aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
mne by asi srdce zastalo, vsak to su infarktove stavy. hlavne, ked sa z toho syn vytesoval. no neurobil by to narocky, takze len to bola prilisna radost. hadam si uz odvtedy dava pozor, ci nie?
paliinno Tak to musela byť riadna radosť :D Ak ste kupovali nejaké lepšie, že nie len také z Číny za 10€, tak si viem prestaviť ten tvoj strach v očiach :-D
no to by ma asi porazilo :-D jasne, to treba vysvetlit, ako treba k takym veciam pristupovat. ale tak pre deti je to velka vec, je to take dospelacke a oni si to potom aj viacej vazia, ked mozu byt ako velkaci.
Syn dostal na vianoce hodinky, velmi sa z nich vytesoval, az ich skoro rozbil. Tak sme mu vysvetlili, ze to nie je len tak, ze dalsie nedostane a musi si na ne davat pozor.
zancicka - tak to zase moj syn je kadejaky niekedy, ale viem, ze toto by si nedovolil. dat si hodinky dole z ruky, ked vie, preco ich, ze je dolezite aby ich mal a ze to nie je hracka proste.
mamita1 ach, tak to nás čaká ešte zábava teda. Akurát aj zas prší.
zancicka to museli mať radosť. Ja to vidím len okolo a už mám dosť.
emmi7 Toto počasie na mňa inak hrozne vplýva. A čo som pozerala predpoveď, tak s to ani nemá tak skoro zmeniť k lepšiemu.
zancicka A ty potom môžeš robiť aj nemožné. To dieťa sa viacej upne na rovesníka ten mu pôjde "vzorom" ako rodičia. Je to ťažké niekedy, to sama poznám. U nás to zase tak majú v triede, že napríklad keď niekto donesie niečo nové, hračku napríklad, čo samo o sebe podľa mňa do školy nepatrí, tak potom to musí mať každý. Lebo hneď ho vyčlenia a nehrajú sa s ním, lebo "nezapadne".
45sara45 kamoska sa takto isla zbláznit z jedneho chlapca. bol totalne nevychovany, bez hranic, bez respektu, proste co chcel, musel dostat, inak robil randal. a jej syn sa s nim strasne rad hraval.
Ani mi nehovor. Ja sa snazim aj s muzom, vsetko poriadne, mame system na vsetko, deti ucime zodpovednosti a vsetkemu a potom staci nejaky jeden spoluziak, ktory je vychovavany totalne na divoko a katastrofa je na svete.
mamita1 to bude asi tým kvalitným počasím dnes tá melanchólia. Mne v poslednej dobe veľmi vadí to detské správanie. Nejako som si to v poslednej dobe začala viac všímať. Akoby vyrastali nadivoko, bez akýchkoľvek zákazov a usmernení.