Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

marana

carey - na tie moje boky a vnutorne stehna som skusala vsetko mozne aj stepper, z neho mam teraz akurat dobry pevny zadok po 2 mesiacoch cvicenia na nom :) len vsetko sa mi uklada do stehien, aj ked sa mi netrasu mam ich velke najradsej by som si tie vnutorne oreazala:) kupovat dziny je utrpenie mam pocit ze vsetko vyrabaju pre chude baby :/

marana

snazim sa neustale na to nemysliet a nerozoberat to, ale to viete tie myslienky pridu tak zakerne sami od seba :) najhorsie je ze niektore moje kamaratky su tak velmi chude ze si pri nich pripadam ako zruda a pritom ja co som cely den v skole na zdravej strave a vode, oni tlacia colu, tycinky cokoladove a pod. aka nespravodlivost :)

ingus - neviem ci by mi motivacne knihy pomoholi, nikdy ma to nebavilo citat ale rozmyslala som nad tym, ze ked zas budem mat pracu ze by som isla za nejakym vyzivovym poradcom...napr k bukovskemu na akv :)) mozno by som potrebovala taku kontrolu, ale tiez by som najradsej vyhodila vahu von oknom mam z toho akurat depky len sa bojim ze keby to spravim tak stratim kontrolu nad mojou vahou

inak baby ja uz som raz schudla z 96 na 66 kg, drzala som 90 dnovku, asi pred dvoma rokmi...bola som u endokrinologicky pretoze som v prvaku tak strasne v priebehu roka pribrala a ona mi nakazala ju drzat, dala som to dole v priebehu 3 mesiacoch, 66kg bola super vaha som sa dobre citila ale zas sa to na mna tak vsetko navalilo a tu 90 dnovku uz drzat nechcem, vtedy som dokonca ani sladke niekolko mesiacov nejedla bodaj by som mala taku volu aj teraz sice toto je 4 den bez sladkeho :)

helus no wow ten jedalnicek znie dobre hlavne ta desiata skusim aj ja si zajtra take spravit :)) ja som mala na olovrant 1 a pol celozrnej zemle s prosutom, okolo druhej si spravim tu ryzu, a pak asik po cviceni to bude 7 si dam salat s tuniakom

Helus

Baby vidim ze uz je debata v plnom prude,je to tazke,ale my to zvladneme.Dnes som mala na ranajky cerealne pecivo,s mrkvou,desiata bola podla Antonie Macingovej ranajky,to je mrkva*jablko struhane,hrozienka,orechy,a trochu medu,obed cestoviny s paradajkovou omackou,olovrant nejake pecivo s acidkom,a vecera Cotage so zeleninou.Dnes takto a od chcem trochu upravit jedalnicek,podla nejakych vzorov.Ale idem poobede do prace,tak az vecer nejake vymyslim.

carey

ahoj marana, v podstate mam tu istu velkost co ty, hore 38 a dolu 40, tiez mam siroke boky co ma dost trapi a este siroke stehna, teraz si idem k vianociam kupit steper bocny, co je vraj velmi dobre na boky. S tou stravou sa snazim jest zdravo a aj cvicim 4x do tyzdna. Ale prestala som pozerat na vahu a budem radsej merat cm, snad budu ubudat :)
Drzim ti palce, ide to tazko, no fakt sa netreba stale trapit a zamyslat nad postavou, potom to ide este tazsie.

han.ka

marana
nezabudni si dat na obed aj nejaky kusok mäsa, napr. kuracieho. Obsahuje cenne bielkoviny a nepribera sa od neho.
Ked chcu baby schudnut, velakrat okrem sladkosti vyhodia aj meso, co je zakladna chyba.
Pohybu mas dost, uz v nom len vytrvat.

Vzhlad nie je zakladom zivota, nie je to ta najvyssia hodnota, ani zaruka stastneho zivota, mne to tiez trvalo, kym som to pochopila a ono to aj tebe casom dojde...

Inga22

Marana, myslím, že prežívam to isté čo Ty. Tiež sa priveľmi zaoberám tým, ako vyzerám, tým, čo jem. Ráno vstávam a už myslím na raňajky, resp. čo zdravé, čo najmenej kalorické, teda diétne je vhodné raňajkovať. A tak sa to so mnou vlečie celý deň. Veľa čítam, fóra, rady, rôzne články.
Každým dňom mám pocit, že mi rastie zadok, práve tá problémová partia. Tiež ma to vôbec neláka na nákupy, keď mi nič nesadne, nič sa mi na sebe nepáči a tie veľkosti odevov (najmä teda nohavíc) ma deprimujú.
Momentálne nemám toľko času, ale myslím, že by bolo vhodné prečítať si motivačnú literatúru. Niečo na štýl Miluj svoj život od Louise Hayovej. Ona sama tvrdí, že príčina chorôb je v negatívnom myslení každého jedného z nás. Nemali by sme sa tak veľmi zaoberať tým, ako vyzeráme, tým čo jeme. Mám pocit, že to už preháňam (a výsledky sa stále nedostavujú). Nakoniec, moje okolie už tiež reaguje a pomaly ma začnú považovať za blázna. Sama vravím, že žiadny extrém nie je žiaduci. Bude to asi ťažšie, ale mali by sme inak nasmerovať naše myslenie, t.j. pozitívnym smerom.
Takže..."miluj svoj život" :)...a seba samú tiež.
Môžme sa vzájomne povzbudzovať, "ve dvou se to lépe táhne" :)

Pekný deň všetkým.

han.ka

marana
nezabudni si dat na obed aj nejaky kusok mäsa, napr. kuracieho. Obsahuje cenne bielkoviny a nepribera sa od neho.
Ked chcu baby schudnut, velakrat okrem sladkosti vyhodia aj meso, co je zakladna chyba.
Pohybu mas dost, uz v nom len vytrvat.

Vzhlad nie je zakladom zivota, nie je to ta najvyssia hodnota, ani zaruka stastneho zivota, ono to aj tebe casom dojde...

marana

ahojte, dakujem za vsetky rady vazim si to.

helus - no helus jes podobne ako ja a to som mala ja doteraz pocit ze ved jem stale a vela, ani si neviem predstavit co teda mam este navyse jest pozriem aj ja jedalnicky na nete aj ked sa desim ze este viac priberiem potom

na zumbe som bola ale moc ma neuchvatila je to dobre na vyblaznenie len mi prislo ze clovek sa tam moc nevypracuje aj cvicitelka bola taka mlandrava :) ale kazdy pohyb sa rata nie? dnes idem na body styling, zajtra joga, utorok som bola na port de bras to sa mi tiez pacilo, podnelok bol spinning

ingrid - suhlasim ako nemam riesit ako vyzeram ked sa kazdy den vidim v zrkadle :) mam dziny velkost 32 a velmi tazko sa kupuju kvoli mojim sirokym bokom - cize uz len ked si musim ist nieco kupit na seba mam z toho depku pretoze na mna nic nemaju, hore mam velkost 38, dole 40-42 - cize potom este viac riesim ako vyzeram, kazdy den ked sa obliekam pozeram ci to moze byt a ci mi nic netrci a ci vyzeram dobre :/

chcem Vas este poprosit, mate rady do toho jedalnicka pripadne nejaky vzorovy den?

dnes som si uz spravila ovsenu kasu, bio ovocne pyre na desiatu si spravim chlebik so zeleninovou natierkou a rajcinkami na obed asik ryza a parmezan, tazko sa mi vyberaju jedla pretoze naozaj neviem co mam jest a nie vsetko mam rada :(

za vsetky rady dakujem a prajem pekny dnik :)

jajka001_

suhlasim s tym ze malo jes. telo si potom drzi to co ma. a tiez si myslim ze ked tolko cvicis tak priberas do svalov. ked tolko cvicis kludne mozes jest dvakrat tolko, ved to spalis.

Helus

ladyinred,ja jedavam takto malo,aby som schudla,alebudem musiet nieco vymysliet na nete si popolzeram jedalnicky,na zrychlenie metabolizmu.