Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

doll2222

no takze mam kupene 3 blicky henny...zajtra sa do toho s kamoskou pustame preto az 3..mame 2 balicky hnedej z DM a 1 ciernu taktiez z DM..potrebovala by som poradit kolko presne coho tam mam dat..lebo nechcem to pokazit.(kolko vody?? ako dlho to mam nechat odstat..a presny postup) fakt..dakujem

kjarin

Skusali ste niektora kondicioner ceskej znacky Henna? Ta ista firma, ktora vyraba farby. Na obrazku na obale je zase ta ista fotka. Ich sampon je dobry, som zvedava na kondicioner. Zatial pouzivam Alverde, teraz sa mi pomaly mina. Tak chcem vediet, ci s nim ma niekto skusenosti.

Lucinka33

zujky, nie je velmi dobry napad davat na hennu melir..mohlo by ti to chytit na zeleno alebo na rysavo.. a urcite pockaj minimalne mesiac, menej nie.. no su to tvoje vlasy, tak je to na tebe :)

doll myslis ciernu hennu z DM? Ja som ju raz miesala s hnedou, aby vznikla tmavohneda, ale nic to nepomohlo. Citala som, ze sa viac ludi stazovalo na ciernu z DM, ze nechyta. Tak pochybujem ze ti to chyti. A na prvykrat uz asi vobec nie.

doll2222

je tu niekto taky kto ma skuesnosti s ciernou hennou???..ja mam tmavohende vlasy a este som si ich nikdy nefarbila ..taze to chcem skusit..a ta cierna henna..chytila niekomu na 1.X??a nie je dost mozne ze mi chyti nejako na zeleno abo ako?:D dakujeeeeem

zujky

Dievcence vcera som si hennovala vlasy.. a chcela by som sa Vas spytat kedy si asi mozem dat melir?? aka je taka minimalna doba? moze byt aj menej ako ten mesiac?
Dakujem krasne za pomoc:-)

nubirka

henna je riadne svinstvo mojej kamaratke to zahnisalo nemohla sa toho zbavit velmi dlho asi dostala alergiu alebo take nieco

nubirka

henna je riadne svinstvo mojej kamaratke to zahnisalo nemohla sa toho zbavit velmi dlho asi dostala alergiu alebo take nieco

Lucinka33

mozes si dat len na pokozku, ked sa ti to podari tak presne naniest :) ale asi tiez to nechaj tak dlho posobit.

Ekusik

A kebyze si dám tu bezf.hennu len na pokozku a nie po celej dlzke? môže to byt aj tak? ja si len pokožku potrebujem preliečiť.