aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
U nas na sidlisku je napriklad taky jeden starsi pan, on stale nieco vykrikuje po kazdom... Nikdy nikomu nic nespravil, no ale spolahni sa na to. Je to hrozne neprijemne. Napriklad, aj takyto ludia su.
prieskumnicka dnes je ale ina doba, taka nejaka zla, ze by som sa bala pustit deti dalej, aj hrabe ludom napriklad za volantom, aj podivni ludia sa potuluju, je nejako viac opitych.... proste mi nepride velmi bezpecno uz ani cez den pre tie deti.
Toto veľmi dobre poznám. Koľkokrát som takto nepustila dcérku von, pretože som nestíhala a nemala som proste kedy ísť s ňou, lebo navariť treba, poprať treba atď...
To mi vobec nepride ako fajnovost, ale skor ako vyborne vyuzivanie modernych vymozenosti. Vsak ked je zena s detmi sama, nestiha robit milion veci naraz a este aj pozerat z okna, ci to jedno dieta je tam.
- Lupienok554 - Ja to tiez praktizujem. Ale nie vzdy je len na dvore a nie vzdy sa mi chce kazdu chvilu pozerat z okna, ked mam nieco rozrobene. Takto si v aplikacii pozriem, kde sa nachadza a jednym tuknutim viem zavolat. Pre niekoho fajnovost, pre mna prisposobenie sa dobe.
juraska tak na nas rodicia zavolali z okna a bolo vybavene.
... lupienok ja si myslim, ze to uplne staci... ved aj to je viacej ako sme mali kedysi my, alebo ako ma vacsina deti si myslim... mozno by som pozerala este toho, ze aby neboli nejake velke, aby to nebolo jednak smiesne na tej malej ruke a aby aj nezavadzali...
Allie1 Ahoj, chcem sa len opytat, ci ste sa uz rozhodli pre niektore konkretne hodinky :)
Napriklad ja hladam hodinky, detske, ale len aby mali taky nejaky zaklad, zdielanie polohy, volanie, pripadne spravy. Asi viac pre prvacika netreba. Alebo by ste mi poradili este nieco, aby obsahovali?
adikee - Ja by som povedala, že áno. Nie všetci majú rovnaké požiadavky.