Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

zahorko

No myslim si ze v tych nasich casoch sa velmi na tu snahu neprihliadalo, co je si myslim ze chyba, ale vtedy bola ina doba. Sme boli niektori radi ze sme presli s odretymi usami a v den vysedcenia sa radsej ponevierali po vonku :-D Neviem si predstavit, ze by ma rodicia este aj chvalili :-D

zuzula28

Keď spomínate hodinky, tak Carneo má teraz takú peknú propagáciu ku koncu školského roka v takom zmysle, že nie dávať darčeky za vysvedčenie ako za známky, ale tak, že odmeniť svoje deti za ich snahu. Sa mi páči tá myšlienka :-)

erina24

strážneho psa? to som ešte o takom nepočula :-D
tak ale keď chcem niečo kúpiť, tak nebudem zase čakať, ja neviem mesiac alebo koľko, aby mi prišlo nejaké upozornenie.
ináč takéto veci ako hodinky pre deti a vlastne všetko pre deti bude teraz aj dosť v zľavách hocikde si myslím, keď ide koniec školského roka.

strechacka

no vsak kvoli tomu sa davaju do mailu tie newslettere nie? alebo este si zvyknem tak nastavit strazneho psa, ze co mi v podstate pride tiez mail ze je produkt v zlave.

simka214

barborica nerozumiem akoze co ty ano? Ty chodis este do skoly ci ako si to myslela :D
drahouskaznr to ale nie je bohvieco furt sledovat a cakat ci nieco zlacnie alebo budu niekde vypredaje..take nieco za rozumnu by to chcelo, ze aby clovek potom nebanoval.

drahouskaznr

Treba si iba pozrieť, kde sú kedy aké ceny. Ono niekedy môžu mať elektrá nejaké výpredaje, niekedy sú na tých oficiálnych stránkach zase zľavy. To sa asi nedá na sto percent nejak povedať.

kajmana

No podla mna je tam rozdiel v cene. Ved napriklad aj pracku alebo susicku sme takto kupovali v Nayku a nie priamo z od vyrobcu a myslim si ze nas vysla menej.

stevino_m

no to je tiez pravda..no a vy ked ste kupovali hodinky tak ste isli cez elektro nejake alebo original cez nejaky web tych hodiniek a odtial kupili? neviem ci je v tom realne nejaky rozdiel ci uz co sa dodania tyka alebo ceny.