aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
- stevino_m - Podla mna urcite ano, aspon teda mna by to potesilo :-D
Takze si myslite ze taketo smart hodinky by ocenilo ako 10 tak aj 7 rocne dieta? Nebrali by to ako ze ich chceme kontrolovat a gulali by ocami? :D
Dlhsia podpora? Akoze myslis zaruka?
Tak asi že novší model, nie? Presne ako pri tých mobiloch. Predávajú sa aj staršie aj novšie. Každý kúpi to, na čo má :) Ale zase pri niektorých veciach sa oplatí aj trošku priplatiť. Potom je tam trebárs dlhšia podpora, dlhšie vychádzajú aktualizácie atď.
Tak ja ratam s tym ze ked je novsia, tak to bude ako aj s telefonmi co su o rad vyssie/nizsie - proste ze su vynovenejsie, lepsie, maju opravene rozne chyby co tie rady pod nimi robili atd. Ved ta technologia ide dopredu stale.
Vynovenu verziu? To je aka prosim ta? A aka je ta starsia verzia potom? :D
Síce nie na mňa smerovaná otázka, ale keďže sme v diskusii, tak mi to hádam prejde :D .... Naše decká majú smart hodinky od Carneo. Syn ich má už dlhšie a dcéra dostala tento rok na narodeniny takú vynovenú verziu vlastne tých starších synových.
A co mate zatial take vyhliadnute. No myslim si ze ked uz aj nie teraz, tak Vianoce to istia :D
Vdaka vam vsetkym za ohlasy, nazory a skusenosti. My pozerame viacero znaciek, aj take zname aj menej zname. Tiez sa nam to rozhodovanie nejak pretiahlo, tak to zahrame asi na den deti spolocne s vysvedckom a bude.
Caute, my by sme chceli teraz najblizsie k MDD nieco deckam kupit uzitocne, hracky nepripadaju v uvahu, chceme nieco co by bolo aj uzitocne (syn 10rokov, dcera 8rokov).