aký darček kupite mame,otcovi, surodencovi a priatelovi na vianoce? hladam inspiraciu dakujem :D
Aký darček?
mamita1 - my sme mladsiemu kupili smart hodinky, reku to bude tak fajn vyuzitelne aj cez prazdniny, ked budu musiet byt so starsim sami doma, nech viem oboch skontrolovat. a starsi chcel ovladac ku konzole novy, tak ten toto dostal. aspon mozu konecne aj spolu hrat a nebudu sa tolko vadit. snad, haha.
Kopec vecí bolo vtedy inak. To ale neznamená, že by som sa ja chcela k niektorej z nich vrátiť. Treba to brať tak, že to bola história a jednoducho pozerať vpred, inak sa budeme len obzerať dozadu vkuse a neporastieme nikam.
nemam rada, ked sa tymto ludia ohanaju, ze ako to bolo kedysi... kolko kto zarobil a podobne... vsetko bolo vtedy inak... k comu je to dobre robit taketo porovnavania, treba zit tu a teraz a podla aktualnej situacie sa riadit... neriesim, kolko zarobila moja mamka a co nam mohla kupit... robila tak, ako najlepsie vedela... tak robim aj ja teraz...
To znie ako v dobach dinosaurov, ale ano, je to tak ze vtedy aj tie platy boli ine aj cena veci, potravin a sluzieb.
V davnejsich dobach :D To ma pobavilo :D
prieskumnicka tak to tiež nie je vôbec zlý darček, a teda neviem v akom roku to bolo, ale v dávnejších dobách to bolo veľmi porovnateľné s tým, ako keď niekomu teraz dáš auto. Vtedy to boli fakt pálky oproti platom.
- Kiara6 - Ale ved zase budme trochu realisti. Nikde take dary nedavaju za vysvedcenie, pokial sa nebavime fakt o nejakych prachacoch, ale tam potom aj to vyhodenie skoly asi inak vyzera a netreba sa na nom tolko namakat. To takyto dar pri ukonceni skoly, celkovo. Ja som dostala napriklad vodicak, ked som strednu skoncila, to tiez nebola pre nasich najmensia polozka.
erina24 aj keby na to mám, asi len tak nedarujem auto, to by muselo byť nejaká iná udalosť ako za vysvedčenie.
keby na to mám, tak dám aj to auto :D samozrejme, zaslúžiť si ho musí :-D
Ja mám pocit, že sa to každý rok veľmi stupňuje, za chvíľu im budeme ako v amerike dávať autá...