Aký darček?

zliana

... ved boli to rodicia a robili to kvoli bezpecnosti... akoze snazim sa to ospravedlnit, ale tiez mi uz toto pride trosku cez ciaru... zase ale funkcia je to dobra si myslim a istych pripadoch ma opodstatnenie, ked ju vyuzijes..

zuzisima

katikaluz14 jezisi to fakt? to uz naozaj dokazu ludia zneuzit cokolvek, aj taku vec, ktora ma byt ako pomoc pre bezpecie dietata. ja toto naozaj nepochopim...

katikaluz14

palinocka - tak by to malo byt, ale poznam aj jeden taky extremny pripad, ked hodinkami aj robili fotografie a dieta o tom nevedelo alebo odpocuvali, co sa prave deje. to je uz pekne cez ciaru.

palinocka

Prave vymozenosti modernej doby nam umoznia viac travit cas s detmi, venovat sa im. Tie hodinky neberem ako nonstop kontrolu, ale ako pomoc v pripade, ze nie sme spolu.

vladkousko

Podľa mňa je to celé dosť o takej tej rovnováhe. Dnes už tie „vymoženosti“ ako smart hodinky pre deti vedia byť napríklad ten taký rozumný kompromis. Nie je to o tom dieťa kontrolovať nonstop, ale mať aspoň základný prehľad a možnosť rýchlo sa dovolať, keď treba. Jasné, nič nenahradí výchovu a dohodu s dieťaťom, ale realita je taká, že nie vždy sa dá všetko ustrážiť len „dohovorom“.

Lupienok554

erina24 ved to je najlepsie si takto davat pozor na dieta. a je to aj o vychove, aby si sa vedela s dietatom dohodnut a verit, ze to dodrzi.

erina24

ale to bolo kedysi dávno, nie? nehovorím, že to treba zľahčovať, ale tiež sa na to inak pozerá človek, ktorý ma malé deti a ktorý deti napríklad nemá. mne to nie je ľahostajné, ale dávam pozor, kde mám dieťa, viem si to skontrolovať, vieme sa dohodnúť, kam môže a kam nemôže.

zancicka

barborica našťastie to na Slovensku nie je také strašné, ako niekde v zahraničí, ale deje sa to, aj ja som o tom už čítala.