aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
To je taky vek, ze to sa treba urcite pytat, co si zelaju. Taketo deti uz maju svoju hlavu a svoje nazory a chcu proste byt viac sami sebou, nech len sa prisposobovat :)
prve okruhliny si 10 rokov. to je taky zaujimavy vek, synovec uz ma prvu pubertu, takze ofrfle kazdy darcek.
okruhliny myslis akoze 10? ano? ja sa len pre istotu pytam :-D a dievca ci chlapes? co preferuje?
ja som sa prisla trosku inspirovat, lebo budemem mat prve okruhliny, tak ze co ste naposledy kupovali tym deturencom, ale toto je pekna myslienka.
A co bude obsahom toho balicka? Napad je to pekny.
marinina za nasej doby to bolo uplne ine, teraz su tie hracky dost otrasne, aj ked priznavam, taky ratafak plachta s odstupom casu vyzera dost desivo. Moja zena sa rozhodla, ze spravi detom taky uvitaci balicek, na zaciatku skolskeho roku, kedze menia skolu.
To môžem potvrdiť. U nás je to tiež presne tak isto. Či ide o niečo také väčšie akože drahšie, alebo oblečenie alebo tie šibnuté hračky kadejaké, čo to je furt niečo iné každú chvíľu v obľube.
daninka25 - Je to pravda. Ono aj tie deti chcú ísť s dobou. A pri nich to funguje tak, že čo vidia u jedného, tak po tom odrazu túži ďalší a ďalší.
matka010 ja som úplne za praktické darčeky, či už pre dospelých alebo pre deti. Veď aj deťom sa predsa dá vybrať niečo, čo ich bude baviť, čo ich bude rozvíjať a nebude po týždni na to padať prach. A čo tak okolo seba počúvam, tak tie technológie deti veľmi obľubujú.
No jasné, to vydrží mesiace používania. A zahrať sa dá aj na nich. Keby veľmi zle bolo ;)