Aký darček?

kajmana

marinina - okej tak zacneme hodinkami :) A vybrat podla coho? Nech to mame na prvy sup a nemame potom opletacky s opravami a reklamaciami apod.

stevino_m

erikuska - nakoniec sme vyberali spomedzi tych Carneo. Akoze pacili sa nam aj Garmin, Xplora X5 Play a TickTalk 4 ale nakoniec tie Carneo boli take zlata stredna cesta by som povedal.

strechacka

No ved relacia tusim skoncila niekedy okolo roku 2011 ci? A to prave vtedy asi zacinali len tie prve mobilne telefony a smartfony. Ved 14 rokov dozadu sme nemali len pevne linky a hrubu knihu Zlate stranky v sekretari :DD

horkoc

Tak on im hovorieval aj inak pokial si dobre pamatam a to by sedelo viac vdaka tymto kadejakym technologiam haha :-DDD Kazdopadne ta doba ide vpred a darmo niekto moze nieco hovorit na to z tej starsej generacie.

strechacka

Ja si myslim ze v dnesnej dobe sa tie deti rodia uz s telefonom v ruke, cize im taky problem to ovladanie robit nebude. Deti smartfónové ako Majster N zvykol hovorievat (okrem ineho :-D ).

erikuska

my sme tiez uvazovali o niecom takom pre deti, pretoze je to prakticke aj na sledovanie aktivity, ale aj na rychly kontakt. v dnesnej dobe je to uz fakt uzitocny pomocnik, ktory moze detom pomoct aj s bezpecnostou. ked tak napis, ktory model ste vybrali a co sa vam na nom najviac paci? tiez by ma zaujimalo, ako sa s nimi deti zvykaju, ci ich nosia radi a ci je jednoduche ich ovladanie.

stevino_m

Mozem suhlasit. My sme teda nakoniec deckam k vysvedceniu kupili taketo smart hodinky a zatial klopem funguju super.