aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
matka010 ja som úplne za praktické darčeky, či už pre dospelých alebo pre deti. Veď aj deťom sa predsa dá vybrať niečo, čo ich bude baviť, čo ich bude rozvíjať a nebude po týždni na to padať prach. A čo tak okolo seba počúvam, tak tie technológie deti veľmi obľubujú.
No jasné, to vydrží mesiace používania. A zahrať sa dá aj na nich. Keby veľmi zle bolo ;)
tak to už je na vašom uvážení, to je jasné. ale podľa mňa dobrý darček. hlavne užitočný. nie len nejaká hlúposť, čo sa kúpi, lebo to práve fičí, dieťa sa s tým trikrát zahrá a skončí to zabudnuté. tieto hodinky, to sa dá dlho dlho používať.
mamita1 my sme ich tiez zvazovali ako darcek za vysvedcenie, ale prislo mi to dost financne nakladne, tak sme si povedali, ze nie. Dostanu ich nakoniec asi od Jeziska.
katikaluz14 My sme dávali teraz iba taký balíček, že sladkosti nejaké a veci na tvorenie. Len také drobnosti. Ale tie hodinky ma celkom zaujali. Podľa čoho ste ich kupovali?
Enterprise business intelligence is now core to how large firms compete. Leaders rarely lack data. They lack insight from complex data, on time. Enterprise BI closes that gap with software and governance. It integrates data sources and centralizes business data. The result is a complete view of the business.
Snáď si to s nimi odkomunikovali. Ja by som bola rada, ak by mojím deťom niekto také darčeky kupoval. Či myslíš, že technológiám sa chcú vyhnúť úplne?
A rodičia krstniatka sú s tým ok, že kupujete takýto darček. Nie každý je naklonený technológiám pre deti.
sissiny my sme sa tiež rozhodli pre hodinky, podľa mňa je to super, aj sa naučia trošku zodpovednosti, aj sú rodičia menej ustráchaní. Teda my ich kupujeme krstniatku, len zatiaľ nevieme ktoré ešte. Tí, čo ich máte, s ktorými ste fakt že spokojní?
za mna fajn. nie su to odveci darceky. tie hodinky, to su take aj na sim kartu?