aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
no ja vam takto poviem. u nas bol naposledy naj darcek, ked dcera dostala smart hodinky. ja aj muz ich nosime uz dlho a ona to videla vsak doma, aj v skole a tak a teraz ako zacala na kruzky chodit, tak sme zvazili, ze asi by nebolo na skodu, keby sme vedeli, kde je, ci dorazila kam mala a tak dale a tak dale. tak sme akurat trafili aj akciu na carneo, takze paradicka. koniec pribehu, mozete sa inspirovat trebars ako vianocny darcek :D
45sara45 to si ako plánuješ? Akože keď vieš, že niekto bude mať sviatok, tak rozmýšľaš povedzme 2 týždne predtým?
Treba sa nenapadne pytat :-D
Tak to si dobrá, ja niekedy podcením situáciu, síce si niečo zapamätám, ale neviem už detaily, ako napríklad presný typ niečoho, prípadne farbu, tak to radšej neriskujem.
mne napriklad nie. klopem si. ale pri kupe darcekov som skratka dobra a tak nejak dopredu si to vsetko planujem a zistujem a sledujem, co by sa hodilo kupit :-)
Chéri niektoré deti veľmi nevedia skrývať emócie. ale zas naopak sa vedia aj neskutočne tešiť, bez zábran. časom väčšinou pochopia, že nie je dôležitý ten konkrétny darček, ale snaha. nikdy sa ti nestalo, že by si videla sklamanie v tých detských očiach?
To niekto aj takto prežíva dostávanie darčekov? Ja to neberiem teda nejak moc vážne. Skôr len jasám, keď sa niekto ozaj trafí. A tak sa to snažím nejak aj u detí. Že nie tak úplne záleží na tom, čo dostanú. Pretože nie každý má aj také finančné možnosti, ako si deti vedia darčeky vymyslieť.
Myslela som, že vedia svojou reakciou aj poriadne raniť človeka, ako keď sa náhodou netrafíš, alebo kúpiš inej farby ako chceli. Alebo keď dostanú niečo čo sa im vôbec nepáči.
Bolestnejsie? Moje deti teda pri darcekoch netrpia haha
terminartorvlada to veru treba v istom veku začať konzultovať darčeky, o tom viem svoje, lebo nič nie je krajšie ale zároveň aj bolestnejšie ako úprimná reakcia detí.