aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
kludne ti mozem napisat, ze my sme kupili hodinky carneo buddy, ale to ci budu splnat tvoje poziadavky na smart hodinky pre dcerku, vnucku, neterku, neviem, tak to uz ti garantovat nemozem. preto je uplne pochopitelne, ze ta odkazuju na tie porovnania ;)
katikaluz14 s nádejou som objavila túto diskusiu, že tu nájdem odporúčania na konkrétne hodinky pre 12 ročnú slečnu a tu si človek má ísť sám hľadať a porovnávať funkcie na stránku nejakého výrobcu :)
gimska - pri vsetkych hodinkach mas uvedene aj funkcie a aplikacie, no proste zoznam vsetkeho, co hodinky vedia, co je v nich obsiahnute. takze to je najmenej si to pozriet.
drahouskaznr a ktory konkretne model mas doma? Pre dievca ci pre chlapca si ich kupovala?
ved ked nechces taky najpremakanejsi, tak ho nekupuj :-D
45sara45 ved prave, ze ich je tam vela, ci niektore nie su uplne zybtocne, a teda by mi stacil nejaky jednoduchsi model, nie uplne ten najpremakanejsi novy.
Pre kazdeho nieco ine.
mironella u teba je čo z tých funkcií najdôležitejšie? či ty nemáš hodinky? nejako som asi prehliadla, či si ich kupovala, alebo len plánuješ...
Urcite ano. Je uplne prirodzene, ze nie kazdy ma rovnake poziadavky. To je aj ako pri mobiloch, pri TV, pri autach, pri vsetkom...
myslím, že tie funkcie a ich využitie asi zavisí aj do toho, koľko rokov má dieťa a čo ja od toho ako rodič očakávam.