aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
tak by to malo byt. zial, je smutna doba, kedy sa na socialnych sietach ludia predbiehaju, kto kolko dostal a ake drahe to bolo. poznam takych, co vsetko zdielaju na socialnych sietach, ked si nieco nove kupia, alebo dostanu, len aby osatni o tom vedeli ?
To veru ani u nas, mame stanovene, kde je hranica, kazdy sa vie zariadit tak, aby darceky boli, ale nejde o to, predbiehat sa, kto da alebo dostane viacej. Skor sa zameriavame na to, aby tie darceky za nieco stali, aby boli kvalitne a vyuzitelne.
V dnesnej dobe sa volako vytraca ta radost z darcekov, akoby kazdy pozeral len na nejaku pomyselnu sutaz, ze kto dostane viac a kvalitnejsie. Nastastie u nas to tak nie je.
ale tak treba sa na to pozriet, tak ze sa nic nestalo a nebolo to narocky. vsak si spomente, ako ste sa vedeli tesit ako deti. toto by sme mali inak vediet stale si myslim. o co by bol svet krajsi :D ja keby dostanem take hodinky, take masiny, ako dieta, ak neviem, ci by som prv plakala od stastia alebo skakala od radosti :D
ono si clovek povie, ze to treba prijat a nechat tak, ale niekedy ta prvotna reakcia zial byva ina ? ale potom, ked to mozog spracuje, je to uz vpohode.
emmi7 To áno, keby sa na to dalo aspoň pripraviť :D Ale ono je veľa takých vecí, ktoré musíš proste len prijať :D
mne by asi srdce zastalo, vsak to su infarktove stavy. hlavne, ked sa z toho syn vytesoval. no neurobil by to narocky, takze len to bola prilisna radost. hadam si uz odvtedy dava pozor, ci nie?
paliinno Tak to musela byť riadna radosť :D Ak ste kupovali nejaké lepšie, že nie len také z Číny za 10€, tak si viem prestaviť ten tvoj strach v očiach :-D
no to by ma asi porazilo :-D jasne, to treba vysvetlit, ako treba k takym veciam pristupovat. ale tak pre deti je to velka vec, je to take dospelacke a oni si to potom aj viacej vazia, ked mozu byt ako velkaci.
Syn dostal na vianoce hodinky, velmi sa z nich vytesoval, az ich skoro rozbil. Tak sme mu vysvetlili, ze to nie je len tak, ze dalsie nedostane a musi si na ne davat pozor.