Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

nikushka, prvykrat ti to asi vobec nechyti. ale zalezi na farbe a kvalite vlasov. akej farby mas prirodzene vlasy?

nikushka_pd

ahojte ja som sa chcela spytat ze ked som si este vzivote nefarbila vlasy a dam si na vlasy hennu hnedo-ciernu tak by mi t malo normalne chytit ... alebo vbec .. ale ne dufam na niaku tu zelenu a rysavu a pod..=DD.. kks potom by som mala ine nervy ..

sweet_lolitta

bezfarebny zabal neobsahuje pigment, preto ti vlasy nema ako zafarbit.
Po hennovani (pravidelnom dlhodobom) sa vlas obali ochrannym povlakom a preto moze farba tazsie do vlasu prenikat a vysledna farba chemicka by nemuslela byt so zelanym vysledkom. Je preto potrebny min. odstup od jedneho typu farbenia k druhemu aspom mesiac a viac.

pisteQ

chcem sa spytat, ze ak pouzijem bezfarebnu hennu nehrozi ze budem mat rysave vlasy?:d ...A tiez som pocula ze uz potom nemozem nikdy pouzit na to chemicku farbu,je to pravda?

sweet_lolitta

Nanasaj to urcite v rukaviciach, lebo by ti to ofarbilo kozu na rukach. Niektori ludia hennu zaleju vodou (alebo cajom, vinom, kavou..atd) a nechaju odstat na teplom mieste niekolko hodin na uvolnenie pigmentu a az potom nanasaju na vlhke vlasy, no ini to nerobia. Henna je tajomstvo :) kazdy ma vlastne

doll2222

dakujem ti velmi pekkne..a to nemam nechat odstat??hned to mam zaliat??a to tymi rukavicami albo ak oto riesite..lebo sa bojim ze si to zle nanesiem

sweet_lolitta

hennouvy prasok zalejes horucou vodou, konzistencia nech je hustejsia, potom tam pridas cca 2 lyzicky kakaa napr, 2 lyzicky medu, 1 citron vymackany, zltok a olej, napr olivovy, ja davam aj kokosovy. Vysledna konzistencia nech je o trochu hustejsia ako jogurt, aby sa ti to v pohode nanasalo. Odporucam ti nanasat na vlhke vlasy. Po naneseni si daj na hlavu igelitovy ciapku alebo igelitku obycajnu :) a staru ciapku aby to zostalo v teple. Pockaj aspon 4-5 hodin a zmy.