Aký darček?

Mokos

Je to fajn tie hodinky hlavne keď už deti chodia samy von alebo do školy. Je to lepšie ako telefón a dá sa sledovať aj poloha. Ale určite nekupovať lacné a radšej pozrieť nejaké lepšie.

vandula

Tak asi škôlkari také hodinky nepotrebujú sú im zbytočné. Teda aspoň pri našich by to tak bolo. Možno ešte aj v tej prvej triede je to skoro. A čo vlastne cez tie hodinky sa dá len sledovať poloha dieťaťa kde je?

Chéri

Prečo by to malo byť nejak vekovo obmedzené? To si nemyslím, bežne malé deti nosia takéto hodinky. My sme kupovali dcére tiež smart hodinky Carneo Platinum, keď nastúpila do školy. Za mňa je to super vec.

strechacka

tieto smart hodinky su ale zrejme len pre nejaku obmedzenu vekovu kategoriu. aka je najvhodnejsia? idu tie vianoce tak tiez by sa mi sikli nejake tipy :D

wudia

Mozes sa podelit o to, ze ake hodinky ste kupili? Lebo je ich celkom dost na trhu, tak ze podla coho je dobre vyberat.

vladkousko

Choďte do toho, smart hodinky sú super vec. Sám ich používam už roky a keď to decká videli, tak jasné, že chceli tiež. Tak sme im vlani na Vianoce tiež kúpili a teda lepšieho darčeka pod stromčekom podľa nich nebolo. Ani z ruky ich nechcú dávať.

erina24

aká vďačná diskusia. riešim darček na vianoce pre mladšieho súrodenca, má 13 rokov. napadli mi kadejaké veci, ale z takých praktických trebárs smart hodinky. ja mám rada také darčeky, ktoré sa aj využívajú a nie skončia niekde zabudnuté a toto mi príde také užitočné. aký máte na to názor pls?

crestee

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)