Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

frankma

jeeeeeej, keby to tak fungovalo, tak to by bolo nieco. idem hned prepisat zoznamy mojich deti, nech mam vystarane :D

mifuska

45sara45 presne. naco ma byt aj teraz pod stromcekom kopec veci, co sa ani nijak nevyuziju. radsej menej, ale kvalitnejsie a nech su aj nejakym sposobom uzitocne. ja nenavidim, ked sa detom davaju plysaky, to je za mna uplna zbytocnost.

frankma

to je jedna moja teoria. potom ma este jednu, ze proste to robia kvoli znamym, aby vedeli, ako sa im vodi, akoze v dobrom, ze ked nie su nejak pravidelne v kontakte. ale nemyslim to teraz na nejake drahe veci, skor zazitky alebo tak celkove.

gimska

tak by to malo byt. zial, je smutna doba, kedy sa na socialnych sietach ludia predbiehaju, kto kolko dostal a ake drahe to bolo. poznam takych, co vsetko zdielaju na socialnych sietach, ked si nieco nove kupia, alebo dostanu, len aby osatni o tom vedeli ?

45sara45

To veru ani u nas, mame stanovene, kde je hranica, kazdy sa vie zariadit tak, aby darceky boli, ale nejde o to, predbiehat sa, kto da alebo dostane viacej. Skor sa zameriavame na to, aby tie darceky za nieco stali, aby boli kvalitne a vyuzitelne.

stevino_m

V dnesnej dobe sa volako vytraca ta radost z darcekov, akoby kazdy pozeral len na nejaku pomyselnu sutaz, ze kto dostane viac a kvalitnejsie. Nastastie u nas to tak nie je.