Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

strechacka

Ved ale to su potom asi aj cenovo drahsie ked su tam aj taketo "srandy" navyse (a mozno aj zbytocne :D). Nam by stacili uplne take nejake jednoduche, hlavne nech sa dovolame a vieme kde je.

kajmana

Napriklad? Neviem si ich akosi predstavit na nieco ine ako na telefonovanie a v podstate co ine by take dieta potrebovalo v tych hodinkach mat :D

vandula

Takže z toho mi vyplýva že by tie hodinky mali vydržať dostatočne dlho, lebo veď okrem volania čo na nich vieš iné využiť?

prieskumnicka

-Zoe27- Pri oboch zariadeniach, ci hodinky alebo telefon, zalezi okrem velkosti baterie hlavne aj od toho, ako to zariadenie vyuzivas. Ked ten telefon budes mat cely den v taske a netuknes don, tak samozrejme, ze vydrzi dlhsie ako pri aktivnou pouzivani. Rovnako ako aj hodinky.

Zoe27

Ja si myslím že by to malo vydržať ako nejaký slabší smartfón. Netreba asi od toho čakať nejaké zázraky, ale hlavne aby sa to nevybilo a nevyplo v tú najnevhodnejšiu chvíľu.

horkoc

My chceme tiez deckam takuto srandu zohnat, hlavne teda teraz ako chodia do skoly uz same a este maju aj druzinu alebo kruzky tak si myslim ze je to fajn ked to deti maju. Len zas sa celkom obavam vydrze baterie.

mironella

Ahojte, citala som, ze ste okrem ineho spominali aj smart hodinky. Prave tie ma uputali. Chcela by som nejake take pre syna, ale nechcem tam ziadne hry a taketo blbinky, co by ho mohli len zbytocne zlakat a odputavat pozornost. Viem, ze to byva v hodinkach, sam mi hovoril, ze sa na tom deti v skole hravaju. Tomu sa chcem vyhnut.

strechacka

Tak do tychto technickych veci sa ja nevyznam to skor muz alebo moj brat ma na starosti ked uz ideme nieco taketo kupovat :D ale tiez mi to pride ako nonsens ze by take hodinky zvladli viac ako smartfon..

liah33ra

lepsie ako telefon? neviem si to uplne predstavit, predsa len ten telefon sa nahradit neda takymito hodinkami. uz len co sa tyka parametrov alebo procesoru mi pridu menej vykonne.