Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

emminia

ja by som sa veľmi potešila takému darčeku? a koľko má rokov? aj podľa toho je asi dobré pozerať. aby neboli moc veľké, alebo aby malé aj také lepšie funkcie, ak má už viacej rokov, že využije napríklad ten krokomer alebo nejaké ďalšie funkcie.

Allie1

My sme sa s mužom rozhodli krsniatku kúpiť hodinky, lebo veď všetci spolužiaci také majú. Jasné, že to nie je pravda, ale už dlho po nich túži, tak ich dostane od nás na narodky. Našli sme zatiaľ Carneo, ale nevieme, ktoré ešte presne.

smialala

daju, jasne, ze sa daju. to sa da na kazdych hodinkach. len si treba pozriet, ake rozmery ma ten remienok a vies si zakupit aj dalsie, nahradne, mozes to aj striedat, ked sa ti to tak paci.

liah33ra

matka010 podla mna kazda farba okrem ciernej sa bude spinit, teda ak sa ma spinit. Chapeme sa? A nedaju sa tie remienky vymienat?

mifuska

a keby si ty napisala, co od tych hodiniek ocakavas a ake by si chcela, aby mali funkcie a co by podla teba mali dokazat a podla toho by ti niekto vedel odporucit, ktore by boli fajn :)

Kiara6

mifuska áno, viem, čo myslíš, len oveľa viac by pomohlo,aspoň teda mne, ak by každý napísal, že čo je napríklad preňho topka na daných hodinkách a človek si potom vie z toho vybrať to svoje.