Henna

kacenka 12

Ahojte baby. Počula som že henna je veľmi dobrá na regeneráciu vlasov. Ale keď som si ju chcela kúpiť, tak predavačka v drogérii mi povedala, že keď mám farbené vlasy na svetlo plavé, tak že by mi to mohlo chytit úplne iný odtieň. Možno aj na zeleno. A že henna sa necháva na vlasoch aj tri hodiny. Je to pravda???Prosím o odpoveď.

Lucinka33

Tak teda, ked kamoska pojde na nakup, mozes mi napisat na DV :)(ak nezabudnes a budes chciet). Spravime objednavku :)

sweet_lolitta

ako tak na to pozeram aj hej :D nechapem, preco maju iny len logony u nas atd, lebo tato egyptska v egypte musi stat aj kilo len 2-3 eura, lebo ju tam mas vsade, este aj v cechach nemaju take marze, ked ja mam tych 200g za 5 eur, ale tato teta chce tiez zbohatnut :D
No mne ju tam kupuje kamoska a ona chodi na SR kazdy mesiac, len teraz vravela, ze sa par mesiacov neukaze, tak mi doniesla 2 pytle naraz. Ja som jej davala adresu, niekde na nete som nasla obchodik, ktory predava henny, tusim tento web.telecom.cz

Lucinka33

vdaka mimi, ale myslim, ze sa skor dohodneme so sweet_lolittou :)
sweet, ked chodis do Ceska, tak by si tam mohla kupovat henny a potom ich aj predavat tu, zarobila by si :D

Mimi323

No tak potom sa ozvi aj mne sweet lolita :) A kde v Čechách to kupuješ? V nejakej drogerke alebo v špecialnom obchode?

Mimi323

Ta pani mi posielala už taku bezfarebnu hennu a poštovne si zaučtovala len toľko, koľko zaplatila na pošte, vtedy to bolo asi 1,5 eur.
Sesterka ma už ani neviem ake vlasy :D Ale chcela tmavohnedé a že jej to chytilo na tmavšie. Ale nevydržala celú noc, že o tretej si to dala dole.

Lucinka33

sweet, to by bolo super, ked pojdes, tak ma mozes kontaktovat. mne ju teraz este aj tak netreba, lebo mam kopec tej z Lushu. potom by sme sa nejak dohodli :)