Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

sweet_lolitta

Ahojky, ja si to davam na mokre vlasy, aby sa mi to lepsie aplikovalo :) Ak mas hennu z DM, tak ta sa vraj lahsie vymyva, ako ostatne. Doba posobenia je dlhsia, aspon 3 hodinky je uplne minimum, inac to nechyti alebo sa to rychlo vymyje. Ja som to nechala naposledy 10 hodin,lebo som s tym spala :) nemusis sa bat, cim dlhsie, tym lepsie. tu je prefektny clanok o tom dlouhevlasy.cz mas to krasne zhrnute

kometa

ahojte kocky, uz mam doma hennu a dnes si ju idem prvy krat dat, chcela som sa spytat, ci sa ma davat na suche neumyte vlasy?alebo na umyte? na mokre/vlhke? na krabicke pisu, ze na umyte, vlhke, ale radsej sa poradim s odbornickami..:-) a tiez pisu, ze doba posobenia ma byt 30-45 min, ale tu citam, ze to mavat ovela dlhsie, tak ako s tym teda? a vymyva sa henna? dufam, ze mi to moc nezafarbi.. dik za info.:-)

sweet_lolitta

lucinka, postovne som neplatila, lebo mi to dorucili osbne :)) neviem preco, ako naco zaco, ale sama som bola prekvapena, lebo som platila len za kokosak.

siaa

baby:( (ja som prosla v piatok do DM-ky a nemali tam zo samponov skoro nic..mali tam nejake nove balenia uplne malicke oproti tym predtym..a to neize mali vypredane oni ich tam vobec nemali:(( no som isla odtial nasrana s prepacenim ako take tela..!!ach jaj:D

Lucinka33

Tyrusqa ani ja som napr. kokosovy v ziadnom obchode nevidela. A tiez nechcem z netu objednavat, tak pokracujem v hladani. V DM ich urcite nemaju.