cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

lukyjeff

antoninka: R vyzerajú dobre, snáď aj na množstvá, akurát nízkotučný jogurt zameň za normálny polotučný 3 - 4% tuku. A syr okolo 20 - 30 % tvs. Vyhýbaj sa tučným syrom ako parmezán napríklad
D: samotné ovocie nie! Kvôli vysokéme glikemickému indexu. Vpráskni tam aj nejakú bielkovinu /jogurt, tvaroh, syr, acidko, .../ a naj. aj pomalý sacharid. Napríklad vločky - jogurt - ovocie
O: Fajn, dúfam však že nefičíš na delenej strave alebo čo. Pekne mäsko sprílohou a k tomu zelina
Ol: super ale všetko dokopy. Ak to mliečne, aj zeleninka aj semienka
V: super
V2: super
Je fajn že k večeru vyberáš skôr bielkoviny a kvalitné nie ako napr. zakladateľka témy, ktorá si dá kaiserku /bohvie či vôbec celozrnnú/ čiže sacharidy a pohár mlieka, ktoré je samotné na bielkoviny nič moc

antoninka

Lukyjeff: Aj z iných tém vidím že si dosť schudla a vyznáš sa v tom môžeš mi pomôcť s jedálničkom??
R: Celozrnný chlieb, syr/šunka a zelenina alebo vločky, pšeničné klíčky, nzkotučný jogurt, orechy a predtým niečo zeleninové na zapratanie žalúdka
D: ovocie
O: ryža s kuracinou, zelenina, cestoviny, ryba, zemiaky, brokolica na pare apod.
Ol: Semienkam, cottage/syr/šunka/kefír a zelenina
V: zeleninový šalát s kur. prsiami/rybou/ vaječnými bielkami/ cottage
V2: tvaroh/vaj. bielka/ acidko a zelenina
Pijem veľa vody a dosť cvičím

katulik

inak chcem niečo dodať k tomu, že človek má problém schudnúť,ak sa moc zaoberá tým ako vyzerá.. je to pravda.. ja som štíhla a chorobne sa zaobrám tým ako vyzerám.pritom mám úplne nermálnu postavu,akurát nevyzrám uť tak vychrtlo ako pred pár mesiacmi. problém je ten že si na to nemôžem zvyknúť,stále mám pocit že ma ľudia hodnotia že som pribrala.. teraz sa učím neriešiť,cvičím a cítim sa úžasne takto... vôbec netrápi čo si myslia ľudia,nech si všetci trhnú nohou keď sa im nepáči.. proste je to o psychike a o tom že človek by sa mal mať trochu rád,seba,svoje telo,svoju dušu.. preto myslite na seba,nepozerajte na druhých,ide o vás nie o nich!

mimus

Caute babeny
tento pocit ze robim co mozem a nechudnem poznam poznam. Ale zda sa mi ze malo jete, mne napriklad bolo na spomaleny metabolizmus odporucene jest osem krat denne, a pit ovela viac. Clovek ak v ten den cvici kludne moze prihodit aj liter dva naviac takze nejakych 4 az 5 denne. Znie to sialene ale fakt to funguje, moje telo prestalo zadrziavat vodu. A este nejde vraj ani tak ci jete super extra zdravo ale kedy a v akom mozstve sa je. Osem krat denne mi prijde ze cely den jem ale da sa to. Jablko sa mi da zjest aj cez 10 min prestavku.
A nalepsie je ze sa lepsie citim, a nemusim furt mysliet co asi tak idem jest, proste to na co mam chut.

carey

ahojte, ja som si dnes spravila prevazne ovocny den, ranajky 2 jablka, obed brokolica so zemiakmi a poobede pomelo a vecer este nieco lahke si dam.
Tak sa drzte :)

Helus

Baby ja mam doobeda len ovocie,a obed bude rybka so zeleninou,poobede idem do prace do 22 a budem mat fofry,ako v nakupnom centre.To by som dnes bola velmi hladna az do vecera,ale drzim sa ziadne diety.

angi07

Ano, to pozitívne myslenie... :-) nie je to lahké, ale da sa! Ja som mala tiez depky, lebo som nevedela schudnut, pritom som pila LEN, a to vazne LEN bielkovinovy koktail a to denne 3 x 2 deci + 2 l vody. Slubovali za 2 tyzdne -5 kg ale h*vno. Denne 5 krat som sa postavila na vahu, ci islo volaco dole. NIC. Trapilo ma to velmi, som bola nervozna, skoro som uz aj plakala. Potom som povedala dost. Teraz si robim tu dietu, fakt na ranajky len jogurt, na obed normalne rybu alebo kuracie prsia, vsetko na priridno + mrkvu a brokolicu. Na vecer si davam 1 grepfruit. Ked som velmi hladná cez den si dávam aj kukuričný chlieb. To pomoze ! NAJDOLEZITEJSIE: Aspon 2 l nesýtenej mineralky!!!! Aby vylučovací systém vedel pracovať. Inak to nejde, tekutina sa nahromadí v tele a nevie , ako von. To je všetko. Tak držím palce.

Helus

Ahojte baby ja si dam v piatok len surove ovocie,ako precistujuci den,ale zo zaciatku nemozem naostro,lebo beriem lieky na zapal v kolene.Drzim vam palce.marana ja viem,ze si tym mozem spomalit metabolizmus,ale 2x do tyzdna ocista nie je zla,len z ovocia,precistit si creva,a detoxikovat organizmus.

carey

ahojte, no vidim ze sa rozsirila debata o ovoci. No ovocie je zdrave, ale ja si neviem predstavit jest ho cely den stale. Mozno tak raz za tyzden. A tak ovocie jest vecer, ako obsahuje fruktozu tak neviem ci je to prave najvhodnejsia varianta. Hm ale ked si tak hovorim mozno to zajtra skusim taku ocistu i ked neviem ci sa mi to podari :)

watermelon

doubledog: pred otehotnenim som jedavala este viac ovocia, mozno raz tolko. Teraz jem takto a este som zabudla napisat, ze k tomu mam kazdy den zo 5 susenych fig - tak 120 - 140 g. Vyhovuje mi to, ziadne zdravotne problemy, citim sa skvele.