aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
barborica našťastie to na Slovensku nie je také strašné, ako niekde v zahraničí, ale deje sa to, aj ja som o tom už čítala.
To mi príde už trochu prehnané asi. Zase také veci sa asi nedejú, buď realisti.
frankma u nas to nie je take rozsirene chvalabohu, ale tam to davaju najma kvoli pripadnemu unosu, cize vtedy by dietatu ten mobil alebo aj hodinky asi dali dolu a zahodili.
A je to vobec kompatibilne aj s inymi telefonmi? Ja uz vidim, ako by sa to u nas po dvoch dnoch stratilo. Nam sa osvedcili Carneo hodinky. To je frajerske pre deti, pre rodicov je to spolahlive, mozu sledovat, kde sa im deti nachadzaju.
Áno, myslím, že aj apple to má, volá sa to airtag.
ano, to je tiez riesenie, ale tam vidis len polohu, nemozes komunikovat.
ja som teraz videla na internete, robi sa to v zahranici, ked idu deti niekam, tak im davaju do obuvi ci oblecenia, ktore si tak lahko nedaju dole, taky ten tracker. aby mali prehlad, ak by nahodou niekto po ceste zo skoly, alebo aj priamo v skole ich niekam odtiahol.
Amen. S tym plne suhlasim. Uz som sa ale stretla aj s takymi nazormi, ze som pretlivena a prezivam to a nech tie deti necham, nech si uziju dectvo a podobne. Ved ano, ja som za, nech su deti detmi. Ale preco by som napriklad im nedala na ruky hodinky, aby som vedela, kde su, ked idu von. Aby som vedela, ci sa dostavili na kruzok bez toho, aby som im musela kazdu chvilu telefonovat. Aby som vedela, ci rano stihali a isli na bus, na ktory chodievaju zvycajne...
bendiq zial, je to realita dnesnej doby a radsej je dobre byt opatrny, ako neskor potom lutovat. Je hrozna doba, preto je dolezite podla mna, urobit vsetko pre to, aby sme deti ochranili.
To si tu teraz asi viacerých nepotešila týmto zistením :D