cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

iveta25

doubledog...
chcela by som sa ta spytat na tu desiatu..lebo ja desiatujem vacsinou iba ovocie 2kusy...obcas si dam aj sacharid daky..ale co si ty myslis mala by som teda pravidelne jedavat sacharid aj na desiatu?????
dakujem za odpoved...

dievcata drzim vam palce:)

marana

helus...ved to je super to kilo, myslim ze idealne je schudnut tak 3 kila max 4 za mesiac :)

a ten praci prasok verim ze potesil ja som dostala knihu comu sa tesim, ale tomu mikulasovi som zjedla hlavu....no... ved vies ta moja zavislost na sladkom :)) teraz jem cervenu papriku, na obed ryza a masko :)
poobede este neviem ale kvoli tomu mikulasovi sa budem snazit o to viac :))

na vahu som sa ale postavit neodvazila... =) aby ma zas nechytili negativne myslienky a nalady :)

doubledog

celkom ste ma prekvapili :)
zda sa, ze ste dost rychlo pochopili, akym problemom je spomaleny metabolizmus a co s nim spravit.

drzim palce

Helus

Ahojte baby,zdravim vas a prajem pekneho mikulasa.Ja so este nedostala ziadne sladkosti,od buducej svokricky som dostala gel na pranie,ani nevbie aku radost mam ze to nie je cokolada.Ja som sa drzala dobre,aj ked vaha mi klesla len o 1 kilo za tyzden,ale to staci.Ziadne sladkosti,a musim zacat cvicit,to je moja zachrana.Ked budem mat strasnu chut zhresit,tak mam doma susene slivky.Prajem vam pekny dnicek.Moje jedlo dnes chlebik zapeceny so syrom,karelab,a zeleny caj.Obed:sojove meso so zeleninou,a pohanka.Ale desiata mi vypadla to bude jablcko.

Luky321

marana

Neviem, ako sa vyznáš do výživy a cvičenia, ale podľa toho čo píšeš vieš o tom veľké h..... A tiež neviem, prečo o herbalife vravíš ako nejakých ,,zázračných" koktejloch. Nikto netvrdí, že je to zázračné. Slúži to ako podpora, tzn., že normálne ješ, cvičíš a popritom si týmito prípravkami dopĺňaš chýbajúce látky, ktoré zrovna potrebuješ. Herbalife nie je blbosť, ak vieš, ako to užívať a chodíš na pravidelné týždenné kontroly, tak ako to funguje u nás. Nie že si niečo kúpiš a dovidenia, už ťa nechceme vidieť. To robia možno tak podvodníci.

A ešte niečo: každý, kto má IQ aspoň 90 pochopí, že bez pravidelného cvičenia ( a hlavne správneho) si dobrú postavu jednoducho udržať nejde.

marana

INAK LUKY: staci mi to ze povies tvojmu potecialnemu klientovi ze vie o strave velke hov...no a ze ma nizke IQ...uz len to hovori o urovni tvojho zamestnavatela ked takeho debila z fleku nevyrazil

marana

no urcite je moje IQ v poriadku pretoze som odstatnicovala s vyznamenanim

Ale aha zrazu aka zmena spravania LUKY...a to len preto ze som vyjadrila svoj nazor ohladne Herbalife ...ano podla mna tahaju z ludi peniaze a zarabaju na ich hluposti a nestasti...ja neverim ze sa da schudnut tak ze budem istu dobu pit namiesto jedneho chodu nejaky kokteil...a potom co ked ho budem chcet nahradit stravou???? zas priberiem..a preco by som mala platit za nejaku umelinu ked si mozem dat zdravu stravu zeleninu, bielkoviny a pod.????
MNA NEZAUJIMA ZE TAM PRACUJES A ANI MNA NEZAUJIMA ICH "POMOC" ... takze uz sem prosim nadalej ani neprispievaj chod si reklamu robit inde....PRETOZE NEMAME ZAUJEM TYM PADOM TU TVOJA PRACA SKONCILA

Luky321

marana

Neviem, ako sa vyznáš do výživy a cvičenia, ale podľa toho čo píšeš vieš o tom veľké h..... A tiež neviem, prečo o herbalife vravíš ako nejakých ,,zázračných" koktejloch. Nikto netvrdí, že je to zázračné. Slúži to ako podpora, tzn., že normálne ješ, cvičíš a popritom si týmito prípravkami dopĺňaš chýbajúce látky, ktoré zrovna potrebuješ. Herbalife nie je blbosť, ak vieš, ako to užívať a chodíš na pravidelné týždenné kontroly, tak ako to funguje u nás. Nie že si niečo kúpiš a dovidenia, už ťa nechceme vidieť. To robia možno tak podvodníci.

A ešte niečo: každý, kto má IQ aspoň 90 pochopí, že bez pravidelného cvičenia ( a hlavne správneho) si dobrú postavu jednoducho udržať nejde.

jaska

marana: jaaaj no to nie je carovny napoj :D asi celkom nechapes o co tam ide.. tie koktejly osahuju vsetky potrebne ziviny. jes to na ranajky a na veceru, a nepriberies z toho, lebo to obsahuje len to, co potrebujes. a keby si jedlo takej vyzivovej hodnoty mala zjest na ranajky/veceru tak sa asi dobre prejes :) vies lebo nejde o to kolko zjes, ale co obsahuje to tvoje jedlo. teda pre mna su tieto koktejly hrozne syte, chutovo dobre, a co je lepsie, vobec nie som hladna do obeda, lebo rano zaludok dostal vsetko, co potrebuje... samozrejme, ze treba sa hybat, sportovat... nie je to carovny napoj ze sedis na riti, jes ako prasa, ale ked to budes pit tak schudnes.. to si myslia len ludia, co o tom ,,houby" vedia, ale chcu byt velmi mudri..

ale ved ja som spokojna, lebo mi to velmi pomohlo, pricom predtym som k tomu mala podobny pristup ako ty :) takze teraz nedam za nic.. ale na to zrejme kazdy musi prist sam :) samozrejme, vela stastia s chudnutim.