Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

stevino_m

Takze si myslite ze taketo smart hodinky by ocenilo ako 10 tak aj 7 rocne dieta? Nebrali by to ako ze ich chceme kontrolovat a gulali by ocami? :D

adikee

Tak asi že novší model, nie? Presne ako pri tých mobiloch. Predávajú sa aj staršie aj novšie. Každý kúpi to, na čo má :) Ale zase pri niektorých veciach sa oplatí aj trošku priplatiť. Potom je tam trebárs dlhšia podpora, dlhšie vychádzajú aktualizácie atď.

vandula

Tak ja ratam s tym ze ked je novsia, tak to bude ako aj s telefonmi co su o rad vyssie/nizsie - proste ze su vynovenejsie, lepsie, maju opravene rozne chyby co tie rady pod nimi robili atd. Ved ta technologia ide dopredu stale.

brohnislav

Síce nie na mňa smerovaná otázka, ale keďže sme v diskusii, tak mi to hádam prejde :D .... Naše decká majú smart hodinky od Carneo. Syn ich má už dlhšie a dcéra dostala tento rok na narodeniny takú vynovenú verziu vlastne tých starších synových.

mironella

Vdaka vam vsetkym za ohlasy, nazory a skusenosti. My pozerame viacero znaciek, aj take zname aj menej zname. Tiez sa nam to rozhodovanie nejak pretiahlo, tak to zahrame asi na den deti spolocne s vysvedckom a bude.

stevino_m

Caute, my by sme chceli teraz najblizsie k MDD nieco deckam kupit uzitocne, hracky nepripadaju v uvahu, chceme nieco co by bolo aj uzitocne (syn 10rokov, dcera 8rokov).