Nemáte niekto osobné skúsenosti s Neera kúrou? Rozmýšlam nad ňou, že ju vyskúšam. Motivuje ma na nej detox a zároveň aj chudnutie.
Neera kúra
Ema, uvidíš, pôjde to! Ak som to dokázala ja, tak to dokáže každý :) Držím palce
katarinka si skvela a vsetci co to vydrzali ja zanam od dneska tak som zvedava:-)))
Ema, dnes končím 9. deň, pre mňa bol najhorší prvý deň, potom to šlo celkom fajn. Okrem občasnej slabosti a slabej bolesti hlavy som nemala žiadne problémy. Včera som sa napr. cítila vyslovene dobre, energicky. Takže zajtra končím a v piatok ráno sa postavím na váhu. Potom napíšem ako som dopadla :)
Apropo, dnes som prvýkrát okrem vody vypila aj 4 dcl čerstvej pomarančovej šťavy, inak som naozaj nejedla žiadnu tuhú stravu a sama nad sebou žasnem, že som to vydržala... Ešte jeden deň a budem to mať za sebou, veľmi rýchlo tých 10 dní uplynulo...
... dodatok: úbytok na váhe 3,7 kg.
Dnešný 4.deň sa prejavila kríza, telo sa vzbúrilo, na tvári mám červené fľaky, v žalúdku kŕče, asi nastala naozajstná detoxikácia. Pôvodne som plánoval 10 dňovú kúru, sirupu mám na 7 dní, tak uvidím či si 0,5l dokúpim alebo ukončím proces v sobotu:-)
ahoj tak dnes zacinam aj ja takze prvyden len zelenina dufam ze to vydrzim a od zajtra neera kura:-))katka ako sa dari tebe???napis ci mas neake problemy zdravotne
ahoj tak dnes zacinam aj ja takze prvyden len zelenina dufam ze to vydrzim a od zajtra neera kura:-))katka ako sa dari tebe???napis ci mas neake problemy zdravotne
ema, ja ho kupujem z webshopu www.bestofnatur.sk alebo z holandska www.detuinen.nl
ahoj kde kupujete sirup v lekarni ci aj inde????a kajanske korenie???