Aký darček?

zancicka

45sara45 kamoska sa takto isla zbláznit z jedneho chlapca. bol totalne nevychovany, bez hranic, bez respektu, proste co chcel, musel dostat, inak robil randal. a jej syn sa s nim strasne rad hraval.

45sara45

Ani mi nehovor. Ja sa snazim aj s muzom, vsetko poriadne, mame system na vsetko, deti ucime zodpovednosti a vsetkemu a potom staci nejaky jeden spoluziak, ktory je vychovavany totalne na divoko a katastrofa je na svete.

emmi7

mamita1 to bude asi tým kvalitným počasím dnes tá melanchólia. Mne v poslednej dobe veľmi vadí to detské správanie. Nejako som si to v poslednej dobe začala viac všímať. Akoby vyrastali nadivoko, bez akýchkoľvek zákazov a usmernení.

mamita1

Ani nevrav. Tiež sa o tom každý deň presvedčím. A to nie len pri deťoch. Ja som dnes nejaká melancholická sa mi vidí :D Ale tak verme v lepšiu budúcnosť :D

zancicka

erina24 ale to by niektore deti museli byt v tom vychovavane. ked sa pozriem von, na ihrisko, zda sa mi, ze je to s vychovou velmi zle vo vseobecnosti.

erina24

to asi nemusíš :-D ale tak hádam si vie každé dieťa uvedomiť hodnotu vecí. aspoň takýchto, stačí to k niečomu prirovnať a jednoducho povedať, že druhé hodinky už nedostane. potom sa možno zbadá, či bude niečo s nimi vymýšľať.

zancicka

tifaniass akakolvek pomoc pri bezpecnosti dietata je dolezita. aj ked teda s dobou idu aj unoscovia alebo dokonca samotne deti, ked sa len chcu niekde zasit. To je najjednoduchsie ich dat dole, pripnut spoluziakovi, akoze je v skole alebo podobne vymyslacky. Vedela by som im dat kopec navodov.

tifaniass

gimska Podla mna tie hodinky vedia k tomu dost dopomoct. Nehovorim, ze deti budu viacej v bezpeci, ale ty budes mat aspon ten pocit, ze ich mas viacej pod kontrolou a kedze vies, kde su tak to evokuje aspon ten pocit bezpecia.

gimska

mamita1 myslim, ze v dnesnej dobe obozretnost je namieste. neznamena to nepustat nikam deti, len sa snazit zabezpecit, aby sa im nic nestalo.