aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
Ani nevrav. Tiež sa o tom každý deň presvedčím. A to nie len pri deťoch. Ja som dnes nejaká melancholická sa mi vidí :D Ale tak verme v lepšiu budúcnosť :D
erina24 ale to by niektore deti museli byt v tom vychovavane. ked sa pozriem von, na ihrisko, zda sa mi, ze je to s vychovou velmi zle vo vseobecnosti.
to asi nemusíš :-D ale tak hádam si vie každé dieťa uvedomiť hodnotu vecí. aspoň takýchto, stačí to k niečomu prirovnať a jednoducho povedať, že druhé hodinky už nedostane. potom sa možno zbadá, či bude niečo s nimi vymýšľať.
tifaniass akakolvek pomoc pri bezpecnosti dietata je dolezita. aj ked teda s dobou idu aj unoscovia alebo dokonca samotne deti, ked sa len chcu niekde zasit. To je najjednoduchsie ich dat dole, pripnut spoluziakovi, akoze je v skole alebo podobne vymyslacky. Vedela by som im dat kopec navodov.
gimska Podla mna tie hodinky vedia k tomu dost dopomoct. Nehovorim, ze deti budu viacej v bezpeci, ale ty budes mat aspon ten pocit, ze ich mas viacej pod kontrolou a kedze vies, kde su tak to evokuje aspon ten pocit bezpecia.
mamita1 myslim, ze v dnesnej dobe obozretnost je namieste. neznamena to nepustat nikam deti, len sa snazit zabezpecit, aby sa im nic nestalo.
Tak to potom aby ste ani deti nikam nepúšťali, keď sa tohto bojíte.
Are you currently unable to access your email account. do not worry, here are the guide to troubleshoot the problem.
For more details, you need to visit askprob blogs. askprob.com
sissiny hodinky sa daju zabezpecit sklami alebo ochrannymi foliami, to je pravda. je vsak dolezite aj deti viest k tomu, ze s vecami sa zaobchadza istym sposobom, ze treba si predsa dat pozor. samozrejme v takej zdravej miere, nie zas prehnane.