Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

ina-ingrid

doubledog

hmm no fajn, tak podla toho mam ppp ako vysitu :D podla mna je to aj v povahe cloveka a neda sa to nejako liesit...:D nejde mi do hlavy, ako niekto nemoze riesit, ako vyzera

ladyinred

helus, naozaj malo jes, druhi keby takto jedli, tak by chudli, asi mas spomaleny metabolizmus, skus viac jest presne ako pise doubledog...

Helus

Marana,ja necvicim,ale musim zacat aspon na fit lopte,mam problem s kolenom ktore je na operaciu,v januari mam magnet,rezonanciu.Ale pohybu mam ako tak dost,som predavacka za pultom,a cely den sa nabeham,ale to nestaci,musim pridat chcela by som vyskusat Zumbu,ale uvidim co na to moje koleno.Dnesny jedalnicek ranajky:celoz.zemla so syrom desiata:mandarinka,a kopec vody a nesladenneho caju,a 2 kavy,sice z mliekom,ale bez cukru,a obed:zemiaky dusenne na paprike,a salat,a olovrant bude v praci,nejaky jogurt a vecera:cotagge syr a samozrejme kava,som v praci az do 22.Popripade ak bude velky hlad tak acidko biele neochutene.

han.ka

stres si vytvaras aj tym, ze sa dennodene zaoberas svojim vzhladom a hmotnostou. Paradoxne, aj toto je stres a ma rovnaky ucinok ako akykolvek iny stres