Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Dylia

ahojte chcela by som sa spytat co by som mala pridat do bezfarebnej henny(napr.vajičko...) na väčši objem a zničene končeky vlasov ak si ju davam prvykrat.

doll2222

katushka...ano stalo teda:D aj za tu zabavu:D a mam nefarbene vlasy..mozno preto..a myslite ze na 2x mi to chyti uz trosku viac?

katushka

takze davala som si v piatok prvykrat hennu...a bola sice totalna sranda ale vysledok takmer ziadny..nevadi..skusim na buduce ale mam teda lesk vlasov riadny, aspon nieco:)

sweet_lolitta

Inak tu mas recept na lesk vlasov aj tak vseobecne : Rum a šalvia pre väčší lesk
Uvarte v litre vody 250 g sušených šalviových lístkov, a v uzavretej tmavej nádobe ho nechajte 2 dni odstáť. Po tejto dobe ho sceďte, zmiešajte so štvrť litrom rumu a po umytí nalejte na vlhké vlasy.

Lucinka33

Aj ja som zvedava. Ked si ju dam asi o tyzden, tak napisem ako to dopadlo. Co som citala, tak tu hnedu si vacsinou chvalia, no nikdy nevies.

sweet_lolitta

Wow, tak to som nevedela..tak som zvedava, ci to bez tepla nieco urobi teda :)
Inak do henny z Lushu som ja najskor nic nepridala a chytila mi na ten isty odtien aj ked som do nej pridala cokolvek... bola to zlto oranzvova farba :-/ Cize u mna nezabodovala. No hneda by mala byt hneda.