Aký darček?

prieskumnicka

- Lupienok554 - Ja to tiez praktizujem. Ale nie vzdy je len na dvore a nie vzdy sa mi chce kazdu chvilu pozerat z okna, ked mam nieco rozrobene. Takto si v aplikacii pozriem, kde sa nachadza a jednym tuknutim viem zavolat. Pre niekoho fajnovost, pre mna prisposobenie sa dobe.

juraska

... lupienok ja si myslim, ze to uplne staci... ved aj to je viacej ako sme mali kedysi my, alebo ako ma vacsina deti si myslim... mozno by som pozerala este toho, ze aby neboli nejake velke, aby to nebolo jednak smiesne na tej malej ruke a aby aj nezavadzali...

Lupienok554

Napriklad ja hladam hodinky, detske, ale len aby mali taky nejaky zaklad, zdielanie polohy, volanie, pripadne spravy. Asi viac pre prvacika netreba. Alebo by ste mi poradili este nieco, aby obsahovali?

Kiara6

mifuska ja mám zatiaľ len takú základnú predstavu, teda zdieľanie polohy, možnosť volať, ale napríklad aj núdzové tlačidlo nejaké, že v prípade potreby, nebezpečenstva alebo tak, by ho len dieťa stlačilo a vyslalo by mi upozornenie. Viac ma extra nenapadá, ale keď niekto niečo spomenie, tak si poviem aha, toto by som aj ja chcela. Preto som sa pýtala.

adikee

Tak zase niekto možno hľadá len vyslovene také, aby sa vedel s dieťaťom spojiť a nepotrebuje tam ďalších milión funkcií.

gimska

emminia treba toho veru viac zvazit, kym sa rozhodnu, ake by jej kupili. teda, ak som spravne pochopila, ze ide o dievca.

emminia

ja by som sa veľmi potešila takému darčeku? a koľko má rokov? aj podľa toho je asi dobré pozerať. aby neboli moc veľké, alebo aby malé aj také lepšie funkcie, ak má už viacej rokov, že využije napríklad ten krokomer alebo nejaké ďalšie funkcie.