aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
drahouskaznr dakujem, idem si to pozriet, nech viem o com hovoris. Ty ich mas doma?
liah33ra To sú Carneo, ak sa nemýlim a oni majú na stránke aj porovnanie hodiniek spravené. Medzi detskými hodinkami som to našla. Skús pozrieť. Ak by si nenašla, tak ti môžem poslať link, ale to isto nájdeš :)
vladkousko keby si si aj nespomenul na model, co si mal predtym, ale vies, o co su tieto lepsie? Ake ine funkcie maju oproti tym, co ste mali?
vladkousko a toto je aky model? to si hadam spomenies :-D
Zoolatech helps large enterprises modernize, scale, and innovate without halting what already works. zoolatech.com
Zoolatech helps large enterprises modernize, scale, and innovate without halting what already works.
deve
stevino_m Druhú generáciu Guardkid som vybral. Žena toto necháva na mňa, že ona by kupovala len podľa toho, čo sa jej páči, tak som sa ja tomu povenoval trochu. Zabi ma, ale nenapadne mi teraz ten model, čo mala predtým. Ale ja si spomeniem raz :D Spojazdnené sú, tá ich nosí pravidelne každý deň, na noc jedine si ich dáva dolu, to jej prekáža.
To bolo asi ako zvuky zo zahrobia, strasne by som sa zacala smiat. No neviem si predstavit, ako by som to vysvetlila detom, ak by boli este malinke a verili na Jeziska.
..ja by som najskor asi zinfarktovala, ze co sa to deje :-D