Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

Helus

marana cvicenie zatial od soboty chcem vyskusat Zumbu,ale vcera aj dnes som odhrnala sneh vonku,a hura do prace,baby drzte sa a ziadne prezieranie sa.Ale bolo by dobre kto vie zostavovat jedalnicky,nejaky sem hodit.

marana

pekne biele ranko kocky :)

helus - ja si nemyslim ze je to zle jest ovocie aj vecer alebo poobede citala som to knihe teraz to zide najdes to aj na akv.sk tak nieco na tom pravdy bude ked aj doktor tvrdi ze je to uplne v poriadku :) okrem toho ked chodis tak neskoro spat musis aj vecer jest, uz si aj zacala riesit cvicenie? :)

ja som si vcera hodinu po cviceni dala jednu zemlu, 6 platkov morcacej sunky a pol banana :)- bola som hladna :)

inak ako sa stravujete cez vikend? ja mam zajtra skolu cely den takze to bude o dost tazsie jest viac :/

carey - ja mam stehna 62,5 :/ ale najviac mam problem s tymi vnutornymi okrem toho steppera som skusila aj tu ultrazvukovu liposukciu a vobec nepomohlo vyhodene peniaze :)

luky - a nemozes sem prosim hodit nejaky vzorovy jedalnicek? :)

drzte sa baby, dnes je 5. den co sa celkom pekne drzim aj vdaka vasej podpore :)

Helus

Ahojte kocky,marana ja som zacala uz dnes jest mensie porcie,a castejsie,a sladkosti uplne vynechat,ale mala som v praci o 19 male mandarinky 2 kusy.ja som tento tyzden do 22 v praci,a kym idem spat tak je aj 24.Drzim vam dievcata palceky,nech sa to pohne dolu,zdravou stravou,a STOP DIETAM.Tie nevedu nikam akurat tak k JOJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ho ja uz nechcem.

Luky321

marana

Ahoj, podľa mňa máš ten jedálniček zostavený dosť nanič. Jedlá, ktoré ješ sú síce zdravé, ale výživová hodnota je mizerná. A keď ešte k tomu cvičíš 3-4krát do týždňa, tak neschudneš, pretože bunky nemajú dostatok živín a preto si ich vyťahujú zo svalov a robia tukové zásoby. Mám s tým dosť skúseností. Ak máš záujem, napíš mi na mail spisys@centrum.cz a poradím ti čo a ako.

tancicka

Nemusíš isť hned k endokrinologovi stačí u obvodného. Dva roky sú dosť dlhá doba, ale ak si aj pred dvoma rokmi mala tieto problémy potom to asi nebude v štítnej žľaze.

carey

marana ako tie nohavice no aj ja mam depky ked si idem kupovat. Tiez mam jednu kamosku ktora do seba moze tlacit vsetko mozne a nepriberie nic :) a nosi tricka XS
No dnes sa nemozem chvalit, lebo som mala dost na nic obed nezdravy, vela peciva som uz zjedla... niekedy na mna pride den, kedy potrebujem jest aj nezdrave veci. Dnes asi budem mat ten steper, ja dufam ze mi to trosku pomoze, tebe sa spevnil zadok, no aj to je nieco si myslim :) mne sa tie stehna trasu, mam obvod 58-59 :(( tak snad po nejakej dobe sa nebudu

marana

tancicka dakujem, u endokrinologicky som uz bola pred 2 rokmi a stitnu mam v poriadku ci myslis ze by som mala ist pre istotu opat?

inak baby som rada za vase prispevky sem, nemala som sa s kym o tomto otvorene porozpravat velmi mi to pomaha :)

tancicka

Skús si dať u obvodného lekára urobiť odber krvi na funkciu štítnej žĺazy ak nie je v poriadku jej činnosť, môžeš sa aj roztrhať aj tak neschudneš. &musíš sa najskôr preliečiť. mala som rovnaké problémy a zistili mi zniženú činnosť štítnej žĺazy.