aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
ved ked nechces taky najpremakanejsi, tak ho nekupuj :-D
45sara45 ved prave, ze ich je tam vela, ci niektore nie su uplne zybtocne, a teda by mi stacil nejaky jednoduchsi model, nie uplne ten najpremakanejsi novy.
Pre kazdeho nieco ine.
mironella u teba je čo z tých funkcií najdôležitejšie? či ty nemáš hodinky? nejako som asi prehliadla, či si ich kupovala, alebo len plánuješ...
Urcite ano. Je uplne prirodzene, ze nie kazdy ma rovnake poziadavky. To je aj ako pri mobiloch, pri TV, pri autach, pri vsetkom...
myslím, že tie funkcie a ich využitie asi zavisí aj do toho, koľko rokov má dieťa a čo ja od toho ako rodič očakávam.
A ktore funkcie ta zaujimaju? Ono tie hodinky ich niekedy maju dost hodne a rozpisovat kazdu jednu.... Najdolezitejsie je to, aby si mohla volat a asi aby si tu polohu teda vedela odsledovat. Na to sluzi aj gps a aj lbs. Ale vzhladom na to, ze hodinky maju vlastnu kartu, tak lbs mozes vypnut, lebo to je menej presne ako gps.
drahouskaznr a si s nimi spokojna? ci ich este nemate dost dlho na to, aby si ich odskusala poriadne...mna by zaujimali take tie realne skusenosti aj s jednotlivymi funkciami, ci su naozaj k niecomu dobre.
liah33ra Máme doma od nich hodinky. Ale nie presne tieto, čo tu bola fotka pridaná. Podľa toho názvu som to poznala.
drahouskaznr dakujem, idem si to pozriet, nech viem o com hovoris. Ty ich mas doma?