aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
Dlhsia podpora? Akoze myslis zaruka?
Tak asi že novší model, nie? Presne ako pri tých mobiloch. Predávajú sa aj staršie aj novšie. Každý kúpi to, na čo má :) Ale zase pri niektorých veciach sa oplatí aj trošku priplatiť. Potom je tam trebárs dlhšia podpora, dlhšie vychádzajú aktualizácie atď.
Tak ja ratam s tym ze ked je novsia, tak to bude ako aj s telefonmi co su o rad vyssie/nizsie - proste ze su vynovenejsie, lepsie, maju opravene rozne chyby co tie rady pod nimi robili atd. Ved ta technologia ide dopredu stale.
Vynovenu verziu? To je aka prosim ta? A aka je ta starsia verzia potom? :D
Síce nie na mňa smerovaná otázka, ale keďže sme v diskusii, tak mi to hádam prejde :D .... Naše decká majú smart hodinky od Carneo. Syn ich má už dlhšie a dcéra dostala tento rok na narodeniny takú vynovenú verziu vlastne tých starších synových.
A co mate zatial take vyhliadnute. No myslim si ze ked uz aj nie teraz, tak Vianoce to istia :D
Vdaka vam vsetkym za ohlasy, nazory a skusenosti. My pozerame viacero znaciek, aj take zname aj menej zname. Tiez sa nam to rozhodovanie nejak pretiahlo, tak to zahrame asi na den deti spolocne s vysvedckom a bude.
Caute, my by sme chceli teraz najblizsie k MDD nieco deckam kupit uzitocne, hracky nepripadaju v uvahu, chceme nieco co by bolo aj uzitocne (syn 10rokov, dcera 8rokov).
a tak ono asi clovek nevie kedy by mohol vyuzit aj nieco taketo. tiez by mi to mozno prislo na prvu ako zbytocne, ale mozno nastane niekedy taka situacia, ze budem potrebovat vediet kde a kade sa dieta pohybovalo, napr. u nasich co si zabudnu raz niekde aj hlavu je to idealne :-D Inak su uz vsetky tieto hodinky vodotesne a odolne voci prachu?
to mi príde asi zbytočné, aby tam bola takáto funkcia. to nepotrebujem vedieť, kde bolo dieťa pred 3 dňami o takom a takom čase. nech to funguje poriadne v aktuálnom čase :)