Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

horkoc

a tak ono asi clovek nevie kedy by mohol vyuzit aj nieco taketo. tiez by mi to mozno prislo na prvu ako zbytocne, ale mozno nastane niekedy taka situacia, ze budem potrebovat vediet kde a kade sa dieta pohybovalo, napr. u nasich co si zabudnu raz niekde aj hlavu je to idealne :-D Inak su uz vsetky tieto hodinky vodotesne a odolne voci prachu?

matka010

to mi príde asi zbytočné, aby tam bola takáto funkcia. to nepotrebujem vedieť, kde bolo dieťa pred 3 dňami o takom a takom čase. nech to funguje poriadne v aktuálnom čase :)

Zoe27

sissiny no vsak podla mna tiez by to tak malo byt, ze to rodic najskor ponastavuje a az potom ich da dietatu na ruku, lebo ako poznam tych svojich tak uz by ma k tomu viac nepustili :D tam mozes vlastne sledovat aj spatne ze kde sa dieta pohybovalo?

kajmana

Takze aj ked tam je moznost krokomeru alebo monitor spanku apod. funkcie da sa to vypnut ano? To by potom mohlo mat aj dobry vplyv na tu bateriu, ze by ju v podstate nemalo co "zrat".. Cize este predtym ako ich dietatu clovek da to uz asi aby bolo vsetko nastavene poriadne :D

bendiq

liah33ra Niečo majú spoločné a niečo nie. Tak ono každé tie hodinky sú trochu iné, načo by ti boli v detských hodinkách funkcie, ktoré majú niektoré dospelácke, napríklad zvlášť také tie, čo sú zamerané na šport.

vandula No nepoťukajú tam vtedy nič, lebo vtedy sa nedajú používať tie funkcie ;)

liah33ra

Takze vlastne co sa funkcii tyka tak su podobne alebo identicke s takymi klasickymi "dospelackymi" a je tam navyse len to sledovanie polohy ci este nieco?

vandula

Tak zákaz nezákaz - stať sa môže aj keď len omylom. Neviem pre akú vekovú katergóriu sú vhodné takéto hodinky, ale dieťa sa môže na nich hrať alebo sa "chváliť" kamarátom a omylom tam buď ono alebo jeho kamaráti poťukajú voľačo.Tam by som možno potom uvítala niečo ako uzamknutie obrazovky a že môže maximálne tak zdvihnúť hovor :-D

sissiny

Ahoj, my co mame detske hodinky, tak je zakazane nieco na nich nastavovat a vsetko riesim ja cez aplikaciu. Pre istotu :D

strechacka

tak ale to ma celkom dost funkcii na to ze su to len detske hodinky. cize sa to neda len cisto cez tie hodinky ale treba to cez appku v mobile? pytam sa aj preto aby si nahodou dieta omylom nieco same nevyplo.

barborica

kajmana Tak teda mimo tých komunikačných funkcií? Monitorovanie spánku, pohybu, kamera, fotoaparát, krokomer, kalkulačka... Každý využíva tie hodinky inak. My ich tiež nevypíname, podľa mňa má baterka dobrú výdrž. Ale však to zase nie je toľko, aby si ich kvázi odpojila, že sa budú používať čisto len ako hodinky. To máš dva tri kliknutia v apke v mobile.