Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

strechacka

no vsak kvoli tomu sa davaju do mailu tie newslettere nie? alebo este si zvyknem tak nastavit strazneho psa, ze co mi v podstate pride tiez mail ze je produkt v zlave.

simka214

barborica nerozumiem akoze co ty ano? Ty chodis este do skoly ci ako si to myslela :D
drahouskaznr to ale nie je bohvieco furt sledovat a cakat ci nieco zlacnie alebo budu niekde vypredaje..take nieco za rozumnu by to chcelo, ze aby clovek potom nebanoval.

drahouskaznr

Treba si iba pozrieť, kde sú kedy aké ceny. Ono niekedy môžu mať elektrá nejaké výpredaje, niekedy sú na tých oficiálnych stránkach zase zľavy. To sa asi nedá na sto percent nejak povedať.

kajmana

No podla mna je tam rozdiel v cene. Ved napriklad aj pracku alebo susicku sme takto kupovali v Nayku a nie priamo z od vyrobcu a myslim si ze nas vysla menej.

stevino_m

no to je tiez pravda..no a vy ked ste kupovali hodinky tak ste isli cez elektro nejake alebo original cez nejaky web tych hodiniek a odtial kupili? neviem ci je v tom realne nejaky rozdiel ci uz co sa dodania tyka alebo ceny.

sissiny

Tak zase my mame taku dohodu, ze pocas skoly proste nic. Nikto nikam nepise, nevola. Ked nieco treba, tak dcera ma povedat ucitelke, alebo ja budem volat ucitelke, keby bolo nieco surne.

stevino_m

Myslis take ako sa da na telefone nastavit tichy rezim alebo vibracie? To by mohlo byt inak celkom fajn a skor by som asi volil to s tymi vibraciami, lebo uz vidim ako si to nasi podchvilou kontroluju ci nahodou sme im niekto nieco nepisali nevolali :D

sinka

ved ale nemusi ich vypinat, ci musi? nestaci ich dat do takeho toho nejakeho ticheho rezimu, alebo ako sa to vola pri hodinkach?

Zoe27

Ale rucickove hodinky realne tak dieta nerozptylia ako tieto hodinky. Potom uz len dufat ze si ich nezabudne zapnut ked skonci vyucovanie.

barborica

To som si presne povedala, že dieťa sa mi na pobyt v nejakom hoteli vykašle :-D
Tak nevidím dôvod, prečo v škole by ich mali z ruky dávať dolu. Majú nastavené, že počas školy ich používať nemôžu (ale ja áno :-) ) Tak to potom by museli zakázať aj klasické ručičkové hodinky, keď ide o to.