Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam

Príspevok v téme: cvicim 3/4krat do tyzdna a aj tak priberam
marana

Ahojte chcem sa spytat ako je mozne ze som pribrala 6 kil(teraz mam 76, 172 cm) ked chodim cvicit 3-4 krat do tyzdna, striedam jogu, spinning, aerobik a posilnovanie.

Moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: tmavy chlieb krajec, rajciny, sunka alebo obcas prazenica, mandarinka
Ol: mandarinka
Ob: ako kedy napr. ryza s parmezanom a susenymi rajcinami alebo menu v restike nie cele - mavam z takeho jedla krce ked je to skor taka umelina
Ol: kaiserka so sunkou, obcas ovocie k tomu
V: pohar mlieka, kaiserka

mala som teraz velmi stresujuce obdobie, ale nezdrave jedlo nejem - ziadne vyprazane ani udeniny ani nic, sladke napoje nepijem - mam rada vodu, a nesladene caje

tak ja uz neviem co robim zle :( nechcem jest menej pretoze sa bojim ze si spomalim metabolizmus, z tej vahy som zufala neustale na to myslim citim sa jak vypasene prasa pritom nemam ziadne traslave faldy... dakujem za vsetky rady aj nazory

watermelon

najrychlejsie schudnete ked prejdete na surovu rastlinnu stravu - vela vela ovocia, trochu zeleniny. A navyse sa tym aj napravi zdravie. Skuste na mesiac a uvidite skvele vysledky. Helus uvidis ze tvoje problemy s kolenom sa tak rychlo vyriesia. Len tomu treba dat sancu.

carey

ahoj jozina, teda ako viem ze stiplave je zdrave a pomaha to na spalovanie, ale neskusala som to, lebo stiplave neznasam. Ale vidim ze tie tabletky maju normalnu chut, akoze normalne nad tym zacinam uvazovat. Lenze mam kupene Lipo6,takze to asi nebudem kombinovat. Ale diky za radu :)
Helus, vidim ze sa statocne drzis :)) ja sa tiez budem snazit jest castejsie radsej a menej. tak zatial

Helus

Ahojte baby vidim ze diskusia je tu dobra.ja sa drzim,ziadne sladkosti,a snazim sa male porcie a castejsie,a neprejedat sa a veela vody.marana ja teraz ozaj cvicit mozem len brusaky,a uvidim ako to bude koleno je na operaciu,tak verim,ze na jar uz budem aj biciklovat.Baby drzte sa a ideme dopredu.

carey

ahojte baby, uz vas dlhsie citam, potrebovala by som vasu pomoc, teda ak ma zoberiete medzi vas. Vidim ze sa celkom statocne drzite a to este ani vianoce nezacali a ja uz vyjedam kolaciky,mandle,perniky a stale do seba daco cpem, som si vsimla ze jem aj ked nie som hladna :(
Sice mam stres zo skusky, lenze ona je v januari a to keby furt takto jem tak v januari uz budem ako buchticka. Ako vy odolavate tym sladkostiam ?
Vdakaa

marana

Ahoj Helus :) ja som sa prave navecarala / celozrna zemla a tvarohova natierka a idem za hodinku cvicit...ale nic sa neboj ja som sice nemala ziadne kolace, ale zato pohar horucej cokolady na nervy - da sa to v obchode kupit horka cokolada Lindt take hoblinky a zalejes to nizkotucnym mliekom :) cim viac sa blizia vianoce tym viac sa to zhorsuje so sladkostami :)) sice jem len taketo "kvalitne" ze kocka/dve 70 percentnej lindtky, alebo pohar tej cokolady, no aj tak mam z toho vycitky :/ okrem toho tento tyzden mozem ist cvicit len raz / ked necvicim tak sa citim tlsto strasne :(

helus vobec si nerob vycitky ked proste den zhresis, asi mas aj tak stres kvoli tomu kolenu a pokial po tom zase jes tak zdravo ako vzdy tak je to podla mna uplne v poriadku :) mozno by si sa mala pak s ortopedom aj poradit ohladne cvicenia vies nech si potom zbytocne neublizis :/

Helus

ahoj marana,dnes som to pokaslala,zozrala som sladkosti,co dcera piekla na vianoce,fuj hambim sa za to.Asi to bolo podmienene stresom,volala som na sukromnu kliniku kde sa plati za operaciu 600 euro,ale az 19 januara maju volne,takze zatial bezny ortoped z liekami,a bez cvicenia,ale buduci rok bude aj cvicenie,len sa bude to koleno musiet odoperovat.A ty sa ako drzis?Prajem ti lepsiu vydrz ako som mala dneska ja.

marana

helus tak to mi je luto :((( daj potom vediet ako si dopadla, budem na Teba mysliet a drzat palce :) inak je to hrozne ze doktor ta nemoze vziat skor....to uz co je...

Helus

Ahojte baby,marana svet sa nezruti a ty ides cvicit tak si ok.Ja som este cvicit nezacala,a uz som aj skoncila,mam napuchnute koleno zvnutra,asi voda,a ortoped ma moze zobrat az vo stvrtok,ach jaj.A to mam problem s kolenom uz 3 roky!aZ KONCOM JANUARA SOM OBJEDNANA NA MAGNETICKU REZONANCIU,A DOVTEDY SA ASI ZBLAZNIM,ANI LIEKY MI UZ NAZABERAJU,ALE MUSIM NEJAKO VYDRZAT.dRZ SA A IDEME DALEJ,PEKNY DEN PRAJEM.