Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

prieskumnicka

- matka010 - ja sa vobec necudujem. vo vsetkych smeroch taketo technologie napreduju a je toho coraz viacej. aj medzi mladymi, starsimi a aj medzi detmi. inak ked spominate tu ten zaciatok skolskeho roka, tak sme sa bavili cez vikend s babami, ze carneo ma teraz akciu na hodinky s tymto spojenu. mozno niekomu pomoze takato informacia :)

matka010

inak za mňa dosť dobrý darček. u nás čo chodievame na ihriská a tak celkove medzi maminami a rodičmi, tak tie hodinky rieši celkom dosť ľudí, stále viac a viac. teraz keď ide začiatok školského roka pomaly, tak možno aj nejaké akcie na ne budú si myslím.

zuzula28

Zliana, tak ako píšeš. Navolíš si tam kontakt a keď podrží to tlačítko, tak sa automaticky vytočí a volá. Nemusí to hľadať v zozname.

barborica

Presne toto som riešila aj ja ? Nakoniec sme chceli, aby mali hlavne GPS, možnosť volať a SOS tlačidlo, to mi príde ako základ pri detských hodinkách. A bonus navyše je, keď sa dajú cez ne aj posielať správy alebo majú appku pre rodiča, čo je ale asi už bežné. Hodinky, čo len ukazujú čas a kroky, sú možno fajn na začiatok, ale keď už máš dieťa školáka a chceš mať aspoň trochu prehľad, tak tie smart funkcie fakt pomôžu. Bez toho je to len drahá hračka na ruke.

zuzula28

Kajmana a čo chceš aby mali tie hodinky za funkcie? Aby boli aj na kartu? Chceš aby mali aj GPS? Chceš cez nej aj volať? Alebo chceš len aby proste ukazovali čas a počítali kroky napríklad?

drahouskaznr

Tak asi sú potom tie najlepšie z nich, keď pre tie sa rozhodli a aj ty ich poznáš :D Potom tými ostatnými by som sa vôbec nezapodievala :D

sissiny

Stevino, to take znacky menujes, ze to ani nepoznam :-D Jedine tie, pre ktore ste sa rozhodli :-D A ktore presne? Lebo ich je celkom dost, ako som to pozerala.

kajmana

marinina - okej tak zacneme hodinkami :) A vybrat podla coho? Nech to mame na prvy sup a nemame potom opletacky s opravami a reklamaciami apod.