aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
Chéri niektoré deti veľmi nevedia skrývať emócie. ale zas naopak sa vedia aj neskutočne tešiť, bez zábran. časom väčšinou pochopia, že nie je dôležitý ten konkrétny darček, ale snaha. nikdy sa ti nestalo, že by si videla sklamanie v tých detských očiach?
To niekto aj takto prežíva dostávanie darčekov? Ja to neberiem teda nejak moc vážne. Skôr len jasám, keď sa niekto ozaj trafí. A tak sa to snažím nejak aj u detí. Že nie tak úplne záleží na tom, čo dostanú. Pretože nie každý má aj také finančné možnosti, ako si deti vedia darčeky vymyslieť.
Myslela som, že vedia svojou reakciou aj poriadne raniť človeka, ako keď sa náhodou netrafíš, alebo kúpiš inej farby ako chceli. Alebo keď dostanú niečo čo sa im vôbec nepáči.
Bolestnejsie? Moje deti teda pri darcekoch netrpia haha
terminartorvlada to veru treba v istom veku začať konzultovať darčeky, o tom viem svoje, lebo nič nie je krajšie ale zároveň aj bolestnejšie ako úprimná reakcia detí.
To je taky vek, ze to sa treba urcite pytat, co si zelaju. Taketo deti uz maju svoju hlavu a svoje nazory a chcu proste byt viac sami sebou, nech len sa prisposobovat :)
prve okruhliny si 10 rokov. to je taky zaujimavy vek, synovec uz ma prvu pubertu, takze ofrfle kazdy darcek.
okruhliny myslis akoze 10? ano? ja sa len pre istotu pytam :-D a dievca ci chlapes? co preferuje?
ja som sa prisla trosku inspirovat, lebo budemem mat prve okruhliny, tak ze co ste naposledy kupovali tym deturencom, ale toto je pekna myslienka.
A co bude obsahom toho balicka? Napad je to pekny.