Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

marana

ahojte baby,

tak ako? :) Helus vidim, ze sa drzis dobre to ja som v sobotu namiesto vecere mala cigansku :/ ale inak som jedalnicek dodrziavala :)

A co Vam priniesol mikulas? :) ja tu mam jedneho cokoladoveho a poviem vam riadne sa mi nanho slinky zbiehaju neviem ci odolam :(

pozeram ze tu zas nejaky odbornici propaguju herbalife - dakujeme ale nemame zaujem ziadne carovne kokteily ani tabletky neexistuju, takze nam take blbosti neponukajte

Helus

Ahojte baby aka ste sa drzali cez vikendik?ja dobre ziadne sladkosti,a prejedanie sa,len striedma strava a pravidelnejsie male porcie.

lukyjeff

Iveta25: K tej desiate by si mala prihodiť pomalý sacharid a aj bielkovinu bo samotne ovocie má dosť cukru a vysoky GI, bielkovinou ho zrazíš. A olovrant tiež bielkovina zelenina plus tie oriesky alebo semienka ak ľúbiš, nie len jedno z toho. Inak blahoželám k 12tim kilám šo si nechala za sebou. Inač 80 kg a riadna žena? Ja som mala temer 90 donedávna

stoto

Boha vam, ja mam problem pribrat a vy tu riesite taketo chujoviny. Zerte co vam chuti a nestarajte sa kolko vazite.

Helus

Ahojte baby a dakujem ivete 25,za ukazkovy jedalnicek.Budem to musiet nejako zladit so svojim,asi malo jem a mam spomaleny metabolizmus.vaha stale rovnako,ziadna zmena,ale ziadna panika sa nechysta,idem dalej,ved raz to musi zist,riadnou cestou.Ja som vlastne uz 28 rokov na hojdacke,jojo.Raz 10 kil hore,a potom zase 10 dole.Ale to boli vselijake diety,od vymyslou sveta.Ale trvale schudnutie ziadne.Takze aj tym mam spomaleny metabolizmus.Drzim vam palceky,a pekny slnecny vikendik.

Luky321

Na margo toho jedálnička: všetko závisí od Vás. To znamená koľko chcete schudnúť, koľko cvičíte, akú máte prácu,.... Pre začiatok by som odporúčal odmerať množstvo tuku, svalov, kostí a vody vo vašom organizme a na základe toho by sa dal vytvoriť program presne na vašu mieru. Najlepšie je kombinovať ,,bežnú stravu" a špeciálne výživové doplnky (samozrejme prírodné a osvedčené, nie žiadne chemické náhrady). Spomenuté merania Vám viem po dohode zabezpečiť (samozrejme zadarmo :-)).Ak by ste mali záujem, tak ma kľudne kontaktujte aj na e-mail spisys@centrum.cz.

Čo sa týka prípravkov herbalife, tak tie môžem odporúčať. Mám s nimi osobne veľmi dobré skúsenosti ako s detoxikačnými a vyživovacími prípravkami. Ich kombinovaním s klasickou stravou a ľubovolnou pohybovou aktivitou Vám môžem zaručiť redukciu váhy cca 5kg za mesiac, bez JOJO efektu.

Luky321

Na margo toho jedálnička: všetko závisí od Vás. To znamená koľko chcete schudnúť, koľko cvičíte, akú máte prácu,.... Pre začiatok by som odporúčal odmerať množstvo tuku, svalov, kostí a vody vo vašom organizme a na základe toho by sa dal vytvoriť program presne na vašu mieru. Najlepšie je kombinovať ,,bežnú stravu" a špeciálne výživové doplnky (samozrejme prírodné a osvedčené, nie žiadne chemické náhrady). Spomenuté merania Vám viem po dohode zabezpečiť (samozrejme zadarmo :-)).Ak by ste mali záujem, tak ma kľudne kontaktujte aj na e-mail spisys@centrum.cz.

Čo sa týka prípravkov herbalife, tak tie môžem odporúčať. Mám s nimi osobne veľmi dobré skúsenosti ako s detoxikačnými a vyživovacími prípravkami. Ich kombinovaním s klasickou stravou a ľubovolnou pohybovou aktivitou Vám môžem zaručiť redukciu váhy cca 5kg za mesiac, bez JOJO efektu.

jaska

no dievcata, ale ja mam pocit ze keby ste sa takto denne stravovali, tak skrachujete... ja mam skusenosti s herbalifom s koktejlami na ranajky a vecere, a teda to ludia vravia, ze to je drahe, ale oproti tomu kolko by ste minuli na tieto idealne jedalnicky je to zadarmo :D a mne to pomohlo ako nic predtym.. tot moj nazor

iveta25

ahojte dievcata...tak ja vam dam jedalnicek podla ktoreho sa ja riadim a uz som schudla 12 kil...sice ja som riadna baba mam 165 cm a zacinala som s 80 kilami, teraz mam 68kg..
ranajky: celozrnna zemla+sunka+syr, kopa zeleniny ku tomu (paradajka, paprika, redkova)
desiata: ovocie 2 kusy...bude mandarinka, pomarance, kiwi , ananas,...
obed:kuracie maso+ryza+zeleninovy salat, alebo cestoviny s nejakou omackou,rizoto, proste hocico len mensia porcia...a jasne ze nie vyprazane...mastne
olovrant: cottage cheese, paradajka, jogurt, zopar orieskov, zelenina, sunka, syr, zelenina...nieco z toho..
vecera: iba bielkovina so zeleninou..takze bud kuracina so zeleninou, tuniakovy salat, rybky pecene so zeleninovym salatom, alebo hocico z bielkoviny so zeleninou..

cize baby ranajky musia byt sacharidy ale aj s bielkovinami, lebo ranajky su zakladom dna...musite sa poriadne najest aby ste dostali energiu, desiata ovocie, alebo aj kusok celezrnneho peciva so zeleninou, obed bielkoviny aj sacharidy, olovrant bieokovina so zeleninou a vecera tiez daka bielkovina so zeleninou..

jedavam kazde 2,5 hodiny a potom kazde 3 hodiny..(ranajky 8.30,desiata 11.00, obed 13.30, olovrant 16.30, cvicim medzi 5.30-6.30 a veceru mam o 19.30, pretoze hodinku po cviceni by ste nemali nic jest..spavat chodim o 22.00).posledne jedlo max 2 hodky pred spankom ..ku tomu kopec tekutin..zapamatajte ze na kazdych 10kg treba 4dc vody...cvicim 3krat do tyzdna na orbitreku 45 minut..

marana

helus ved aj to je riadny pohyb a ako tak pozeram von tak si este zamakas :) som zvedava ci sa ti ta zumba bude pacit :)

hej a ja si myslim ze by sem niekto mohol jedalnicek hodit, som browsovala na nete ale v podstate mi vyslo z toho ze na ranajky bielkoviny, na olovrant ovocie , na obed nejake masko kuracie s ryzou a zeleninou, olovrant zelenina, a vecera bielkovina... tolko masa nepojem ani vo sne ved jem len morcacie a kuracie :/ sice este tvaroh ale co ja viem...

ozvem sa az v pondelok baby, zatial sa drzte, ziadne negativne myslienky - inak mna dnes chytali, ale rozhodla som sa ich len pozorovat uvidim kolko mi to vydrzii ale uz sa vidim jak sa zajtra vychystavam do skoly.... :)

pekny vikendicek :)