Henna

ekusik

Kočky, existuje aj "bezfarebna" henna? ja som ju chcela skôr použiť na ozdravenie pokožky hlavy, ktoru mam vysusenu a vlasy som si nikdy nefarbila, mam ich gastanovohnede. Dakujeeem

Lucinka33

Mimi, prepac, ja som sa to tiez dozvedela len teraz nedavno, ked som sla na ich stranku :) Ale ked si objednavala pred tyzdnom, tak ta akcia uz bezala od 15.4. No objednavka musela byt nad 25 eur. Aky odtien si objednala sesterke?

Inak, davala som si vcera tu hennu hima-laya, v navode bolo napisane nechat maximalne 40 minut, co ma prekvapilo. Ale ja som to aj tak nechala 1,5 hodiny. A chytilo to dost dobre, vlasy su kusok tmavsie, ziadny rysavy odtien a syta farba. Paci sa mi to. No uz sa aj tak tesim na Lush.

Mimi323

Ta to teraz píšeš, že majú zadarmo poštovné? Ja som objednala sesterke pred týždňom. No ale ta čo už.

Lucinka33

katushka, henna neobsahuje ziaden amoniak ani peroxid ani nic podobne. Je to cisto prirodne farbivo, ktore sa ziskava z rastliny Lawsonia - henna. Nie je to normalna chemicka farba na vlasy a neposkodzuje strukturu vlasov narozdiel od chemickych farieb. Z henny urcite vlasy neosediveju, jedine vekom :)

katushka

baby a ja by som este chcela ze nesediveju po nejakych rokoch farbenia hennou vlasy,?,pretoze ako kazdy vieme, clovek, ktory si casto a dlho v zivote farby vlasy omnoho rychlejsie zosediveju..a tak ze ci to nem nejake zle vplyvy..ved to obsahuje aj maoniak??ci nie?

Lucinka33

wawawa, myslim, ze ta cierna tam nic nespravi. ja som skusala miesat hnedu s ciernou pomer 1:1 a chytilo to rovnako, ani nie tmavsie. Ja si dnes idem dat hennu Hima-laya a uz sa tesim, ze mi pride Lush Caca Brun. Maju zadarmo postovne do 29.4. pri objednavke nad 25 eur :)

wawawa

baby, ak by som si dala krabičku hnedej a pol hrabičky(1sáčok) čiernej, mala by som to tmavšie? myslím či by mi to náhodou nechytilo načierno

Mimi323

Kometa, no je to tak ako píšeš. A podľa mojich skúseností vysledok pocitiš po druhom umytí a aj ten zápach by mal zmiznuť :)

kometa

taakze, mala som ju nejake 4 hodiny a v podstate som od toho nic moc necakala, zatial nemam pocit, ze by sa mi nieco stalo s vlasmi, asi su trosku lesklejsie ako zvycajne a aj po umyti samponom a balzamom a dokladnom vymyti siria jemny zapach mokreho psa.:-D inak som spokojna a tak za mesiac kuru zopakujem, myslim, ze na viditelny vysledok treba hennovat pravidelne, takze tolko moje pocity.:)