cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

doubledog

ano, mas zacat viac jest, mas spomaleny metabolizmus, potrebujes ho rozbehnut.

ale kedze mas ppp, tak najprv treba riesit to.

marana

uz niekolko rokov beriem tu istu antikoncepciu Yadine neviem s nou som nikdy nemala problemy, mam teraz dost velky stres - posledny rok na VS, prisla som o pracu/ som externa studentka, umrela mi kamaratka...myslim ze za tym bude stres, ale ako je to mozne ze aj napriek tomu ze sa tak snazim priberam a nejde to dole... najhorsie je ze sa kvoli tomu trapim, kazdy den rozmyslam nad tym co zjest aby som nepribrala a kedy uz sa tych kil zbavim som proste nestastna :(

marana

helus aj cvicis? no sladkosti som teraz vysadila uz sa drzim treti den tak uvidim ci to pomoze - hned si rozmyslim ked vidim sladkost ci ju zjem ked pomyslim na to cislo na vahe

nechcem ist ani na 90 dnovu dietu nie je to dlhodobe riesenie mojho problemu vies potom po tej diete zmenis stravovanie a znova clovek naberie...preto nechapem preco aj ked mam pocit ze sa stravujem celkom zdravo priberam, stitnu zlazu mam v poriadku, mam z toho strasne depky :(

mne by kludne stacilo tych 70, pretoze mam siroke boky cize viem ze nikdy nebudem vychrtla vidim to aj na mame, jednoducho to bude celozivotny boj...a inak mam 23

han.ka

Marana,
ak si pribrala nahle, tak porozmyslaj, z coho to mohlo byt. Nezacala si brat nejake lieky, ci hormony? Nemas vela stresov?

cup-cup

Buď to je ten stres alebo možno aj porucha štítnej žlazy - čo je môj problém. Priberem aj zo vzduchu... Alebo HAK, ak berieš. Najlepšie by bolo asi zbehnúť lekárovi, či to nemajú na svedomí hormóny. Tie vedia narobiť riadnu šarapatu.

Helus

Ahoj ja som na tom podobne,so stravovanim,ziadne sladkosti,prejedanie,nepriberam,ale ani nechudnem.Pitny rezim mam nesladenne caje,a vodu asi 3 litre aj viacej.Sladkosti vobec,a ovocie nekombinujem po jedle,ale len v doobednych hodinach.Mam 160 vysku,a dnes rano 71 vahu.Vzdy ked zacnem s dietou,tvrdou,tak schudnem,ale po case sa dostanem na stravovani,predosle,a mam to vzdy naspet,a to sa neprezieram vobec.Pred davnymi rokmi som mala 86 kil,a dotiahla som to ma 73,a to telo stale sa drzi okolo tych 71-73.Ale ja by som chcela ist na 62 kil,a mam 45 rokov.Ale verim,ze pomaly sa tam dostanem,chcem sa dat na 90 dnovu dietku.