Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

kacenka 12

Ahojte baby. Počula som že henna je veľmi dobrá na regeneráciu vlasov. Ale keď som si ju chcela kúpiť, tak predavačka v drogérii mi povedala, že keď mám farbené vlasy na svetlo plavé, tak že by mi to mohlo chytit úplne iný odtieň. Možno aj na zeleno. A že henna sa necháva na vlasoch aj tri hodiny. Je to pravda???Prosím o odpoveď.

Lucinka33

Tak teda, ked kamoska pojde na nakup, mozes mi napisat na DV :)(ak nezabudnes a budes chciet). Spravime objednavku :)

sweet_lolitta

ako tak na to pozeram aj hej :D nechapem, preco maju iny len logony u nas atd, lebo tato egyptska v egypte musi stat aj kilo len 2-3 eura, lebo ju tam mas vsade, este aj v cechach nemaju take marze, ked ja mam tych 200g za 5 eur, ale tato teta chce tiez zbohatnut :D
No mne ju tam kupuje kamoska a ona chodi na SR kazdy mesiac, len teraz vravela, ze sa par mesiacov neukaze, tak mi doniesla 2 pytle naraz. Ja som jej davala adresu, niekde na nete som nasla obchodik, ktory predava henny, tusim tento web.telecom.cz

Lucinka33

vdaka mimi, ale myslim, ze sa skor dohodneme so sweet_lolittou :)
sweet, ked chodis do Ceska, tak by si tam mohla kupovat henny a potom ich aj predavat tu, zarobila by si :D

Mimi323

No tak potom sa ozvi aj mne sweet lolita :) A kde v Čechách to kupuješ? V nejakej drogerke alebo v špecialnom obchode?

Mimi323

Ta pani mi posielala už taku bezfarebnu hennu a poštovne si zaučtovala len toľko, koľko zaplatila na pošte, vtedy to bolo asi 1,5 eur.
Sesterka ma už ani neviem ake vlasy :D Ale chcela tmavohnedé a že jej to chytilo na tmavšie. Ale nevydržala celú noc, že o tretej si to dala dole.

Lucinka33

sweet, to by bolo super, ked pojdes, tak ma mozes kontaktovat. mne ju teraz este aj tak netreba, lebo mam kopec tej z Lushu. potom by sme sa nejak dohodli :)