Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

marinina

kajmana - Ani nehovor, neviem, čo je toto zase za výmysel. Ale tak hovorím si, že môže byť aj horšie :D Ten Huggy Wuggy, keď fičal, to bolo tiež niečo úžasné :D Skús začať s tými hodinkami, ono sa potom pridajú aj ostatní :D

kajmana

Ako napriklad teraz tie Labubu co su vsade? xD Ide ma z toho porazit ked to vidim, ze takato blbina tak fici medzi detmi. No radsej by som bola aby bol nejaky velky boom s tymi hodinkami ako toto xD

marinina

Zoe27 - U nás úplne stačí, keď niekto v triede príde s nejakou novinkou a už to musia mať všetci. To nehovorím ešte o takýchto situáciach, ako si napísala. Ono deťom netreba veľa :-D

Zoe27

Tak je to predsa len vydobytok modernej technologie a tie decka si na tom ficia presne tak isto ako na youtuberoch a influenceroch, no a staci ze tam uvidia, ze ma niekto z ich idolov take hodinky tak budu stastim cele bez seba :-D

adikee

To si nemyslím. Deti to berú skôr opačne, že je to frajerské a cítia sa tak viacej dospelo. Aspoň som sa ešte nestretla s tým, že by niektoré dieťa takýto darček ofrflalo.

liah33ra

Len aby ti to aj nosili :D Aby sa nahodou necitili trapne pred kamosmi, ze su pod dozorom a j aneviem co este. Ved decka su kadejake.

vandula

Nepoviem keby aquapark, ale na celý wellness by sa mi decká vykašľali :-D Inak už sa blíži koniec školeského roka, pomaly budú začínať prázdniny, deti budú vonku od nevidím do nevidím, takže také tie gps lokátory vôbec nebudú na škodu :-D