Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Mimi323

bezfarebná ti nezafarbí :)
Teraz som volala so sesterkou a že tá lush jej chytila tak ako tá z DM, tak ja už neviem. Na začiatok ti stačí tá z DM. Ak si to budeš dávať pravidelne, tak to veľmi prospeje tvojim vlasom.
A ešte som v kontakte s jednou pani, ktorá má, resp. bude mať egyptsku hennu,a tie sú už top, sú najkvalitnejšie.

tinulik24

...rozmýšlam, že by som to s tou hennou vyskúšala lebo tie moje vlásky beztak dosť zaťažujem, možno by im to pomohlo....A keby som si chcela dať tú bezfarebnú tak tá mi asi tie vyrastené korienky nenafarbí že?

Mimi323

Ja dávam blond.
Ak chceš tamavohnedú, tak by najlepšie je zmiešať jeden sačok hnedej a jeden čiernej. Nevadí, že máš vyrastené vlasy, henna ti ich zjednotí, ale nečakaj, že ti chytí silnú farbu, na prvýkrát zafarbí len trocha (aspoň tá henna z DM)
Ak chceš kvalitnejšiu, tak určite hennu lush, je tam odtieň Caca broun - hnedý, ten do červena nechytí a táto henn je silnejkšia, mala by chytiť super, ale treba objednať cez net, alebo kupiť v BA, viem že sesterke došla hneď na druhý deň :)

tinulik24

Mimi ja si dávam tmavšiu hnedú - presný názov odtieňa neviem ale je to Vitality´s ale tak za 3 týždne sa mi vymyje na svetlohnedú a na ofine a predných vlasoch mám zopár pramienkov blond melíru. Môže sa to dať aj keď mám melír? A ak by som si dala nejaký odtieň hnedej nechytí mi to do červena? a prekryje to vyrastené korienky? mám ich vyrastené cca 3 cm (nebolo času ísť kaderníčke:)Ty si dávaš aký odtieň? alebo len bezfarebnú?

Mimi323

Tinulik, henna hlavne pomáha vlasom, myslím že hlavne kvôli tomu si to dávame. Vlasy su oveľa zdravšie a lesklejšie, nevypadávaju, neštiepia sa, rýchlejšie rastú.
Henna sa tiež vymýva, ale neodrastá. Ak si ju dávaš každý mesiac, tak vtedy je to OK. Ale to keď si ju dáš raz, tak potom sa tešíš, kedy si ju už dáš aj nabudúce, lebo to je super pocit, keď máš super vlasy z toho, také lesklé a hladké.
A akú farbu vlasov máš? A aku si dávaš?

tinulik24

Ahojte baby, prosím Vás ja by som sa chcela spýtať čo to vlastne tá henna je - viem že prírodná farba, ale aký je rozdiel oproti normálnym farbám? tiež vyrastá? a koľko vydrží? lebo ja si dávam farbiť vlasy u kaderníčky a pomerne rýchlo sa mi vymývajú...Viem že je to tu už určite niekde spomínané ale je tých príspevkov veľmi veľa a nechce sa mi to všetko čítať. A ešte otázočka - tá bezfarebná henna - to znamená že nefarbí? aký má potom význam - lesk? a je to "viditeľný" lesk? Za odpoveď ďakujem:)

Mimi323

Ja dávam len žltok, kokosový olej (ten je najlepší, lebo olivový nemá vôbec účinok) a citron.
Možeš dať aj med, ako pisala lolita.

sweet_lolitta

vseobecne do henny mozes dat vela veci, na suche vlasy ti urcite odporucam dat do nej nejake panensky olej, napr olivovy, ja pouzivam aj kokosovy atd. Vajicko a med ti takisto pomozu a hydratuju.