Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

vandula

Tak zákaz nezákaz - stať sa môže aj keď len omylom. Neviem pre akú vekovú katergóriu sú vhodné takéto hodinky, ale dieťa sa môže na nich hrať alebo sa "chváliť" kamarátom a omylom tam buď ono alebo jeho kamaráti poťukajú voľačo.Tam by som možno potom uvítala niečo ako uzamknutie obrazovky a že môže maximálne tak zdvihnúť hovor :-D

sissiny

Ahoj, my co mame detske hodinky, tak je zakazane nieco na nich nastavovat a vsetko riesim ja cez aplikaciu. Pre istotu :D

strechacka

tak ale to ma celkom dost funkcii na to ze su to len detske hodinky. cize sa to neda len cisto cez tie hodinky ale treba to cez appku v mobile? pytam sa aj preto aby si nahodou dieta omylom nieco same nevyplo.

barborica

kajmana Tak teda mimo tých komunikačných funkcií? Monitorovanie spánku, pohybu, kamera, fotoaparát, krokomer, kalkulačka... Každý využíva tie hodinky inak. My ich tiež nevypíname, podľa mňa má baterka dobrú výdrž. Ale však to zase nie je toľko, aby si ich kvázi odpojila, že sa budú používať čisto len ako hodinky. To máš dva tri kliknutia v apke v mobile.

kajmana

Tak ale nekupuje sa to prave kvoli tomu aby to sledovanie polohy bolo stale zapnute? To je asi to posledne co by som v tych hodinkach vypinala :D

Zoe27

A nie je to take otravne ze zapinat vypinat? Nemoze to mat potom aj nejaky vplyv na tu bateriu ze by sa rychlejsie pokazila?

prieskumnicka

-vandula- Ked su len cisto na volanie, tak velmi dlho. Ono ale mavaju aj rozne aplikacie, sledovanie polohy... Ked mas toto zapnute nonstop, tak skor sa vybije baterka, to je podla mna logicke. Ale kamaratka to robi tak, ze ked pride jej chlapec domov, tak hodinky bud vypnu, alebo vypne vsetky tie funkcie. Takze baterka vydrzi veelmi dlho.

zahorko

ja sa este spytam k tej vydrzi baterie - pri niektorych je uvedene ze vydrzia dva dni a niekde tri-styri dni. Tak by ma zaujimalo ako to realne vlastne je..

liah33ra

je super ze je viacero druhov a typov, ale ono to niekedy byva aj na skodu ked je ten trh prehlteny a clvoek potom nevie ze odkial kupit a co sa mu najviac oplati a ci je ten obchod spolahlivy apod.

matka010

čo je zbytočné pre teba, nemusí byť aj niekoho iného :-) preto je viacero druhov a typov tých hodiniek. máš si z čoho vyberať. aj v rôznych cenových reláciách.