocnu stavu a na obed trochu zeleninovej polievky a vsetko je ako ma byt :)
Marysa, vďaka za link, veľmi sa to oplatí, aj napriek tomu, že je to z Holandska!!
toto nieje dieta ale kura na precistenie tela schudnutie je vedlajsi nasledok ocisty:-))kuker ako sa ti dari uz si sa dlho neozval?!
prosím Vás, môžem postupovať tak že budem piť 3 DNI NEERA KURU A 4 DNI JESŤ a stále to takto dokola opakovať? SCHUDNEM??? lebo bojím sa jojo efektu po 10-tich dňoch
prosím Vás, môžem postupovať tak že budem piť 3 DNI NEERA KURU A 4 DNI JESŤ a stále to takto dokola opakovať?
Marysa ako zakoncujes kuru? Ako si postupovala prve dni po desatdnovej kure?
Ahojte... ja som dnes s kurou zacala...budem sa snazit to vydrzat aj ce velku noc...bude to pre mna taka vlastna skuska sebazaprenia pri vsetkych tych dobrotach... a to este nehovorim ze ma caka vylet do Prahy :) takze ked toto zvladnem dam si medailu :) ja som si dnes rano urobila napol s 1dcl neera , 1dcl citron a 1,5l vody ...nemala som doma 2l flasu... ale pre mna to bolo aj tak dost sladke tak ked si to nalejem do pohara si to zriedim este s vodou :) ved aj tak treba pri tom vypit liter vody alebo caju...caj si dam vecer... napoj mi chuti...aj ked som si dala trosku vela korenia...ale ma to stipe v hrdle...aspon ma prestalo uz boliet :D tak mi drzte palce nech to zvladnem...inak pre košičanky,,,napoj maju na Tahanovciach v Lapexe(zeleziarstvo za) 19eur :)
Ahojte... ja som dnes s kurou zacala...budem sa snazit to vydrzat aj ce velku noc...bude to pre mna taka vlastna skuska sebazaprenia pri vsetkych tych dobrotach... a to este nehovorim ze ma caka vylet do Prahy :) takze ked toto zvladnem dam si medailu :) ja som si dnes rano urobila napol s 1dcl neera , 1dcl citron a 1,5l vody ...nemala som doma 2l flasu... ale pre mna to bolo aj tak dost sladke tak ked si to nalejem do pohara si to zriedim este s vodou :) ved aj tak treba pri tom vypit liter vody alebo caju...caj si dam vecer... napoj mi chuti...aj ked som si dala trosku vela korenia...ale ma to stipe v hrdle...aspon ma prestalo uz boliet :D tak mi drzte palce nech to zvladnem...inak pre košičanky,,,napoj maju na Tahanovciach v Lapexe(zeleziarstvo za) 19eur :)
//www.detuinen.nl NL.