aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
erina24 aj keby na to mám, asi len tak nedarujem auto, to by muselo byť nejaká iná udalosť ako za vysvedčenie.
keby na to mám, tak dám aj to auto :D samozrejme, zaslúžiť si ho musí :-D
Ja mám pocit, že sa to každý rok veľmi stupňuje, za chvíľu im budeme ako v amerike dávať autá...
Plánujete aj teraz na konci roka nejaké darčeky pre deti? My sme zakaždým len nejakú maličkosť dostali od rodičov, ale teraz sa to akosi dostalo na vyššiu úroveň mám pocit.
Chrisiana a na ktorej? Priamo ta ich alebo partnerska predajna?
Ja len ze ked ich uz spominas, tak maju akciu na detske hodinky teraz na stranke :)
Carneo - Diarra6 aj ich uz mas doma, teda odskusali ste ich? Alebo si sa len zatial definitivne rozhodla, ze pojdes do tej znacky, a vyberas model?
ty si to z akého existenčného konca poňala :D tak jasné, že to raz príde, ale zase nedramatizujme, keď ide o 7,8,9 ročné deti :D
Tak presne, ešte budú rodičia plakať, že sa deti až príliš osamostatnili, ale tak to proste asi má byť. Musia sa naučiť v konečnom dôsledku žiť samy.
ono to pride casom aj same, ze budu chcet byt samostatnejsie a rodicia budu otravni a trapni :-D