Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

Chéri

Pozri, stále to je jednoduchšie, ako keď niekto ide dať dieťa len do prvého ročníka. Vtedy je to masaker. Všetko nové. Ale už keď máš staršie dieťa, tak to už len nabehneš po prázdninách na ten stereotyp zase. Ja sa na to už aj celkom teším. Škola, krúžky, tréningy... No budem taxikár, ale nevadí mi to. Lepšie, ako by doma sedeli iba.

emminia

ani nehovor... začiatok školského roka... mňa panika už začína chytať teraz, že čo všetko bude treba nakúpiť a kým nabehneme na ten režim školský zase.

prieskumnicka

- matka010 - ja sa vobec necudujem. vo vsetkych smeroch taketo technologie napreduju a je toho coraz viacej. aj medzi mladymi, starsimi a aj medzi detmi. inak ked spominate tu ten zaciatok skolskeho roka, tak sme sa bavili cez vikend s babami, ze carneo ma teraz akciu na hodinky s tymto spojenu. mozno niekomu pomoze takato informacia :)

matka010

inak za mňa dosť dobrý darček. u nás čo chodievame na ihriská a tak celkove medzi maminami a rodičmi, tak tie hodinky rieši celkom dosť ľudí, stále viac a viac. teraz keď ide začiatok školského roka pomaly, tak možno aj nejaké akcie na ne budú si myslím.

zuzula28

Zliana, tak ako píšeš. Navolíš si tam kontakt a keď podrží to tlačítko, tak sa automaticky vytočí a volá. Nemusí to hľadať v zozname.

barborica

Presne toto som riešila aj ja ? Nakoniec sme chceli, aby mali hlavne GPS, možnosť volať a SOS tlačidlo, to mi príde ako základ pri detských hodinkách. A bonus navyše je, keď sa dajú cez ne aj posielať správy alebo majú appku pre rodiča, čo je ale asi už bežné. Hodinky, čo len ukazujú čas a kroky, sú možno fajn na začiatok, ale keď už máš dieťa školáka a chceš mať aspoň trochu prehľad, tak tie smart funkcie fakt pomôžu. Bez toho je to len drahá hračka na ruke.

zuzula28

Kajmana a čo chceš aby mali tie hodinky za funkcie? Aby boli aj na kartu? Chceš aby mali aj GPS? Chceš cez nej aj volať? Alebo chceš len aby proste ukazovali čas a počítali kroky napríklad?

drahouskaznr

Tak asi sú potom tie najlepšie z nich, keď pre tie sa rozhodli a aj ty ich poznáš :D Potom tými ostatnými by som sa vôbec nezapodievala :D