Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký darček?

barborica

To som si presne povedala, že dieťa sa mi na pobyt v nejakom hoteli vykašle :-D
Tak nevidím dôvod, prečo v škole by ich mali z ruky dávať dolu. Majú nastavené, že počas školy ich používať nemôžu (ale ja áno :-) ) Tak to potom by museli zakázať aj klasické ručičkové hodinky, keď ide o to.

simka214

No ale mila stanislavka to je tak pre dospelych. Aktualne je tu tema co pre deti. A tie do wellnesu alebo nejakej peknej izby v hoteli asi neposles :D
barborica ani v skole im ich nebudu davat dolu z ruky?

stanislavka

Ak to nemá byť prekvapenie tak môžu byť hodinky alebo mobil lebo to sú veci ktoré by som si rada vybrala podľa môjho vkusu ale ak by to malo byť prekvapenie tak za mňa ideálny nápad je pobyt buď to do wellnesu, sauny alebo izba v peknom hoteli www.hoteldevin.sk :)

barborica

Hodinky mi prídu práveže praktickejšie ako mobil. Akože takto pri deťoch a tých menších určite. Už vidím, ako by moje decká nechali mobil vonku niekde na lavičke alebo v družine alebo na krúžku alebo hocikde. Hodinky z ruky dolu nedávajú mimo domu.

kajmana

Ale ved to by tak mohli brat aj mobil nemyslis? Podla mna to praveze tie decka potesi ako kazda ina moderna technologia v dnesnej dobe.

stevino_m

No teba ako dospelu ze mas pod kontrolou svoje deti to rozumiem haha. Len ci by to tak v pohode brali aj tie deti..

stevino_m

Takze si myslite ze taketo smart hodinky by ocenilo ako 10 tak aj 7 rocne dieta? Nebrali by to ako ze ich chceme kontrolovat a gulali by ocami? :D

adikee

Tak asi že novší model, nie? Presne ako pri tých mobiloch. Predávajú sa aj staršie aj novšie. Každý kúpi to, na čo má :) Ale zase pri niektorých veciach sa oplatí aj trošku priplatiť. Potom je tam trebárs dlhšia podpora, dlhšie vychádzajú aktualizácie atď.