aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
ja som sa prisla trosku inspirovat, lebo budemem mat prve okruhliny, tak ze co ste naposledy kupovali tym deturencom, ale toto je pekna myslienka.
A co bude obsahom toho balicka? Napad je to pekny.
marinina za nasej doby to bolo uplne ine, teraz su tie hracky dost otrasne, aj ked priznavam, taky ratafak plachta s odstupom casu vyzera dost desivo. Moja zena sa rozhodla, ze spravi detom taky uvitaci balicek, na zaciatku skolskeho roku, kedze menia skolu.
To môžem potvrdiť. U nás je to tiež presne tak isto. Či ide o niečo také väčšie akože drahšie, alebo oblečenie alebo tie šibnuté hračky kadejaké, čo to je furt niečo iné každú chvíľu v obľube.
daninka25 - Je to pravda. Ono aj tie deti chcú ísť s dobou. A pri nich to funguje tak, že čo vidia u jedného, tak po tom odrazu túži ďalší a ďalší.
matka010 ja som úplne za praktické darčeky, či už pre dospelých alebo pre deti. Veď aj deťom sa predsa dá vybrať niečo, čo ich bude baviť, čo ich bude rozvíjať a nebude po týždni na to padať prach. A čo tak okolo seba počúvam, tak tie technológie deti veľmi obľubujú.
No jasné, to vydrží mesiace používania. A zahrať sa dá aj na nich. Keby veľmi zle bolo ;)
tak to už je na vašom uvážení, to je jasné. ale podľa mňa dobrý darček. hlavne užitočný. nie len nejaká hlúposť, čo sa kúpi, lebo to práve fičí, dieťa sa s tým trikrát zahrá a skončí to zabudnuté. tieto hodinky, to sa dá dlho dlho používať.
mamita1 my sme ich tiez zvazovali ako darcek za vysvedcenie, ale prislo mi to dost financne nakladne, tak sme si povedali, ze nie. Dostanu ich nakoniec asi od Jeziska.
katikaluz14 My sme dávali teraz iba taký balíček, že sladkosti nejaké a veci na tvorenie. Len také drobnosti. Ale tie hodinky ma celkom zaujali. Podľa čoho ste ich kupovali?