Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

Taky isty nick mam ako tu :) Dam si nabuduce ten rum, dufam, ze ten alkohol vlasom nejak neuskodi. Cas tomu iste dam, ale teplo asi nie. Lebo som citala v navode na anglickej stranke Lush, ze ked chcem hnedsi odtien mam to nechat na vzduchu a ked cervensi, tak mam dat foliu. Len neviem ako to potom posobi, ked to zaschne.

sweet_lolitta

no, tak to ti nepoviem, treba vyskusat :)) ale kedze rum ma viac alkoholu ako vino, tak ho treba urcite riedit, aby ti vlasy nejak nevysusil, podla mna taky stamperlik (a pol) do celej zmesy staci. Zvysok zalej nejakym vyluhovanym cajom, napr ciernym alebo kavou pre lespi farebny efekt.

Ja som tiez skusala Caca Rouge najprv na pramienku a tiez mi to vobec nechytilo... ono to potrebuje cas a hlavne teplo, ale chyti ti to urcite ked to das na cele vlasy.

Aky mas nick na DV? Ani neviem ze tam si :)

Lucinka33

sweet vdaka, to s tym rumom som este nepocula. iste vyskusam :) a nevies kolko tam toho treba dat? Inak dufam, ze mi ta Lush Caca Brun chyti. Skusala som si ju dat na pramienok a vysledok ziadny. Ale mala som ju len kratko, asi to bude tym. Tak prihod fotky na DV, som zvedava ako ti to chytilo :)

sweet_lolitta

ani ja zatial nie som plesata (vdaka nebesam), no ani nechcem byt, tak som opatrna :D mne chyta henna super odkedy do nej pridavam vino a citron a vcera som si dala aj cervenu repu (stavu), krasne cervena :) inak som pocula, ze baby na hnedu zas pouzivaju rum, alkohol pokozku prekrvi a vlasy sa lesknu.

Lucinka33

agaven, na prvykrat to ani mne vobec nechytilo. treba si to davat castejsie, aby sa vytvorila na vlasoch vrstva z henny. Mne to tiez chyta velmi slabo, ale paci sa mi to, pekne to ozivi a zvyrazni farbu. A hlavne lesk.
Sweet_lolitta, zatial nie som plesata, ani som si nevsimla, ze by som mala menej vlasov, tak je to asi v pohode :) Mne dalsie dni po henneni vypadava podstatne menej vlasov ako zvycajne. To len pri umyvani je to katastrofa :)

agaven

aha das si farbu šanponovu padaju vlasu daš farbu hocijaku ked to prečesavas tu farbu mas plny hreben inak uces sa kolko mas vlasov vela na kefe inak denne ti može ažaž spadnut vlasov kupte si bekonpesx ---napisane na nechty a ked padaju vlasy až ked ti ostane na mieste 2/3 cm ako lebina ažaž vtedy chodte ku kožnej inak predpise šampon za 600 ale ako pomoct nie bude hovorit to musi 2 potom povie 3 až ....5 mesiacov a tie vasy nic asi tak platite za vyrobok zbytocne zihlava beza ci sanpon voda hoci co je na ras hustotu regeneraciu ..

sweet_lolitta

no mne proste v ten den vypadne pri vymyti henny a naslednom cesani dost vela vlasov a par dni mi ich pada menej.... ja len ci sa nemam znepokojovat, lebo ten pohlad do vane je deprimujuci :))

agaven

no ja ked som ju použila tak sama trava vo vlasoch asi tak ale potom sa zmyla cela ale ako ta mahagon mi vobec nic akoby som si nic nedala na vlasy asi tak ja mam s nou zlu skusenost asi tak

Lucinka33

sweet_lolitta presne to sa mi stava. Ale je to asi sposobene tym, ze ked hennu dlho vymyvas a masirujes si hlavu, tak vypadne viac vlasov. Tie vlasy by vsak vypadli neskor sami. Malo by to byt v norme, lebo potom mi padaju uz menej.

sweet_lolitta

baby mam na vas otazku, aj vam sa stava, ze vzdy pri vymyvani henny vam vypadne viac vlasov ako obvykle? Mne aj dvojnasobok, no potom sa to uz upravi zvycajne rychlo.